sinisake wrote:Kill surf city wrote:Otvorili ste Bugerinu Pandorinu™ kutiju.![]()
I noć i dan kao neki ružan san pandora se otvorila a reč je samo laž mrtvo slovo na papiru istina je nestala!![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
sinisake wrote:Kill surf city wrote:Otvorili ste Bugerinu Pandorinu™ kutiju.![]()
I noć i dan kao neki ružan san pandora se otvorila a reč je samo laž mrtvo slovo na papiru istina je nestala!![]()
A apsolventski,a junskinebojsak wrote: Dođite u septembru, kolega.
Nisam probao. Unutra su 4 x 10 ancient vintage greek reissues.nebojsak wrote:Je l probao neko tu Pandorinu kutiju? Koji zvučnici su unutra?
nebojsak wrote:Ako se bavimo suvom matematikom, da. Ali, onda smo davno mogli da izračunamo i ko je bolji između Fendera i Gibsona, i da završimo vekovnu priču jednom za svagdabancika wrote:Mrav wrote: Kad uzmes prosek, mesa ima bolja pojacala. Deal with it.
onda se slazemo, ja se vodim apsolutno istim parametrima. Samo mi je bilo lakse da klasifikujem proizvodjace nego svaki model, trajalo bi vecnost...mada i ova rasprava vec pocinje da se blizi tomeMrav wrote: Brate, ispade da sam ja ovo napisao, pogrešno si quotovao. Elem kada sam govorio o višoj srednjoj ili visokoj klasi, nisam se koristio bancika(tm) formulom da poredim proizvođače, nego pojačala po tipu i izradi.
Ne, ne, ne. Ona u NS je bila "Mesa Dual Rectifier", što je baš pojačalo pravljeno isključivo za haj gejn, i jeftinije je od Mark serije. Mark serija je ona koja je pravljena za versatilnost, stotine kombinacija i mogućnosti.nemanjavelimirovic wrote:.... Mesu bi oshacovao, ali ona koju smo probali u NS, (dal je mark4 ili kako vec) mi je shit iskreno...tojest totalno je haj Gejn, a to meni ne treba...
Crate firma uvek zakivala...ne znam doduse za hibride i trandze, al' lampasi su im keva. Za sasma kul parinje.Mrav wrote: Evo mi probasmo CRATE.... i tako se vrtimo u krug
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest