Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
e ali 3 pickupa ima
moj davno bivsi predmet gasa, tesko ko tuch i kilo i po laka allover ali ima taj euro shmeck

moj davno bivsi predmet gasa, tesko ko tuch i kilo i po laka allover ali ima taj euro shmeck

hagstrom bio i ostao keva.
ma da, zato niko nece da kupi vikinga deluxa za 450 jura i to sa koferom.
Пази, велико је питање да ли бих и ја икад куповао Хагстрома, али ова гитара много симпатично изгледа, а и звучи врло сочно. И истина је, гитару са 3 магнета никако не бих узимао у разматрање, јер мени смета увек овај средњи магнет кад свирам. Али опет... види како су је скоцкали!
ja bi, ali nemam para...
ja sam jedno vreme imao gitaru sa 3 hama /to je ta velicina/ ajooj muke za nenaviknute, tu sam prvi put poceo da uzimam one male trze ...
-
Hmm, mislim da je ortak pazario juce, ako me ne lozi. Probacu za koji dan.Milanares wrote:ma da, zato niko nece da kupi vikinga deluxa za 450 jura i to sa koferom.

"What kind of sorcery is this?"
Ne znam dal je još neko video ovaj oglas, zainteresovao sam se, postavio pitanje i dobio sledeći odgovor:

Kolege jel zna neko nešto o ovoj manufakturi, ili je imao neka iskustva? Hvala.
Ne znam dal je još neko video ovaj oglas, zainteresovao sam se, postavio pitanje i dobio sledeći odgovor:

Kolege jel zna neko nešto o ovoj manufakturi, ili je imao neka iskustva? Hvala.
Pa, kontam da je neki dumble like uradak. Strogo cuvana tajna. Ako otvoris pedalu, otvara se i Pandora (KA©). 

-
Nije bitno sta je unutra, vid' hendzu na kucistu sto solazira. 

... jes... + ROCK FUZZ, dal može i bluz da se svira na nj pitaću