mozda je do toga shto josh uvek nisam pri lovi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
http://www.drybell.com/Duane wrote:koji je najači klon univeba? dejavibe?
Kod nas Fulltone i Dunlop, možda je ostao i jedan Rotovibe u Mariću.Duane wrote: onda u principu uzimam najpristupačniju, što bi bio dejavibe?
šta uopšte od tih čuda može da se nadje?
skontao sam da moram da imam ovaj efekat, danas sam ceo dan svirao bluz i samo to mi je falilo(pored baterije za reverb)...
Shin-Ei Uni_Vibewhosyourdaddy wrote:Meni je po zvuku MicroVibe najslicniji DejaVibe-u a ni jedan ni drugi nemaju taj shin-ei zvuk, mnogo su 'masniji'.
Cortex wrote:[youtube]E2uWD1po3i8&feature=g-user-c[/youtube]
BAsh mi se svidja ovaj dist. Za opsesivne korisnike LM308N chipa
Mnogo dobro zvuchi.
Inache ovaj Jet City Music kanal mi je mnoooogo bolji od PGS-a, PGS je smorio mega. Bio sam fan mnogo dugo vremena, al sad kad vidim da su uploadovali novi video samo kazhem meh i bash retko koji pogledam.
Ovaj lik svira bolje nego Andy [mada je i Andy baja naravno] redovno pokazuje gutshots pedala prolazi razna podeshavanja sve je iskljuchivo na istoj opremi snimano, stradzhe les paulovi i sg na princetone-u, prosto, everything feels right.
ovaj alpha Dog je 100e. totalno je povoljan.
skrenuo bih pazhnju i na efekte firme wilson effects, mnogo su dobri a mega jeftini.
ne bih toliko vaznosti pridavao lm308 ili bilo kom integralcu...otprilike me podseca prica na "magnete u magnetima", mislim na alnico II, alnico V, bla bla u pickup-ovima...Cortex wrote:pa jeste njihov take on a Rat. ja inache veoma ne volim Rat-a. iznenadio sam se kad sam krajichkom oka primetio lm308n u opisu videa te povezao
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest