Godin Radiator

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

vlobrk

Re: Godin Radiator

Post by vlobrk » 03 Oct 2010, 17:18

ode mas' u propas'

sinisake
The original one

Post by sinisake » 03 Oct 2010, 17:21

A jes' covek je u pravu... :cao: Evo, necu vise da se javljam. :ziveli:

sirkan

Post by sirkan » 03 Oct 2010, 17:37

Lepo radi ta gitara,sudeci po snimcima sa tuba....a i nisu to neke pare,ja bih to uzeo na tvom mestu :idea:

Stanko

Post by Stanko » 04 Oct 2010, 09:15

Kristijan wrote:
vlobrk wrote:Ako @Vuku "radi posao" onda je stvarno dobar deal a ako ne onda su bacene pare koliko god dao za nju.
Pa vidi, čovek je pitao da li se isplati da kupi tu gitaru. Lepo piše u prvom postu. Nije pitao da li će njemu da odgovara, jer bi to bilo malo čudno pitanje, zar ne? I ja mu kažem da se isplati. I vidim da je dosta ljudi sličnog mišljenja, i rekao bih s dobrim razlogom. To je kao da sam mu rekao: "Ta cura je pametna, sposobna, poštena i šarmantna". I još par ljudi ima sličan utisak. A on će da se ženi ako mu odgovara. I čak i da mu ne odgovara, to ne znači da cura nije pametna, sposobna, poštena i šarmantna. Možda čovek voli pametne, sposobne, poštene i luckaste. Ili šta god. Nisam Milja Vujanović, prejz d lord, i ne mogu znati šta njemu paše ponajbolje, pa o tome i ne pričam.

A Godin gitare su meni fenomenalne, nisam ni jednu uzeo u ruke da mi nije bila makar OK, a uglavnom sam bio oduševljen.
Haha ova ti je zlatna :ziveli:
vuk0125 wrote:Sinsake.. imas li neki problem..?.. Sve mi se cini da si neko nezrelo dijete, koji u zivotu nema nista, sem da spamuje po tudjim temama, od ljudi kojima treba pomoc...:/.. Kako god, mislim da ne bi trebalo vise da se javljas na ovu temu.. To bih te takodje i zamolio..
E sinisa, sinisa... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Elm PROBAJ tu gitaru hoces li :) pa nam reci kako tebi zvuci. Prva ti je gitara, tako da ces verovatno pozeleti nesto drugo u nekom trenutku. Mozda samo da probas nesto drugacije, drugo drvo, drugi fretboard, druge magnete, uzi vrat... Tako da ako ti sada odgovara vrat, ako ti se zvuk svidja uzimaj. Ja sam jednog godina uzeo u ruku, stratolika gitara, flojd, jako lepo radila, ali to nije nesto sto bih ja uzeo. Ovo je interesantna gitara, bas me zanima kako izgleda ispod pickguarda...

Inace taj pickguard (posto je verovatno supljikava ispod) moze biti super stvar. Mozes da ubacujes druge magnete, potenciometre, switcheve i chuda, a da ne diras drvo. Posle ako zelis da je prodas vratis je u fabricko stanje. E sad imas mogucnost da seckas ovaj pickguard pa da posle pravis novi zbog elevntualne preprodaje, ili ako mene pitas uradis drveni za sebe :) Tako da je to isto lepo kod ove gitare, sto mozes manje vise da turis kakvu god elektroniku hoces.

Ocigledno je ovo ok kupovina gledajuci cenu napolju i sve to. Ali je lose u preprodaji, sto ne treba puno da te zanima, i nikad nemoj previse da razmisljas o tome, AKO se tebi gitara svidja.

Ok dosta da ne bih otisao u tri lepa offtopica! :ziveli: :off-topic: :ziveli:

Edit: i ako je uzmes i ako ne, ajde ako mozes molim te sredi nam sliku te gitare kako izgleda bez tog pickguarda. Prekopah pola interneta nema nigde takve slike :ziveli:

vlobrk

Post by vlobrk » 04 Oct 2010, 12:12

I eto @Vuce ,imas vise glasova ZA nego PROTIV i to je to.

Nema se vise sta komplikovati sto se mene tice.
Ponesi kintu,probaj gitaru i javi nam utiske.

vuk0125

Post by vuk0125 » 04 Oct 2010, 13:16

Super,, hvala svima.. Probacu gitaru za nekih 2-3 dana, pa vam javljam utiske.. Pozzz.

ness

Post by ness » 11 Oct 2010, 19:09

Jel si je probao? Ajd' napisi nesto,bas me interesuje,a sigurno i ostale ! :)

Post Reply