Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
neam pojma meni se nesvidzha taj DS1... radije bi SD-1 

I ja bi'! Samo kazem da sam 50% gigova odradio u kombinaciji DS1+GE7 i niko se nikada nije bunio.Duane wrote:radije bi SD-1

I meni standardni DS-1 radi super. Malo je "prstav" ali se meni to svidja.
ako ovako nastavite ubedicete me da valja
screw you guys i'm goin' home...
screw you guys i'm goin' home...

Ja ne podnosim zvuk deeskeca, a cinjenica da ga xyz gitarista ima ga cini jos odbojnijim 

Ma DS1 ima problem sa tim odurnim prstavim visokim.
Meni je tone pot zavrnut (skoro) do kraja, tako ga sviram, moram da ukinem te iritirajuce visoke zbog sola, ali onda imam problem sa vracanjem na ritam, ako slucajno ostajem na distu, suvise je 'zatvoren' zvuk...
Jbg, moram jos jednu pedalu da nabavim.

Meni je tone pot zavrnut (skoro) do kraja, tako ga sviram, moram da ukinem te iritirajuce visoke zbog sola, ali onda imam problem sa vracanjem na ritam, ako slucajno ostajem na distu, suvise je 'zatvoren' zvuk...
Jbg, moram jos jednu pedalu da nabavim.

Hm, da... Da l' te to Rocket naucio?cccira wrote: a cinjenica da ga xyz gitarista ima ga cini jos odbojnijim

Hm, ne... Ne kapiram cemu ovo pitanje?sinisake wrote:Hm, da... Da l' te to Rocket naucio?
Jeste, ali meni je tako bilo sa svim Bossovim pedalama (sem OD-3, ali on sa druge strane 'oce da proizvede preterano basa, pogotovo ako sviras nesto deblje od 10ki). Ton na BD-2 sam uvek drzao na 9-10 sati da bih mogao ikako da ga upotrebim.sinisake wrote:Ma DS1 ima problem sa tim odurnim prstavim visokim.
Mozda je frka u tome sto ceo zivot sviram bistre gitare (stratocastere)?

Sve u svemu DS-1 je prelepa, umerena, all-around distorzija. Kada ne znas sta ti treba, ne postoji bolje resenje.

meni je previse prshtava i previshe hi... jbg ja sam cova old school... da ima mida i aj tjao zdravo...guv'nor wrote:Jeste, ali meni je tako bilo sa svim Bossovim pedalama (sem OD-3, ali on sa druge strane 'oce da proizvede preterano basa, pogotovo ako sviras nesto deblje od 10ki). Ton na BD-2 sam uvek drzao na 9-10 sati da bih mogao ikako da ga upotrebim.sinisake wrote:Ma DS1 ima problem sa tim odurnim prstavim visokim.
Mozda je frka u tome sto ceo zivot sviram bistre gitare (stratocastere)?![]()
Sve u svemu DS-1 je prelepa, umerena, all-around distorzija. Kada ne znas sta ti treba, ne postoji bolje resenje.
Pa lici mi ovo na njegovo ucenje, nista licno, nemo' se ljutis.cccira wrote:Hm, ne... Ne kapiram cemu ovo pitanje?sinisake wrote:Hm, da... Da l' te to Rocket naucio?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
A DS2? Ja volim najvishe DS2, kojeg koristim vec ihahaj..., ili DS1...mada sve zavisi od konfiguracije....pojacalo - gitara...Kada ne znas sta ti treba, ne postoji bolje resenje.
DS1 je DS1...to je ako ti treba distorzija, a overdrive je overdrive...

Pa izadje kao duplo skuplje resenje, samo zbog toga nije toliko pogodno ako zelis da "istrazujes".nemanjavelimirovic wrote:A DS2?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa jeste skuplje, ali na oglasima ima jeftinih DS2....ko je jos kupovao nove pedale...... 

Eeeee...nemanjavelimirovic wrote:ko je jos kupovao nove pedale......

I DS-2 je skroz ok pedala ali DS-1 po meni ima lepsi zvuk. Manje drajva ali lepsi zvuk.