Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
koji viper?umart wrote:ima hevi kor u mitrosu,bar je bilo do prije n. godine,ali su izgleda bajate masu.ako naletis na nedje dje ima ili u mitrosu stigne nova roba,javi.dzindzer je imao ponesto od danlopa,ne znam za zice.
posto sjutra konacno mi stize viper,sta bi ste mi preporucili za od drop D do cistog D?mastejn cu izgleda da furam u dubljim stimovima,jerbo je skala 25,5,a vajper je 24,75.na vajperu su pasivni emg-ovi,koje nesto i bog zna ne mirisem,ali ce morati da saceka malo mijenjanje,istrosih se sad na ove delay-jeve.mahogani,set neck.klasicni stop tail.a zvuk koji se fura:drajv,mast i sastejn.
ocigledno da bas i ne razumes sta ocu da ti kazem,a to da kosta tvoj 1000e,pfff,nemoj da me zasmejavas,tvoj viper ima samo emg hz magnete sto nisu nista posebnoumart wrote:nisam platio,poklon.
ja nikad za to ne bih dao 450e,al' dobro,svaka roba ima svog kupca.tom logikom ovaj moj mastejn onda bi trebao da kosta preko hiljadu e,ali svako svog konja hvali.i ovaj moj viper koliko znam nikad nije bio na oglasima.
ne prica o viperu nego o esp ltd dave mustaine v gitari. ili to il' ja ne razumem ni jednog od vas.Born_Dead wrote:a to da kosta tvoj 1000e,pfff,nemoj da me zasmejavas,tvoj viper ima samo emg hz magnete sto nisu nista posebno
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest