Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
 - u zemlji telecastera

Re: Oprema Koju Imate
DO JAJA! I Want It (tele)Hotstepper wrote:Ok, nije u mom vlasnishtvu, al kum je pre koji dan zavrshio sto za svoju dnevnu sobu...
U pregovorima je izrada "tele" glave za mene![]()
- rock action

bravo za carl martin! jedva cekam da je cujem  

Ja bih uradio Gibson stocic ovakav ali se bojim da zbog ugla od 17 stepeni ne bi bio previse prakticanHotstepper wrote:Ok, nije u mom vlasnishtvu, al kum je pre koji dan zavrshio sto za svoju dnevnu sobu...
U pregovorima je izrada "tele" glave za mene![]()
- mislim_stvarno

mislim da bi od jacksonove glave mogao da se uradi dobar shank  
 (mada, opet tu je problem sa uglom glave, ali modovacemo to malo, nema veze sto cemo izgubiti sustaina  
 )

nova prinova - boss lmb 3.odlican za bass,neupotrebljiv za gitaru (eventualno onaj enhancer,mada je bzvz na distu).morace da ide u trapmu za nesto tipa cs3,pa da se cs3 malo moduje,jerbo mi treba iza dzitru i za bass,ili za ls2 posto vec sad postaje jasno da ce mi trebati. 
evo sta je trenutno na zlostavljanju kod mene:

ch1 i modovan ts5 su mravovi,ts5 je t808lik,odlican,i odlicno sljaka i za bass.morace i on na servis jer zeza switch,taman usput da vidimo sta mu je radjeno.ostalo je moje.jos kod rocketa su hm2 japanski i nekad bjese sansamp gt2 koji je umro
 a sad planiramo da se ubaci SHO ili neki buster i ili mxr dist + ili neki boogey klon,mada sam rocketu dao odresene ruke pa sta smozga da moze max da se napakuje u ono kuciste.cilj je da imam neku emulaciju pojacala kao sto je gt2 bio ako npr na nekoj svirci ne bude pojacala/crkne/sta vec pa da se bodem u razglas.

evo sta je trenutno na zlostavljanju kod mene:
 ch1 i modovan ts5 su mravovi,ts5 je t808lik,odlican,i odlicno sljaka i za bass.morace i on na servis jer zeza switch,taman usput da vidimo sta mu je radjeno.ostalo je moje.jos kod rocketa su hm2 japanski i nekad bjese sansamp gt2 koji je umro
neponovljivo.kad sam krenuo u skupljanje pedala prvo sam obratio paznju da kupim najbolji moguci drajv za tajt koji postoji,i pare nijesu predstavljale problem.zajmao sam i ocijukao svukud dje sam mogao,probao 90 i kusur posto juzual saspektsa za tajt i onda se desio sudbonosni susret sa njim i cim sam ga zgazio znao sam da je to to.inace,dunlop je neunistiv,jedino sto moze da rikne je switch koji je preopusteno i sam da zamijenis,i to je to.odlicno sljaka i kao bust,ali je ja uglavnom na djitri rabim kao tajtera/piskavca.

E super,hvala ti...Posto i ja nesto kontam da ga kupim,pa pitam za misljenja 
 A pare,pare nikad nisu problem,para nema  

pa to je relativno jeftina pazarina.ima ih na oglasima za 60-70 e,sto je za neku ultimativnu pedalu poprilicno korektno(ultimativno u smislu da posle nje mozda za tvoj ukus nece biti bolje).zapamti,nemoze da radi kao stand-alone drajv,iskljucivo tajt/bust pedala.

- mislim_stvarno

umrat, jel mozes da objasnis sta mislis pod tim tajt? mislim, citao sam jos neke stvari, i pojavljuje se taj izraz, a ja ne znam na sta se misli (mozda i znam o cemu se prica, ali ne znam pod tim nazivom)

Evo i ja potvrđujem, i ja ga imam (baš je lepo bilo kad smo na svirci sad i ja i umart izneli po jednog zakk-a, ja za džitru on za bas  
 ). Doduše meni je trebalo manje da se odlučim koji ću drajv uzeti  
 Bila je ljubav na prvo uključivanje 
 (eto imao sam tog TS-a da uporedim svojevremeno).
E inače Blagoje, što se tripuješ da su tu moji samo chorus i TS, ušao sam ja već sa jednom ratom i za taj DOD dilej

E inače Blagoje, što se tripuješ da su tu moji samo chorus i TS, ušao sam ja već sa jednom ratom i za taj DOD dilej
1.mislim_stvarno wrote: mislim, citao sam jos neke stvari, i pojavljuje se taj izraz, a ja ne znam na sta se misli (mozda i znam o cemu se prica, ali ne znam pod tim nazivom)
2. Iseče najbasovitiji bas i najviše visoke, doda mu srednje i samim tim dosta "utegne" i isfokusira zvuk.
- mislim_stvarno

1.  

2.

2.