Ovo me bas nasmejalo...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ovo me bas nasmejalo...
joj eve ga opet ovaj smarač sa orđinalima i kopijama! 

@Trzalica Dobro be covece, dokle vise? Fakat je da ima kopija i replika koje su mnogo bolje od originala, bilo hand made ili fabricke. Evo npr. sad ce stici u artist FGN gitare pa idi uporedi njihovu kopiju strata sa tvojim USA originalom, onako cisto radi sebe....
A i trolovanje ti vise nije smesno.
A i trolovanje ti vise nije smesno.
Dobro, nemojte da ste na kraj srca, kad se setim kako sam ja lupetao sa 16...
Verovatno si u snu buncao obliven znojem: "Gorane bože, izradi mi ručno tesanu gitaru da liči na strat ju se aj" .... ahahahahhahahhaaaanebojsak wrote:Dobro, nemojte da ste na kraj srca, kad se setim kako sam ja lupetao sa 16...

I jel si dobio Goran manufakturu? Ili i dalje voziš RG Ibaneza i maštaš o USA Stratu?!?
Last edited by Trzalica on 23 Nov 2011, 15:09, edited 1 time in total.
nebojsak wrote:Dobro, nemojte da ste na kraj srca, kad se setim kako sam ja lupetao sa 16...

Deco pa vi ste odlični, usled nedostatak argumenata vi TROLUJETE? I to neko mora ... ahahahhahaaa

- LifelessDead
nije nikakva nauka napraviti gitaru, svako moze da napravi skupu i dobru gitaru, i amerikanaca i kinez i srbin, pitanje je samo koliko je ko spreman da ulozi para... tako da ta tvoja prica original-kopija ne pije vodu...bar ne sto se tice kvaliteta, sto se tice razlike u izgledu headstock-a da...
i nadam se da imas 16 godina ili manje, ako je vise onda je to stvarno zabrinjavajuce
i nadam se da imas 16 godina ili manje, ako je vise onda je to stvarno zabrinjavajuce

Last edited by LifelessDead on 23 Nov 2011, 15:14, edited 1 time in total.
@Trzalica
Jesi to ti na slici?
Brate... Ti ne shvataš: može da liči i na go k*r*c i da se pravi u jebenom Tadžikistanu, ako ima bolji ton od USA Strata - BOLJA JE!I ne loži se više.
Ne bih da te vredjam, al' tebe k'o da su pravili Jelena Karleuša i Duško Tošić.
Jesi to ti na slici?

Brate... Ti ne shvataš: može da liči i na go k*r*c i da se pravi u jebenom Tadžikistanu, ako ima bolji ton od USA Strata - BOLJA JE!I ne loži se više.
Ne bih da te vredjam, al' tebe k'o da su pravili Jelena Karleuša i Duško Tošić.
Vidje jednog ozbiljnog?!?LifelessDead wrote:nije nikakva nauka napraviti gitaru, svako moze da napravi skupu i dobru gitaru, i amerikanaca i kinez i srbin, pitanje je samo koliko je ko spreman da ulozi para... tako da ta tvoja prica original-kopija ne pije vodu...bar ne sto se tice kvaliteta, sto se tice razlike u izgledu headstock-a da...
Drug, pilo to vodu ili pivo, bitno je to i koliko ko ceni svoj rad. Znaš, ti mali kinezi ne vrednuju isto svoj rad kao neki srbin iz Zemuna!

Koja vam je to logika? ORIGINAL je jedan i sve ostalo su kopije. To da li će imitacija biti bolja od originala zavisi samo od onoga ko poseduje tu KOPIJU a ne od samog kvaliteta kopije.
Jer original znači upravo to - svira i zvuči kao original i svaki sledeći zvuk i nota je odlika nečega što nije original. Valjda to razumete, majku mu?!?
Ili će opet neki trolovi da pune temu sa jednim smajlijem tipa

@ doyle777, ajd kada odrasteš, kada ti tata kupi Fendera, javi se, do tada slušaj GRAND, jer vidim upućen si u tamošnje prilike!

Trzalica wrote:Vidje jednog ozbiljnog?!?LifelessDead wrote:nije nikakva nauka napraviti gitaru, svako moze da napravi skupu i dobru gitaru, i amerikanaca i kinez i srbin, pitanje je samo koliko je ko spreman da ulozi para... tako da ta tvoja prica original-kopija ne pije vodu...bar ne sto se tice kvaliteta, sto se tice razlike u izgledu headstock-a da...
Drug, pilo to vodu ili pivo, bitno je to i koliko ko ceni svoj rad. Znaš, ti mali kinezi ne vrednuju isto svoj rad kao neki srbin iz Zemuna!U srbiji je i sapun skuplji nego u EU ... verovatno je kvalitetniji jer je kopija, ha?!?
Koja vam je to logika? ORIGINAL je jedan i sve ostalo su kopije. To da li će imitacija biti bolja od originala zavisi samo od onoga ko poseduje tu KOPIJU a ne od samog kvaliteta kopije.
Jer original znači upravo to - svira i zvuči kao original i svaki sledeći zvuk i nota je odlika nečega što nije original. Valjda to razumete, majku mu?!?
Ili će opet neki trolovi da pune temu sa jednim smajlijem tipa?!?
@ doyle777, ajd kada odrasteš, kada ti tata kupi Fendera, javi se, do tada slušaj GRAND, jer vidim upućen si u tamošnje prilike!![]()

Ako ništa drugo, imaš zavidan ten za jednog šesnaestogodišnjaka XD XD плус јеанTrzalica wrote:

-
Sartiani-like qualities <3
Hehe, ajde pustiću ovdašnju dečicu da se malo zabavljaju, TROLUJU, pune temu OFF-TOPIC sadržajima, postavljaju sličice i sl.
Odoh na pivce, vi možete na partijicu skajrima ...

Odoh na pivce, vi možete na partijicu skajrima ...

@Trzalica
Ok... Prvo sam misliJo da si vasko... Onda sam mislio da si glup... A sad mislim da si čudo majke prirode. Koliko ti imaš godina, al' iskreno?
Pod jedan, odrastao sam dovoljno, ne treba ništa tata da mi kupuje.
Pod dva, nisam gitarista, ja sam pevač, ne treba mi Fender ni za go k*r*c.
Pod tri, Duško Tošić nema nikakve veze sa Grandom.
Pod četiri, Duško Tošić je srpski fudbaler.
Pod pet, Duško Tošić je pglu.
Pod šest, Duško Tošić je u braku sa još jednom glupom osobom.
Pod sedam, ta glupa osoba je Jelena Karleuša.
Pod osam, živimo u jebenoj Srbiji, nemoj da se praviš alternativac i hipster, kad i sam dobro znaš da znaš i za Seku Aleksić, i za Acu Lukasa, i za Arkanovu Cecu, i za Lepu Brenu itd.
Pod devet, imaš manje od 16godina.
EDIT: Ljudi, on pije pivo!!!
EDIT2: Vidim da si upoznat sa popularnim igrama, tačka devet poprima smisao.
Ok... Prvo sam misliJo da si vasko... Onda sam mislio da si glup... A sad mislim da si čudo majke prirode. Koliko ti imaš godina, al' iskreno?
Pod jedan, odrastao sam dovoljno, ne treba ništa tata da mi kupuje.
Pod dva, nisam gitarista, ja sam pevač, ne treba mi Fender ni za go k*r*c.
Pod tri, Duško Tošić nema nikakve veze sa Grandom.
Pod četiri, Duško Tošić je srpski fudbaler.
Pod pet, Duško Tošić je pglu.
Pod šest, Duško Tošić je u braku sa još jednom glupom osobom.
Pod sedam, ta glupa osoba je Jelena Karleuša.
Pod osam, živimo u jebenoj Srbiji, nemoj da se praviš alternativac i hipster, kad i sam dobro znaš da znaš i za Seku Aleksić, i za Acu Lukasa, i za Arkanovu Cecu, i za Lepu Brenu itd.
Pod devet, imaš manje od 16godina.
EDIT: Ljudi, on pije pivo!!!
EDIT2: Vidim da si upoznat sa popularnim igrama, tačka devet poprima smisao.
Last edited by doyle777 on 23 Nov 2011, 15:30, edited 1 time in total.