Nego, reci mi oko ovog Gov'nora, kako ti se slaze s PRS-om, nije suvise mutan? I ja se razmisljam da ga pazarim, ali se bojim da mi sa hambakerima i Epiphonom, ne bude ''cebe preko pojacala''...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ajd bas cu da obidjem ovih dana da vidim jel imaju ovde u bg-uBaba Slim wrote:Kofer kupljen u Woby Haus u NS, 1900 i kusur din.Stanko wrote:Gde si uzeo kofer!
Pa, iskreno, malo mi je isprva falilo visokih, pa sam na pedali odvrnuo treble skoro do kraja. MEĐUTIM (pišem velikim jer je jako bitno), još uvek nisam probao pedalu na glasnoći na kojoj sviram, jer ne bih da panjim u stanu toliko, i da rizikujem posetu od pandura i večni gnev već frustriranih komšija.Blingo wrote:kul!![]()
Nego, reci mi oko ovog Gov'nora, kako ti se slaze s PRS-om, nije suvise mutan? I ja se razmisljam da ga pazarim, ali se bojim da mi sa hambakerima i Epiphonom, ne bude ''cebe preko pojacala''...
Firma je WomaX, a dimenzije su 40 i nešto sa 30 i nešto cm. Mislim da je ovo najveća varijanta, pa možeš odmah tražiti najveći. Mislim da prvi kofer manji od ovog već nije dovoljno širok da stane wah pedala, tako da mislim da ti samo ova veličina igra, ako ti treba zbog pedalboarda.Stanko wrote:Jel ima neku oznaku, tj koja je velicina
ja sam uzeo onaj malo manji od najveceg, ali ja sam davno uzimao, mozda su druge dimenzije, u sustini su taj i najveci kofer isti, ali je ovaj veci dosta dublji, i siri mozda 2-3cm maksimum...mada ko zna, ovako sa slika deluje mi kao da u ovom tvom ima vise mesta.....lepo je sredjen!Baba Slim wrote:
Firma je WomaX, a dimenzije su 40 i nešto sa 30 i nešto cm. Mislim da je ovo najveća varijanta, pa možeš odmah tražiti najveći. Mislim da prvi kofer manji od ovog već nije dovoljno širok da stane wah pedala, tako da mislim da ti samo ova veličina igra, ako ti treba zbog pedalboarda.
ja sam lemio samo signal, masu nisam. nakalajisao sam pošteno poklopac i nakalajisao sam žice od mase, tako da se nije grejalo ništa što ne treba. kada se to ušrafi, nema da pisne. btw - sve to posle umunjim u termofit, pa izgleda ovako:Baba Slim wrote:Mogu ti reći da nisu neki, jer u toku lemljenja se na par komada rasklimao deo koji ulazi u pedalu, i dolazi do prekida signala, odn. kabel jednostavno ne radi. Nisam provalio da li je krivac produženo deovanje toplote (veća je šansa da je to razlog) ili su konstrukcijski jednostavno loši.
Da, da...xspaceman wrote:jel to baja?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest