Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nebojsak

Re: Oprema Koju Nemate

Post by nebojsak » 07 Feb 2012, 21:28

Naručiš ga, uplatiš milijun i nikad ti ne stigne :банби:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 07 Feb 2012, 21:59

Aaaa NE, stici ce pre vremena...

nebojsak

Post by nebojsak » 07 Feb 2012, 22:23

Ne ne, kad uplatiš, kažu ti da je stigao još juče, a onda nikad ne dođe.

Gagi

Post by Gagi » 07 Feb 2012, 22:52

Image
Dobro, ipak je ovo omaž gitara prevashodno namenjena uspehu Srbije Djokovića i možda je ne treba percipirati kao neku instrumentalnu custom večitost već kao rad autora koji je upotrebio svoju kreativnost (vidno pod uticajem autentičnog američkog stila, jer je tako verovatno lakše razumljivo za sve Nesrbe tamo i svuda) da doprinese uveličavanju samog događaja, stoga ja podržavam nameru, a dopadljivost samog dizajna je stvar ukusa, zadnja i prednja grafika bi po meni komotno mogle da zamene mesta.
Elem što se tiče američkog stila obeležavanja događaja i sličnog, pretpostavljam sledeće:
Image
Image
ili Pink Floyd tribute:
Image
Image
i nešto interesantno i za pohvalu (trzalice):
Image

sinisake
The original one

Post by sinisake » 08 Feb 2012, 00:38

A, ok, Gagi, moze i tako... ali, znas kako je - zavidni, frustrirani Crbi ne prastaju uspjeh, pa to ti je... :lol: :ziveli:

guv'nor

Post by guv'nor » 08 Feb 2012, 00:44

:lol: Bar' je Tesla otisao na vreme...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 08 Feb 2012, 00:44

:lol: :XD: :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 08 Feb 2012, 08:28

[youtube]Yo0RhrRT8wQ&feature=related[/youtube]

Dude rules :D

sl0e

Post by sl0e » 08 Feb 2012, 08:51

Image

Ima finih zvucnih primera na linku

Gagi

Post by Gagi » 08 Feb 2012, 09:45

Image :D :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 08 Feb 2012, 11:59

E ljudi....

Gitara sabija...Ono custom shop. Sve radi, nije fatamorgana. I sad, covek skontao daj da uradim omaz nasemu liku, yadda yadda yadda. Elem, napravio on gitaru, sad, ko je crtao tacno grafiku, i ne znam. Ja se nesto tripujem da su ovi Ameri, oni su neke opake njuske u tom bizmisu, ali to i nije palenta. Palenta je da oni hebu dadaiju, a sad sto je nasa zastava tak'a kak'a je, to mu je sto mu je. Mis'im, pitali su oni 'e, a da ti mi nacrtamo americke orlove mesto ovi' pilica'?

Nisu ljudi skapirali da je or'o a opaki su igraci. I onda su ga namudili. I sta sad, zastava i namudjeni orao. Srpski. I sad, Srbima se ne svidja. Pa ovako zastava treba da izgleda (bez loptice i Noleta, ali negde treba keca uvaliti). Tol'ko o tome, ja se stvarno nisam ni raspitao, ja sam uvek pro Nole/SFRJ/Scala/GKG da se razumemo....

Mislim, nije bitno sto ga nismo mi crtali, sve da su ga i Ameri nacrtali, hebase mu dadaiju. Ono, ne moz' nacionalistickije biti, ali ono, kao Hendrigz, mjuza. Relagz.

To je palenta.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 08 Feb 2012, 12:04

Malo je glupo sad da kazem da sam i ja prvo reagovao kao Sinisa. Ali ono, podrska. R-e-p-r-e-s-e-n-t.

A i ti Dvizle, preterujes. :kiss:

eg303

Post by eg303 » 08 Feb 2012, 12:09

Spoiler:
Dersu Uzala wrote:E ljudi....

Gitara sabija...Ono custom shop. Sve radi, nije fatamorgana. I sad, covek skontao daj da uradim omaz nasemu liku, yadda yadda yadda. Elem, napravio on gitaru, sad, ko je crtao tacno grafiku, i ne znam. Ja se nesto tripujem da su ovi Ameri, oni su neke opake njuske u tom bizmisu, ali to i nije palenta. Palenta je da oni hebu dadaiju, a sad sto je nasa zastava tak'a kak'a je, to mu je sto mu je. Mis'im, pitali su oni 'e, a da ti mi nacrtamo americke orlove mesto ovi' pilica'?

Nisu ljudi skapirali da je or'o a opaki su igraci. I onda su ga namudili. I sta sad, zastava i namudjeni orao. Srpski. I sad, Srbima se ne svidja. Pa ovako zastava treba da izgleda (bez loptice i Noleta, ali negde treba keca uvaliti). Tol'ko o tome, ja se stvarno nisam ni raspitao, ja sam uvek pro Nole/SFRJ/Scala/GKG da se razumemo....

Mislim, nije bitno sto ga nismo mi crtali, sve da su ga i Ameri nacrtali, hebase mu dadaiju. Ono, ne moz' nacionalistickije biti, ali ono, kao Hendrigz, mjuza. Relagz.

To je palenta.
U svoj veličanstvenosti grozote moja malenkost je to s'vatila (to, nacionala, patrijotizam....)i lepim Bambije za to. Nego, ne reče ništa o tom farbanju pickup-a, preporučljivo li je to?

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 08 Feb 2012, 12:14

eg303 wrote: ...Nego, ne reče ništa o tom farbanju pickup-a, preporučljivo li je to?
Ne'am pojma.

Pitacu ako se setim, to mi zvuci malo Dr Mr Pr. :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 08 Feb 2012, 12:34

Anyway,

ovo sto je Sinisa rekao, da mu podidjem malo, lepse ce se osecati.

Elem, napravis lepu gitaru, sve to funkcionirt bitesn/dankesn. E sad, kuda dalje. I kao Srbija, Nole to. Znaju oni sve nas (nas licno, ne vas) Srbe i Hrvate i ove Montenegrijance, Makedonskite, Slovenskite i to.

Sinisa, naravno, zivi u Vojvodini i gugla Amerigu, ali i Ameriganci guglaju.

I Americhani skontaju, 'bem ti oca ista ti zastava. Al je malo strejtaska. A i ovi orlovi, ko pilici. Sa cemo to da za paprimo. Ima or'o da bude, svecki or'o ka americki or'o. I uradise ga. I zastavu. I lopticu. Nije to kicheraj deco ( ajesteneopevan), to je taj amidza-daidza-omaz.

Post Reply