http://www.charvel.com/en-RS/guitars/?section=promod
ako su lagali mene ja lazem vas..
Charvel gitare kod nas?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nikolic025
Re: Charvel gitare kod nas?
Jeste,jeste,to su stariji logo-i koje sam ja nalazio,na ovim novim pise Made in Japan...
Koliko znam, postoje USA production modeli, verovatno za USA trziste i Japanci za ostatak sveta. Razlika u gitarama i nema sem sto je na USA production SIGURNO oil finish na necku a japanci su lakirani. Uz USA se dobija kofer a Japanca gig bag.. Specifikacije iste, magneti isti, Japanci malo jeftiniji .. Na jednim i drugim lepo pise odakle su 

- nikolic025
Mislim da i uz japance ide kofer,bar tako pise za so cal...A na San Dimasu nisu isti,ovi japanci imaju neke njihove magnete,a ameri seymour duncan...bar sam ja tako video,a mozda ima i vise varijanti.I na americkom ebay-u su u glavnom japanski.
Moguce da sam pobrkao, logicnije mi bilo da uz USA ide kofer. Od tih Charvela me opasno zanima samo so-cal, maska i dva dimarzia i nemam nista protiv Japanaca (dva Charvela koja imam su Japanci i kunem se u njih) samo kad su se pojavili izgledalo mi skupo. Sad kad moze da se probere u Mitrosu naprasno sam se zagrejao 

- nikolic025
Mene isto jako zanima,pogotovo beli,maple vrat,crn hardver i maska...lepotica
Nego mi floyd bas smeta...Lepo to izgleda i sve,ali nista od dropa i drugog stima na brzaka...Nego jel neko probao onaj sistem opruge sto se ubaci nazad i kada pukne zica ili se dropuje,ona drzi floyd u normalnom i funkcionalnom polozaju?Jel valja to cemu i koja mu je cena?

Nego mi floyd bas smeta...Lepo to izgleda i sve,ali nista od dropa i drugog stima na brzaka...Nego jel neko probao onaj sistem opruge sto se ubaci nazad i kada pukne zica ili se dropuje,ona drzi floyd u normalnom i funkcionalnom polozaju?Jel valja to cemu i koja mu je cena?