Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
ja vala al slabo što ima takav oldskul krlj kao oranž
lol ja hteo da stavim danas
R2D2 fuzzz
kao neki pilici da se deru ili ptice neke cccc

Baš baš fluidan sound u toga Fuzzijanera, amin!
... a kad si već pomenuo Dumble, mene ovo proganja ovih dana:
EDIT: Peter Lerche otkinuo Mojo ovde
Što bi sinisasake reko na pocetku ove teme "gitaroski vlazni snovi" eh...
... a kad si već pomenuo Dumble, mene ovo proganja ovih dana:
EDIT: Peter Lerche otkinuo Mojo ovde

Što bi sinisasake reko na pocetku ove teme "gitaroski vlazni snovi" eh...

Scratchy pots free ..
[youtube]R_GzNPT_8vk#![/youtube]
[youtube]R_GzNPT_8vk#![/youtube]
Okacio prvenstveno zbog Giggity-jaGagi wrote:Baš baš fluidan sound u toga Fuzzijanera, amin!

Kada mi je pojacalo ubercisto (sto je skoro uvek

Jedno vreme sam gasovao za DLS-om, ali on ga mnogo unjonjavi, koliko sam imao prilike da cujem na svim klipovima - ikada.
Izgleda da je Giggity THE thang za to!

Hehe, ekstra, bas sam pre neki dan citao "neke" teme gde je Bonamassa malo izrantovao.Gagi wrote:... a kad si već pomenuo Dumble, mene ovo proganja ovih dana

Googlaj "lerche dumble bonamassa" i otvori prva dva rezultata (TGP i Bonamassa forum).

-
guv'nor matore za Giggity evo prvi put čujem, deluje kao karika koja nedostaje između žica i zvučnika, a po doprinosu samom zvuku bih ga najbolje opisao kao
za ton
.. ovi na forumu su napravili čitavu "conspiracy theory" za Lerche-a, otvaraju Dumble :pandorinu kutiju: , ma veruj sopstvenim ušima i srcu, nema dalje
uzgred Kill surf city
za ovu tamburu, finish&pickups 

za ton

.. ovi na forumu su napravili čitavu "conspiracy theory" za Lerche-a, otvaraju Dumble :pandorinu kutiju: , ma veruj sopstvenim ušima i srcu, nema dalje

uzgred Kill surf city

Zato sto su ga najavili pre skoro 3 godine, tek su ga nedavno izbacili u proizvodnju.
Toliko nedavno da jos uvek nije stock u mnogim sveCkim prodavnicama (isto kao i ovaj novi Sparkle Drive sa 4 mod-a).
Za Lerche-a i Dumble - bezveze, decko giik k'o svi mi, malo tripuje, malo stvarno cuje neke stvari, ali ga zbog umeca i uspeha svi drze pod lupom pa kao ne sme nista da lupi a da ne prodje bez par tema na raznim forumima. 
Toliko nedavno da jos uvek nije stock u mnogim sveCkim prodavnicama (isto kao i ovaj novi Sparkle Drive sa 4 mod-a).
Spoiler:

Eve gi jos jedan klip, necu vise
Hvala ti Vudu LaBše!
Hvala ti Vudu LaBše!

niti imam nit mi treba al aj kao ovde da postujem
[youtube]LPaA0GEIHqU&feature=g-user-u&context=G208d6d4UCGXQYbcTJ33bmOshBJwlKvv6F9cqyj6y9YAAo1ifKtMY[/youtube]
kako vam zvuchi ovaj "wah" ? da sam ga chuo na nekom snimku bio bih siguran da je neka starudija iz sedamdesetih u pitanju
[youtube]LPaA0GEIHqU&feature=g-user-u&context=G208d6d4UCGXQYbcTJ33bmOshBJwlKvv6F9cqyj6y9YAAo1ifKtMY[/youtube]
kako vam zvuchi ovaj "wah" ? da sam ga chuo na nekom snimku bio bih siguran da je neka starudija iz sedamdesetih u pitanju

Spoiler:
Ako nekad budem imao para za takvu akciju, sigurno ce se i realizovati. No, o tom po tom, ne zurim nigde.