Heh, vidim da ste se uortachili, carevi, da pravite SHO-e

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hehe, hvalaCortex wrote:To Baba Slim matory, to se ceni!Prichali smo vec o tome preko pp i zaista mislim da si uradio pravu stvar, nema druge ako je kabinet pojachala ako mali. Jbg, svaki cm neke dimenzije kabineta dodaje prvenstveno bass-a mada i drugih karakteristika zvuka, ako sam pogreshio ispravite me, tako da...bravo.
Baba Slim wrote:Hehe, hvalaCortex wrote:To Baba Slim matory, to se ceni!Prichali smo vec o tome preko pp i zaista mislim da si uradio pravu stvar, nema druge ako je kabinet pojachala ako mali. Jbg, svaki cm neke dimenzije kabineta dodaje prvenstveno bass-a mada i drugih karakteristika zvuka, ako sam pogreshio ispravite me, tako da...bravo.
Pazi, onog momenta kada sam čuo kako mi pojačalo radi sa tim zvučnikom, nije više bilo dileme šta treba činiti, bilo je samo pitanje da dođe pogodan momenat za zamenu. Srećom, došao je relativno brzo. I, takođe srećom, je i Funkomat bio tu, pa sam bio siguran da ne tripujem strašno, pošto smo čuli isto.
![]()
Što se SHO tiče, baš mi je drago da si izneo utiske, jer nisam imao prilike da pričam sa bilo kim ko je koristio pedalu lično. I, sve što si naveo samo čini da još više želim da što pre počnemo i završimo gradnju. Naime, Funkomat će raditi klasičan SHO, a ja želim da napravim Super-Duper 2-in1, a to su 2 SHO-a vezana redno, sa master volume kontrolom nakon drugog SHO-a, što ti omogućava da dobiješ zvuk kada se SHO (samo drugi, ili oba) otpanji™, ali na razumnoj glasnoći, da bi bilo upotrebljivo i live, bez diranja pojačala.
Ali mi se definitivno sviđa i to što kažeš kako bustuje i oboji zvuk na blažim nameštanjima, kada ne gura u drajv, jer meni u suštini ta funkcija najviše treba, a sve što se dobije preko toga u funkcionalnosti je čist plus.
Još jednom, hvala za napisane utiske o SHO...Jedno pitanje - jesi koristio klona ili original? I da li si možda imao prilike da ih uporediš? Mislim, šeme koje se mogu naći na netu su potvrđene i ispitane u praksi, ali čisto da pitam...
vidis da na sajtu imaju i likove za kontakt i njihove mob telefone...sto ih ne cimnes na mob...ako fiksni nije vise isti mob je sigurno isti!tyler durden wrote:Izvinjavam se u napred što ovde ovo pitam. Ali ne znam gde bi drugo postavio to pitanje.
Pitanje je za vas drugare novosađane. Jel ste u toku šta se dešava sa firmom PSP electronics. Vidim na sajtu da su se preselili posle nove godine. Ali stoji stari br telefona, i niko se ne javlja već danima, kapiram da je to na staroj adresi. Da li je neko malo upućeniji, i da li možda ima novi broj, ili neku drugu informaciju? Hvala.
Trenutno nemam nishta, menjao sam proshlo za Parkera plus moja manja doplata.sinisake wrote:@Cortex, koje ti pojacalo imas?
Cortex wrote: A za Funkomata sam predpostavljao da ce biti total troo![]()
Funkomat wrote: kontam da je najbolje krenuto od originala pa kasnije menjati po svom ukusu.
E ok, javi sutra kad namontiraš zvučnik...tyler durden wrote:Sad se setih kad sam video ovo. Jutros sam se čuo sam matorim, i verovatno ću sutra pokupiti zvučnik, više njemu tako odgovara. Tako, čisto da znaš .
Will do, ništa ne brini.Cortex wrote:Baba Slim, no frks pitaj josh ako te zanima![]()
Neću ga još montirati. Treba da kupim i drugi, a i boks još nisam završio...tako da treba još malo vremena za to...Baba Slim wrote:E ok, javi sutra kad namontiraš zvučnik...tyler durden wrote:Sad se setih kad sam video ovo. Jutros sam se čuo sam matorim, i verovatno ću sutra pokupiti zvučnik, više njemu tako odgovara. Tako, čisto da znaš .![]()
Will do, ništa ne brini.Cortex wrote:Baba Slim, no frks pitaj josh ako te zanima![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest