Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Blingo

Re: Oprema Koju Imate

Post by Blingo » 01 Feb 2011, 11:43

kul! :bravo:

Nego, reci mi oko ovog Gov'nora, kako ti se slaze s PRS-om, nije suvise mutan? I ja se razmisljam da ga pazarim, ali se bojim da mi sa hambakerima i Epiphonom, ne bude ''cebe preko pojacala''...

Stanko

Post by Stanko » 01 Feb 2011, 11:54

Baba Slim wrote:
Stanko wrote:Gde si uzeo kofer! :bravo:
Kofer kupljen u Woby Haus u NS, 1900 i kusur din. :ziveli:
Ajd bas cu da obidjem ovih dana da vidim jel imaju ovde u bg-u :) bio pre jedno mesec dana, tad nisu imali, al kao treba da dobiju :)
Jel ima neku oznaku, tj koja je velicina :)

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 01 Feb 2011, 12:05

Blingo wrote:kul! :bravo:

Nego, reci mi oko ovog Gov'nora, kako ti se slaze s PRS-om, nije suvise mutan? I ja se razmisljam da ga pazarim, ali se bojim da mi sa hambakerima i Epiphonom, ne bude ''cebe preko pojacala''...
Pa, iskreno, malo mi je isprva falilo visokih, pa sam na pedali odvrnuo treble skoro do kraja. MEĐUTIM (pišem velikim jer je jako bitno), još uvek nisam probao pedalu na glasnoći na kojoj sviram, jer ne bih da panjim u stanu toliko, i da rizikujem posetu od pandura i večni gnev već frustriranih komšija.

Sada pogledao ponovo (za svaki slučaj :) ), i vidim da treble držim na neka 2 sata, malo jače, i ok mi je. Sad u petak imam probu i svirku u nedelju, pa ću videti kako se ponaša u pravim uslovima, ali mislim da će biti super kad se pojača.
Stanko wrote:Jel ima neku oznaku, tj koja je velicina :)
Firma je WomaX, a dimenzije su 40 i nešto sa 30 i nešto cm. Mislim da je ovo najveća varijanta, pa možeš odmah tražiti najveći. Mislim da prvi kofer manji od ovog već nije dovoljno širok da stane wah pedala, tako da mislim da ti samo ova veličina igra, ako ti treba zbog pedalboarda.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 01 Feb 2011, 12:58

Baba Slim wrote:
Firma je WomaX, a dimenzije su 40 i nešto sa 30 i nešto cm. Mislim da je ovo najveća varijanta, pa možeš odmah tražiti najveći. Mislim da prvi kofer manji od ovog već nije dovoljno širok da stane wah pedala, tako da mislim da ti samo ova veličina igra, ako ti treba zbog pedalboarda.
ja sam uzeo onaj malo manji od najveceg, ali ja sam davno uzimao, mozda su druge dimenzije, u sustini su taj i najveci kofer isti, ali je ovaj veci dosta dublji, i siri mozda 2-3cm maksimum...mada ko zna, ovako sa slika deluje mi kao da u ovom tvom ima vise mesta.....lepo je sredjen! :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 01 Feb 2011, 13:33

Hvala :ziveli:

Konačno je lemilica našla primenu :D

umart

Post by umart » 01 Feb 2011, 14:42

dje si nasao ove dzekove za peceve?

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 01 Feb 2011, 14:56

Tehnotronik u Novom Sadu, 50 rsd/kom.

Mogu ti reći da nisu neki, jer u toku lemljenja se na par komada rasklimao deo koji ulazi u pedalu, i dolazi do prekida signala, odn. kabel jednostavno ne radi. Nisam provalio da li je krivac produženo deovanje toplote (veća je šansa da je to razlog) ili su konstrukcijski jednostavno loši. Zamenio sam te rasklimane, srećom sam imao nekih drugih patcheva koje nisam koristio pa sam iste takve skinuo sa njih i stavio. Sad sve radi.

Sledeći kvalitetniji (isto ugaoni) od ovih su one kopije Neutrik-a, ali oni su 70 ili 80 rsd/kom, ne sećam se tačno, a meni je trebalo 12 komada za 6 patcheva, pa i nije baš mala razlika, i zato sam uzeo najjeftinije, jbg.

umart

Post by umart » 01 Feb 2011, 14:59

to su oni debeli neutrik?

ovi me zannimaju jer su najtanji pa bih najvise spejsa dobio,jer planiram da pravim veliki bord za sve pedale,pokacim i zavrsim sa tom pricom.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 01 Feb 2011, 15:28

Ok su ovi, samo treba računati da se i takvi failovi događaju, da se rasklimaju i možeš ih baciti.

A te sledeće kvalitetnije što sam pominjao su kopije Neutrik-a.

gricko

Post by gricko » 01 Feb 2011, 19:48

Baba Slim wrote:Mogu ti reći da nisu neki, jer u toku lemljenja se na par komada rasklimao deo koji ulazi u pedalu, i dolazi do prekida signala, odn. kabel jednostavno ne radi. Nisam provalio da li je krivac produženo deovanje toplote (veća je šansa da je to razlog) ili su konstrukcijski jednostavno loši.
ja sam lemio samo signal, masu nisam. nakalajisao sam pošteno poklopac i nakalajisao sam žice od mase, tako da se nije grejalo ništa što ne treba. kada se to ušrafi, nema da pisne. btw - sve to posle umunjim u termofit, pa izgleda ovako:
Image

Hotstepper

Post by Hotstepper » 05 Feb 2011, 00:32

Od danas, pripadam tele klubu! 8)
Image
Sreci nema kraja... ^^

istiqrac

Post by istiqrac » 05 Feb 2011, 00:33

Lepotan :)

xspaceman

Post by xspaceman » 05 Feb 2011, 00:34

jel to baja? :homer: :ziveli:

sl0e

Post by sl0e » 05 Feb 2011, 00:35

Auf :homer: neka je sa srecom, vrlo(!) lepa gitara.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 05 Feb 2011, 00:38

xspaceman wrote:jel to baja? :homer: :ziveli:
Da, da...
sad sam "baja - do H-aja" :mrgreen:
josh me adrenalin shiba... :lol:

Post Reply