Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Nemate
da se nose oglasi u tri lepe. i oglasi i gas i gitare i sve... MRSH! 

Edituj hosts fajl 

ja nisam pogledao KP vec dva dana 

- mislim_stvarno
ma i ja nisam cesto gledao od kad sam uzeo ibaneza, ponekad bacim pogled, ali bas ovih dana trazim jos tegova da kupim, i kao pogledam i gitare, kad ono...
sreca mislim da sam se oladio... cekam ipak da imam kintu za neki trans crveni lp
(sad, sutra kad se pojavi trans crveni epi lp custom :smajlikojipucasebiuglavu:
)

sreca mislim da sam se oladio... cekam ipak da imam kintu za neki trans crveni lp

stvarno svasta izlazi na kp ovih dana,epi goth sg bez bridz magneta za 130e i to nije fiksna cijena,ima jos jedan u fulu za 180,taj ec256 u nekim sitnijim problemima (navodno,pazite se toga) za novu cijenu od 200 e
,itd itd...

- mislim_stvarno
zbog tog ec256 sam ja imao napad gas-a. sreca pa je otisao dok sam se ja vratio iz voznje bajsem 

sumnjam,vidis da ga cas ima cas nema,dize se cijena i sl.mene ovaj epi goth navodi na grijeh jer presmijesno para i nema bridz magnet,dakle kastumizacija mora odma' padne tj mora da se odma ide u slatke muke biranja barem bridz magneta.mrav ce da me ubije kad ovo vidi jer moram bas da uzimam.
to met pajkov setap?zakljucih sto po emperorima,sto po ovoliko dima 

koja je sisica batalio orandža
emperor za pobedu.. i judžinov basista ih koristi
emperor za pobedu.. i judžinov basista ih koristi
pa HoF ima mnogo vise palm mjuta od sleep-a,dodje mu logicno.ai mislim da sam nedje procitao da su mu se smucila stara pojacala zbog djelova i popravki otkad je poceo vise da tour-uje.
emperor ftw,sem ako si roudi
edit;a i nije on uvijek iskljucivo furao oranze i matampe,laney aor,hiwatt,soundcity...sve to matoro i glasno
emperor ftw,sem ako si roudi
edit;a i nije on uvijek iskljucivo furao oranze i matampe,laney aor,hiwatt,soundcity...sve to matoro i glasno
ma zezam se, svakako da orange nije baš za takvu krljažu... oranž spells doom/stoner, ovo što radi sa HoF je ozbiljna mjetal krljačina
Da da Pajk je to.Ovako se predstavlja oprema,bez ikakvog pametovanja.

jeste i za krljanje,samo treba da se nagari,ali ne prasta onda iole slabije sviranje od ultratacnog,sto je zajebano za solo,a narocito za pajka koji je jelte samo tako trijezan i priseban live.meni je njegov prelazak na soldano krajnje logican sto zbog ovog zvuka koji se sada fura,sto i sto mogu samo da zamislim koliko se napatio sa tim starim pojacalima ranije,ovo je sada prava masina,pa je logicno da ce ovakva oprema da se rabi.Duane wrote:ma zezam se, svakako da orange nije baš za takvu krljažu... oranž spells doom/stoner, ovo što radi sa HoF je ozbiljna mjetal krljačina