Sam zvuk ne zvuci jeftino ali pitanje je koliko zvuka je gitara a koliko DR Z i pedale.Rocket Roll wrote:Koliko biste vi dali za ovaj Telekaster? Na slušanje!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Sam zvuk ne zvuci jeftino ali pitanje je koliko zvuka je gitara a koliko DR Z i pedale.Rocket Roll wrote:Koliko biste vi dali za ovaj Telekaster? Na slušanje!
Rocket Roll wrote:Koliko biste vi dali za ovaj Telekaster? Na slušanje!
Aj, sad, meni zvuci odlicno (ali ja nisam reper, zvuce mi super i neke jeftine gitare), svaka cast onima sto mogu da nijansiraju koliko je dobar ovaj sound u finocu desetine evra, ako ovo nije original (skup) telekaster tj. kosta ko Squier, ja bi ga pazario samo tako (dajboze da kosta 150 evra...Rocket Roll wrote:Koliko biste vi dali za ovaj Telekaster? Na slušanje!
što manjeRocket Roll wrote:Koliko biste vi dali za ovaj Telekaster? Na slušanje!
Ajde ja posto nemam pojma, pa samim tim i nemam osecaj da se brukamRocket Roll wrote:Koliko biste vi dali za ovaj Telekaster? Na slušanje!
Joj al je dobar telac....ma radi ko pravi...All Parts, Here I Come!!!Mrav wrote:Ajde ja posto nemam pojma, pa samim tim i nemam osecaj da se brukamRocket Roll wrote:Koliko biste vi dali za ovaj Telekaster? Na slušanje!
. 350 jura !! prodato?
pa bas to... najbolji je test pre svega probati djitru na suvo ili na proverenom pojacalu...Rocket Roll wrote:Nemam pojma o ceni / nabavljivosti, niti sam klip stavio zbog toga: Jimmy mi je skrenuo pažnju na klip i shvatio sam da je dobar primer "relativne relevantnosti" zvučnih testova. Odlično se slaže sa "Zemun blues" primerom: čovek zna da svira, zna da namesti ton, oprema kroz koju svira je opaka, usnimak odličan, pa još taj trik sa davljenjem zvuka u moru modulacije - i šta može da se zaključi o toj gitari? Koliko je bolja ili gora od nekog drugog Telekastera?
Cenu možemo da nagađamo: Warmoth telo + Warmoth vrat + AVRI hardver (ili nešto u toj klasi) + dva dobra magneta (Leslie, mislim) + custom relic paintjob by Jimmy Henderson... Ne znam, zaista. Verovatno je viša nego AVRI '52, u Evropi ručni rad naplaćuju papreno.
Najbolje je umeti svirati & umeti namestiti ton. O da.Duane wrote: najbolji je test pre svega probati djitru na suvo ili na proverenom pojacalu...
mislim da o toj gitari može da se zaključi ono što može da se zaključi o bilo kojoj gitari koja padne u prave ruke.Rocket Roll wrote: - i šta može da se zaključi o toj gitari?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest