Bakers gitare ??

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

XtrmntR

Re: Bakers gitare ??

Post by XtrmntR » 21 Feb 2008, 21:37

Da, ok.. Poenta je bila da nema ovlashtenog servisa, podrshke, garancije. A i sutra, ako budesh prodavao gitaru, prodajesh neshto za shta niko nije ni chuo ni video.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 21 Feb 2008, 23:25

XtrmntR wrote:Da, ok.. Poenta je bila da nema ovlashtenog servisa, podrshke, garancije. A i sutra, ako budesh prodavao gitaru, prodajesh neshto za shta niko nije ni chuo ni video.
Kad je budes prodavao po polovnoj ceni... 40e. :D
Ako dozivi "sutra".

Critical
PedoBear

Post by Critical » 22 Feb 2008, 11:38

Izbrisem bakers znak i stavim Aster i prodam za 50e ,sta kazes al' sam MAstermind ,hahahah

viden

Post by viden » 22 Feb 2008, 18:05

Critical wrote:Izbrisem bakers znak i stavim Aster i prodam za 50e ,sta kazes al' sam MAstermind ,hahahah
E baš nemaš mašte.
Zašto ne bi stavio FENDER i prodao za 1000e? :D

Critical
PedoBear

Post by Critical » 22 Feb 2008, 18:10

Vazi ,evo ljudi za koju nedelju cu imati novog fendera crnog + kabl+kais+ i jos mnogo toga za bednih 1000e.

P.S. (Thanx Videne,sada cu da se oparim ,evo dobijas 200e za ideju) hahhah

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 22 Feb 2008, 19:58

nemora da znachi da je gitara losha,ja sam svoju platio 170e gitara+pojachalo,gig-bag i ostale dzidzamidze tj gitara me izasla 120e i ja sam sa njom poprilicno zadovoljan meni je za vezbu i pesme koje ja sviram dushu dala! a sad ko predje sa konja na magarca (ibaneza ili neke bolje gitare na bakers) bice mu losha 100% :)

viden

Post by viden » 22 Feb 2008, 21:03

Critical wrote: (Thanx Videne,sada cu da se oparim ,evo dobijas 200e za ideju) hahhah
:D :D :D

Guitar Killer

Post by Guitar Killer » 27 Feb 2008, 21:02

Heh ja sam kupio Bakers-a(ne nisam lud) i stigao mi juce i jos traje(izivljavam se na njemu evo vec 12h).Namera mi je da izsmirglam ono Bakers i ispisem Squier by Fender i poklonim devojci za rodjendan.Dzitra je uredu teska je ko perijani jastuk finalna izrada je ocajna ali zvuk nije los(mada je 5x gori od Squier Bulet strata).Samo da potraje do 8 marta pa da je poklonim u funkcionalnom sranj* tj stanju.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 27 Feb 2008, 21:33

Guitar Killer wrote:Heh ja sam kupio Bakers-a(ne nisam lud) i stigao mi juce i jos traje(izivljavam se na njemu evo vec 12h).Namera mi je da izsmirglam ono Bakers i ispisem Squier by Fender i poklonim devojci za rodjendan.Dzitra je uredu teska je ko perijani jastuk finalna izrada je ocajna ali zvuk nije los(mada je 5x gori od Squier Bulet strata).Samo da potraje do 8 marta pa da je poklonim u funkcionalnom sranj* tj stanju.

E vidis covece to je super ideja... :D

yu_raider

Post by yu_raider » 27 Feb 2008, 21:43

Joj kakav si đentlmen :mrgreen:
Ne bi valjalo da tvoja devojka ima najboljeg ortaka koji svira i razume se u gitare... Proklinjaćeš ime 'Bakers' do kraja života :lol:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 27 Feb 2008, 22:25

Imam jedno pitanje: :)
Kakav je lak?

visackimarko

Post by visackimarko » 27 Feb 2008, 22:32

Ako zelis curi da poklonis gitaru, sa "OGLEDALO" lakom, polir pasta, granulacija 300, i nakon toga TurtleWax, za metalik boju... Sve u svemu 400din, a idealno ce da izgleda...

Guitar Killer

Post by Guitar Killer » 28 Feb 2008, 21:09

Funkomat wrote:Imam jedno pitanje: :)
Kakav je lak?
Lak je uzas zivi cela gitara je uzas zivi ali je sasvim Ok za svirku(mada ne zvuci bas najsjajnije moze vrlo lepo da se svira na clean-u ali nista od distorzije onda je zvuk ocajan ali posto moja devojka voli Pepperse i hoce njih da uci da svira nisam u problemu) trzalicu sam polomio malopre(tvrda trza mogo sam ladno bas da sviram sa njom)ali imam jedno 10 komada mojih i to je OK kais je ocaj zivi poceo je da se isteze i tanja cim sam ga okacio na gitaru a od onog kabla se nadam da niko nece da nastrada jer mi bas i ne uliva poverenje.Zice su vec zardjale a tremolo sam resio da zamenim sa onim na mojoj squier gitari jer je tremolo ujedno i najbolji deo ove gitare.I na kraju svega zakinuli mi 3 srafa na pickguardu i 1 sraf na mostu(tu sam puko neku kintu na nadogradnju) i samo se nadam zaista iskreno nadam da ce onaj deo gde sad pise Squier imati tj dobiti istu boju drveta ko sto je ranije bilo kad je pisalo Bakers :grummel_2:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 28 Feb 2008, 21:19

Guitar Killer wrote:
Kakav je lak?
Lak je uzas zivi cela gitara je uzas zivi ali je sasvim Ok za svirku(mada ne zvuci bas najsjajnije moze vrlo lepo da se svira na clean-u ali nista od distorzije onda je zvuk ocajan ali posto moja devojka voli Pepperse i hoce njih da uci da svira nisam u problemu) trzalicu sam polomio malopre(tvrda trza mogo sam ladno bas da sviram sa njom)ali imam jedno 10 komada mojih i to je OK kais je ocaj zivi poceo je da se isteze i tanja cim sam ga okacio na gitaru a od onog kabla se nadam da niko nece da nastrada jer mi bas i ne uliva poverenje.Zice su vec zardjale a tremolo sam resio da zamenim sa onim na mojoj squier gitari jer je tremolo ujedno i najbolji deo ove gitare.I na kraju svega zakinuli mi 3 srafa na pickguardu i 1 sraf na mostu(tu sam puko neku kintu na nadogradnju) i samo se nadam zaista iskreno nadam da ce onaj deo gde sad pise Squier imati tj dobiti istu boju drveta ko sto je ranije bilo kad je pisalo Bakers :grummel_2:

Eto... Bio sam u pravu. :P

Nece dobiti boju kao ostatak nazalost... Ja sam sa moje pacifike osmirglao ime i nisam nista pisao ali se vidi da je smirglano tj. svetlije je nego ostatak glave.
Jbg...

Guitar Killer

Post by Guitar Killer » 28 Feb 2008, 21:22

Funkomat wrote:
Guitar Killer wrote:
Kakav je lak?

Eto... Bio sam u pravu. :P

Nece dobiti boju kao ostatak nazalost... Ja sam sa moje pacifike osmirglao ime i nisam nista pisao ali se vidi da je smirglano tj. svetlije je nego ostatak glave.
Jbg...
Onda cu samo reci da se gitara ostetila tokom transporta ili da dobijem na loto-u pa da sebe i devojku castim po jednim Ibanez-om ili Gibson-om a Bakersa da na sledeceoj svirci posle prve pesme bacim u publiku :D 8)

Post Reply