Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
+1 za behringer! Imam ga i neverovatna je sprava. Za tu sumu novca (a i vecu) neprevazidjena
- Rocket Roll
Nema na čemu. Kad čovek odvagne šta dobija sa Behringerovim GDI21, zaključi da je lud ako ga ne kupi.Frostensen wrote:Umm, dobro, pogledacemo![]()
![]()
hvala najlepshe
koja cena? jese moze ta distorzija upotrebiti u dobrotvorne svrhe ili je to za manslaughter? 

- mislim_stvarno
Cena je chini mi se oko 3 tisutje...
Da ne otvaram novu temu... kakav je Nano Clone u poredjenju sa redovnom serijom? Ili kakav je uopste?
Vecinom random, neki primerci su dobri, neki imaju Veeeliikii volume drop i zujanje... Retki su primerci da je sin dostigao tatu, o dedi da ne pricam, on je totalni vanzemaljac u prici...Funkomat wrote:Da ne otvaram novu temu... kakav je Nano Clone u poredjenju sa redovnom serijom? Ili kakav je uopste?
Tako sam i mislio. Steta...Z*Z*Z wrote:Vecinom random, neki primerci su dobri, neki imaju Veeeliikii volume drop i zujanje... Retki su primerci da je sin dostigao tatu, o dedi da ne pricam, on je totalni vanzemaljac u prici...Funkomat wrote:Da ne otvaram novu temu... kakav je Nano Clone u poredjenju sa redovnom serijom? Ili kakav je uopste?

Hvala na informaciji
- Rocket Roll
Osim toga, starim modelima Nano Clonea je obrnut polaritet (positive center) pa traže svoj sopstveni adapter... Nažalost, titula "najgore pedale u XO seriji" ide Nano Cloneu.
- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
Ako neko zeli savet od mene o opremi koju imam, tu sam:
Gibson sg special 1 of 400, 07.
Ibanez LP 70-e
Zeck povermixer pd-6
Dynacord D210 kutije
Marshall guv'nor pedala
arion compresor
trzalice vise komada
...
Gibson sg special 1 of 400, 07.
Ibanez LP 70-e
Zeck povermixer pd-6
Dynacord D210 kutije
Marshall guv'nor pedala
arion compresor
trzalice vise komada

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Reko' ajd kad sam vec fotkao pa malo da se opet okacim...Ovde fale: BOSS DS2, DAPHON OVERDRIVE, DUNLOP CRY BABY (original), AT2020 kondezator, i pojacala (VOX i MARSHAL..) i jos po nesto... ali eto...dokon sam pa rekoh da okacim i ovo...kad zavrsis faks i prijavis se na SIZ, onda ti smor, a probe tek od sledece nedelje krecu...

PS Sorry za nered...kreativni haos whatever...

PS Sorry za nered...kreativni haos whatever...

aaaaaa jel su ova 2 tele ili mi se cini? ''Neco'',ti mene bas jedes sa ovim telcima...pa i ovaj drugi je lep!!
...
2 telecastera na istoj slici koji se meni svidjaju? zato i pada kisa ceo dan..

2 telecastera na istoj slici koji se meni svidjaju? zato i pada kisa ceo dan..

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Desni je PEAVEY telac sa Japanskim Stratokaster vratom (dal od japanskog SQUIERA ili tako neshto, mator po prilicno, ponovo lakiran itd) i DUNLOP JUMBO pragovima. Ima hubacker, te je dobar za tako neke DZDZDZ stvarcice, a singlovi mu rade isto kao kod strata, ako ne i bolje...svaka im cast kako su ih napravili . Vrat na PEAVEY gitarama (tim) je u originalu bio Rosewood i losijeg kvaliteta, a prethodni vlasnik, isto kao i ja, jednostavno ne voli Rosewood na fenderolikim gitarama....Pa eto nastade taj tele od dve gitare, a radi bolje od mnogih MIM Fendera garantujem. Naravno, ja sam uvek zeleo pravi TELE, koji ima dva singla, i taj neki TWANG i posle 5 - 6 telekastera koje sam promenio (fender i squier i pravljenih), ovaj MIM ce da ostane 99% (a i ove godine svetska kriza...pa se ne moze bas toliko menjati gitara
). E sad sto se poklopilo da su iste boje...to ne znam...ali to je neka sudbina...Damn...
Zasad sam zadovoljan...Jos samo mi u celoj slici fali neki FIREBIRD...uh..onda bi bio totalis. (a moze i jaguar, jazzmaster
)...strashan sam sam sebi kad razmisljam sta bih sve voleo da imam od gitara...kreten sam, jbg.

koji grupnjak ti ovde imas

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
GANGBANG GUITARS...novi XXX

- Highway One
Novi film,tele production "Guitar jammin' " 18+nemanjavelimirovic wrote:GANGBANG GUITARS...novi XXX![]()
![]()