Ja sam se iskreno prvi put kad sam stradzu nameshtao uplashio da shipka ne pukne

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa Vi posle poredite Fender i Ibanez...Highway One wrote:Na mom stradzi kad se truss rod nameshta mora da se zapne (ali bas istinski) , pa onda nekad treba jace , a nekad manje da se vuce , a na bratovljevom ibanezu , nema nishta da zapinje sve vreme treba ista kolicina snage da se okrece , ono sve glatko , bez problema![]()
Ja sam se iskreno prvi put kad sam stradzu nameshtao uplashio da shipka ne pukne, koliko je ono bilo teshko , a na ibanezu sam se zacudio kako to toliko lako , prosto nisam ni osetio kad sam okrenuo shipku
Imash pravoDrGreenthumb wrote:Pa Vi posle poredite Fender i Ibanez...Highway One wrote:Na mom stradzi kad se truss rod nameshta mora da se zapne (ali bas istinski) , pa onda nekad treba jace , a nekad manje da se vuce , a na bratovljevom ibanezu , nema nishta da zapinje sve vreme treba ista kolicina snage da se okrece , ono sve glatko , bez problema![]()
Ja sam se iskreno prvi put kad sam stradzu nameshtao uplashio da shipka ne pukne, koliko je ono bilo teshko , a na ibanezu sam se zacudio kako to toliko lako , prosto nisam ni osetio kad sam okrenuo shipku
Taj SG je cudo... probaj na stimeru da proveris intonaciju kada jace/slabije hvatas ton... sto jace "stegnes" vrat, to pitch ide na gore, za ljudsko uvo neznatno, ali taman da dobijes AGRESIVNIJI ton...Na jednom Gibson SG-u koji sam imao prilike da sviram, sipka se pomera toliko lako da se to granici sa perverzijom
Ma zato Gibson daje onako mastan zvuk, a Fender nenemanjavelimirovic wrote:Moguce da su GIBSONA namastili sipku...a kod fendera je posno...hehehe
pa to ok,nego da li treba biti nesto strucan,posto sam cuo da je mogu trajno ostetiti ako ne uradim to dobroDuane wrote:kako ne bi smeo... pa truss rod je i namenjen za cackanje!
mnogo je pola!Duane wrote:mozes je ostetiti naravno, ali nemoras biti bog zna strucan, dovoljno je da znas da okrenes srafciger za pola kruga... xD
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest