Devetki imas u 5 verzija steinles steel,nickel wound,iste te samo ojacane,pure nickel i titanium...jedino da ih isprobas sam,pa da vidis dal' ce skripe ili ne
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Otupeće ti do maksimuma za 2 dana, taman za eurokremsinisake wrote:Upravo to sam hteo da napisem.
Meni i ovako dosta visokijeh, to vi sto ih nikako nemate, morate sas mukom da izvlacite.![]()
Dale kobilo™ da branim Marić ili bilo šta slično tome, ali logika je ta da niko ništa ne naručuje (kupuje) od zvaničnih distributera za Srbiju, nego se svako snalazi (previše fin izraz) onako kako zna i ume, naručuje se i đora se sa zaostalom robom sa Slovencima, Bugarima, Makedoncima, Nemcima i sl... Zbog toga je Marshall uvek jeftiniji u nekoj drugoj radnji nego u Sky Music-u, EB uvek jeftinije bilo gde drugde nego kod Marića i sl... To možda odgovara nama, potrošačima, ali baš zbog toga ćemo još godinama kaskati u mestu i zauvek ostati cigani, no pun intended.Cortex wrote: ja sam uvek kupovao Ernie-a u mixmusic-u, gde su redovno bile 100 i vishe kinti jeftinije nego u Maricu. Koja je tu logika, ne znam.
Jes vala. Kada sam kupio zice za elektricnu(d'addario) u Mitrosu u NS(pre mesec dana) tek kada sam pazljivije pogledao pakovanje video sam da je godina uvoza 2009,a godina proizvodnje ni ne pise... Ali zato je cena bila kao da su noveguv'nor wrote:Dale kobilo™ da branim Marić ili bilo šta slično tome, ali logika je ta da niko ništa ne naručuje (kupuje) od zvaničnih distributera za Srbiju, nego se svako snalazi (previše fin izraz) onako kako zna i ume, naručuje se i đora se sa zaostalom robom sa Slovencima, Bugarima, Makedoncima, Nemcima i sl... Zbog toga je Marshall uvek jeftiniji u nekoj drugoj radnji nego u Sky Music-u, EB uvek jeftinije bilo gde drugde nego kod Marića i sl... To možda odgovara nama, potrošačima, ali baš zbog toga ćemo još godinama kaskati u mestu i zauvek ostati cigani, no pun intended.
i u mitrosu su bile jeftinije kad su ih poslednji put imali. Poslednji put kad sam bio tamo imali su maaaliiii izbor zica, mislim da su bile fender drndario i dunlop (ali ne i zw komplet), i to ne u svim velicinama, a sad mi je jasno da mi se ni jedne od tih ne dopadajuCortex wrote: mislim_stvarno, ja sam uvek kupovao Ernie-a u mixmusic-u, gde su redovno bile 100 i vishe kinti jeftinije nego u Maricu. Koja je tu logika, ne znam.
Nisam ih još menjao, malo sam sredio setap, opustio šipku i podigao žice, sada zinga sasvim lepo (isti onaj set), mada ću verojatno da se vrnem na EB 11, kao što rekoh na početku posta.nebojsak wrote:Je l si promenio one tvoje D'Addario? Ja njih nisam koristio od devedesetih, poslednjih godina ono što čujem je 70/30 u korist lošeg, a kad sam ih probao na tvom Stratu... hmm. No no. Deluju ko da su stare 2 godine (pod prstima, ne zvučno) i stepen iznad štima. EB FTW.
Najgore od svega u takvom procesu nabavke je što su one upravo i stigle kod nas zato što su u nekoj drugoj radnji/državi već stajale u magacinu ko zna koliko dugo.ness wrote:.Posto sam bio u NS sa kolegom koji je kupio gitaru,kupio sam zice razmisljajuci da, posto je veci grad, samim tim i promet u radnji je veci nego u ZR,sigurno necu dobiti neke sa lagera koje came u magacinu godinama,medjutim mosa!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest