Godin Radiator
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Godin Radiator
A jes' covek je u pravu...
Evo, necu vise da se javljam. 

Lepo radi ta gitara,sudeci po snimcima sa tuba....a i nisu to neke pare,ja bih to uzeo na tvom mestu 

Haha ova ti je zlatnaKristijan wrote:Pa vidi, čovek je pitao da li se isplati da kupi tu gitaru. Lepo piše u prvom postu. Nije pitao da li će njemu da odgovara, jer bi to bilo malo čudno pitanje, zar ne? I ja mu kažem da se isplati. I vidim da je dosta ljudi sličnog mišljenja, i rekao bih s dobrim razlogom. To je kao da sam mu rekao: "Ta cura je pametna, sposobna, poštena i šarmantna". I još par ljudi ima sličan utisak. A on će da se ženi ako mu odgovara. I čak i da mu ne odgovara, to ne znači da cura nije pametna, sposobna, poštena i šarmantna. Možda čovek voli pametne, sposobne, poštene i luckaste. Ili šta god. Nisam Milja Vujanović, prejz d lord, i ne mogu znati šta njemu paše ponajbolje, pa o tome i ne pričam.vlobrk wrote:Ako @Vuku "radi posao" onda je stvarno dobar deal a ako ne onda su bacene pare koliko god dao za nju.
A Godin gitare su meni fenomenalne, nisam ni jednu uzeo u ruke da mi nije bila makar OK, a uglavnom sam bio oduševljen.

E sinisa, sinisa...vuk0125 wrote:Sinsake.. imas li neki problem..?.. Sve mi se cini da si neko nezrelo dijete, koji u zivotu nema nista, sem da spamuje po tudjim temama, od ljudi kojima treba pomoc...:/.. Kako god, mislim da ne bi trebalo vise da se javljas na ovu temu.. To bih te takodje i zamolio..

Elm PROBAJ tu gitaru hoces li

Inace taj pickguard (posto je verovatno supljikava ispod) moze biti super stvar. Mozes da ubacujes druge magnete, potenciometre, switcheve i chuda, a da ne diras drvo. Posle ako zelis da je prodas vratis je u fabricko stanje. E sad imas mogucnost da seckas ovaj pickguard pa da posle pravis novi zbog elevntualne preprodaje, ili ako mene pitas uradis drveni za sebe

Ocigledno je ovo ok kupovina gledajuci cenu napolju i sve to. Ali je lose u preprodaji, sto ne treba puno da te zanima, i nikad nemoj previse da razmisljas o tome, AKO se tebi gitara svidja.
Ok dosta da ne bih otisao u tri lepa offtopica!

Edit: i ako je uzmes i ako ne, ajde ako mozes molim te sredi nam sliku te gitare kako izgleda bez tog pickguarda. Prekopah pola interneta nema nigde takve slike

I eto @Vuce ,imas vise glasova ZA nego PROTIV i to je to.
Nema se vise sta komplikovati sto se mene tice.
Ponesi kintu,probaj gitaru i javi nam utiske.
Nema se vise sta komplikovati sto se mene tice.
Ponesi kintu,probaj gitaru i javi nam utiske.
Super,, hvala svima.. Probacu gitaru za nekih 2-3 dana, pa vam javljam utiske.. Pozzz.
Jel si je probao? Ajd' napisi nesto,bas me interesuje,a sigurno i ostale !