Evo, dweezil bi pre nekih 20 godina sigurno ubio za Jem-a. A sad je sve drugacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Od prvog razreda srednje skole ja se lozim na gitaredweezil wrote:a sto se tice muzickog staza naravno da on nema veze sa estetikom, nisam mislio time da ti spustam, jer ti strava sviras gitaru i talentovan si, samo sam hteo da ti kazem da ce ti se ukus i ideja sta je lepa elektricna gitara menjati sa godinama, uostalom videces vec. cheers
I veliki pozdrav za sve tri.Mrav wrote:Cheers za metalke farbane u crveno (ne grobove) !
Hotstepper wrote:Ako cemo o mišljenjima o izgledu, video sam tu Vlatkovu gitaru uživo, na koncertu, i meni je prelepa...
Ta braon boja, diskretna, deluje skroz vintage. Dok nešto ne vidite uživo, džaba sve slike na svetu. (ne može se steći osećaj veličine i proporcije) Oblik i jeste stara škola, tele/strat kombinacija, al na kraju krajeva skroz odgovara karakteru i muzici gospodina koji je svira. JbLa vas strele, munje, hokej palice, drške u telu i "mama vide me!" oblici i šare...
To je moje mišljenje.
Zvuk... čisto, glasno i moćno... ima "kohones"![]()
....mada, "u ruke Mandušića Vuka..."
Pa i tebe niko nije zvao da se javljas na onoj temi o Nirvani. Jel ti se ne svidja Nirvana? Sta si onda trazio "tamo"?Dersu Uzala wrote:Problem je u tome da se nekolicina ljudi javlja svukud po forumu, na bilo kojoj temi, da daju svoj negativan sud. O cemu god da se prica, postoji ekipa koja nece propustiti priliku da nesto ispljuje, jer im se 'objektivno' ne svidja.
Ponavljam, na ovom forumu ima stotine tema. Masa tih tema me ne zanima, masa mi se mozda i gadi. Ali nemam poriv da se javim na svakoj toj temi i iznesem javnosti kako se to eto meni gadi, ili ne svidja. Rekoh, ako covek nema nista pametno i/ili pozitivno da kaze, ne treba da se javlja po datom pitanju uopste, sem ako nije licno prozvan, poimenicno.
Elem, ne kapiram da li me shvatate, to me hebe. Ta cinjenica da danas svako moze da iskaze svoj sud o necemu, i ljudi to zloupotrebljavaju do bola.Ergo 5000-6000 postova.
Dersu Uzala wrote: 99% vas dragi moji kolege i ex-zemljaci imate nekakve Fendere i Jipsone. Recimo da mene te gitare ne zanimaju ili mi se ne svidjaju.
pa ako je neko okacio sliku gitare i prica se o njoj, ne kapiram, to je deo diskusije, i vise ljudi je ovde spomenulo neke momente zasto im se ne dopada, znaci ne radi se ni o kakvom hejtu.Dersu Uzala wrote: Ako se nekome Vlatkova gitara, ili gitare, ne svidjaju, nema potrebe da ceo svet to sazna.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest