Kristijan wrote:...a ti me Marko ispravi ako grešim - ona druga po redu kupljena Ibanez gitara nije spadala u jeftinije instrumente, nego je spadala u vrlo pristojne instrumente iz srednje klase. A onda dolazimo do onih beskrajnih rasprava o tome koliko je plantažni mahagoni inferiorniji od regularnog mahagonija... I konačno, možda je postojala neka bolja opcija što se tiče magneta. Ma... da bi s jedne strane znaka jednakosti moglo da stoji "dobra gitara", s druge se nalazi obiman broj sabiraka, i nisam siguran da je uvek jednostavno pronaći koji je od njih pogrešan.
Da, stoji. Ko zna, mozdha se stvar mogla spasiti na neki drugachiji nachin, ali bilo mi je u jednom momentu muka od toga kad dash sasvim ozbiljne pare za instrument i konstantno neshto ne valja, nisi zadovoljan, neshto se negde pomeri, pa te nervira ovaj onaj prag, pa nut ne radi dobro, pa tremolo, sve su to sitnice koje znaju da izlude choveka. Kazhem, kad sam probao taj PRS SE sa stock magnetima, duplo lakshi od mog Ibaneza, isto mahagoni sve sve, prosto Ibanez nije imao tu shta da trazhi, a cena ista maltene, e zato sam se smorio bio. Posle toga sam istu ili slichnu gitaru chuo dosta puta live, i uvek je imala muljav neubedljiv ton, a razni ljudi na razne nachine nameshtaju pojachala, biraju magnete, ili imaju drugachiji punch desne ruke...Shta znam.
i nekako imam utisak da prosto nisi naleteo na pravog Ibaneza za tebe.
Pa jesam.

To je ovaj Artist iznad

Predivna gitara. Chak i ovi novi, probably made in Korea Chajna shta vec, primerci. Ovaj stari bi trebalo da je kvlatitetniji, a mozhda su to samo priche. Sve u svemu, to mi je najbolji model Ibaneza, evo i Sinisake se slazhe, a poznato je kolika je picajzla