Ja generalno nisam impresioniran ESP gitarama. Imao sam priliku da sviram bas ESP modele Horizon i neki M (ne secam se, vrlo slican KH-1 samo nema skull and bones inlay) (znaci ne LTD) i ... ono. Za te pare ne kontam "what's all the fuss about?"
Highway One wrote:Meni je ova boja zvuka najjaca , treblasto i zaobljeno, i cini mi se malo kompresovano , ali nikako ne grebe(ono kad treble probija usi),ili da gubi definiciju,sta mislite sta bi davalo takav zvuk
Nista posebno od opreme - dobar Stratocaster, Marshall (VOX, Orange... nesto od toga bi posluzilo lepo), eventualno neki booster ispred, mesta da se pojacas, i onda ono sto jeste posebno - tehnika
Shta znam, ja bih veeeeeeeoma rado posedovao ESP Horizon NT-II. Valjda jer ga svira jedan od mojih omiljenih, Brett Garsed. A i deluje ovako po specifikacijama kao vrhunski instrument...super komb magneta, jbg, I want it!
mada ovako previshe lichi na gitru koju imam, mozhda u drugoj boji
Highway One wrote:Meni je ova boja zvuka najjaca , treblasto i zaobljeno, i cini mi se malo kompresovano , ali nikako ne grebe(ono kad treble probija usi),ili da gubi definiciju,sta mislite sta bi davalo takav zvuk
Nista posebno od opreme - dobar Stratocaster, Marshall (VOX, Orange... nesto od toga bi posluzilo lepo), eventualno neki booster ispred, mesta da se pojacas, i onda ono sto jeste posebno - tehnika
Ton za umreti, ozbiljno...
ja sam cuo da je AC30 bio richijev glavni izbor i da je iza onih zidova i kula od marsala stoja jedan maleni Vox-ić
inace ricijev ton -> frustracija, nadrkanost, alkohol
MUzzY wrote:Ja generalno nisam impresioniran ESP gitarama. Imao sam priliku da sviram bas ESP modele Horizon i neki M (ne secam se, vrlo slican KH-1 samo nema skull and bones inlay) (znaci ne LTD) i ... ono. Za te pare ne kontam "what's all the fuss about?"
PA to ti je tako. Ako se nekome svidja neka gitara,i njemu to odgovara on bi za nju dao puno vise od toga koliko vredi novcano posto za njega vredi vise od tih para. . A ako se nekome nesto ne svidja,ne bi dao ni pola para koliko vredi ta dzitra. . . Hteo sam nesto pametno da kazem,ali nesto nisam uspeo to da docaram. Ko zna shvatice . .