Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Hvala momci, zahvaljujem ko ja da sam gu napravio. Vidi onaj abonos iz Gabona, crn ko ugljeni hidrat. O pravom Honduras mahagonidjidjiu i da ne pricam. Pizdarija od gitare, a i cena je sitnica.
uf bas je dobra, sa sve ovim zakackama. koliko je parica ovaj masterpiece
- Dersu Uzala
Diler prajs je oko dva i po soma $talira. Diler naplacuje cetri $soma talira. Sve su doduse prodate unapred.
Kakav gitar

Ovo ti nova đitrica?Dersu Uzala wrote:Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
All hand-made Honduras mahagoni telo (one piece) i vrat, Gabon (Gaboon) abonos fretbord, 'velvet' custom hand made pickups, 'adriatic treasure' finish. Umesto sertifikata autentikacije hand made treasure chest sa hang-tagom za gitaru koji se moze nositi kao ogrlica.Spoiler:
- mislim_stvarno
jel mora da se kupi gitara da se dobije ogrlica?Dersu Uzala wrote:Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
All hand-made Honduras mahagoni telo (one piece) i vrat, Gabon (Gaboon) abonos fretbord, 'velvet' custom hand made pickups, 'adriatic treasure' finish. Umesto sertifikata autentikacije hand made treasure chest sa hang-tagom za gitaru koji se moze nositi kao ogrlica.
Spoiler:

Majko mila... 

Siguran sam da gitara radi onako koliko i koshta, medjutim meni se ni najmanje ne dopada njen izgled. Toliko su je dobro uradili da deluje jeftino, kao dobra igracha jbt 

Ja sam probao Rooster-a danas (za vashu infromaciju imate dva komada u radnji Ton u Ruzveltovoj, po ceni od 9K din) i gitara zaista deluje ozbiljnije od bilo kog Skvajera haha, chak su i pragovi bili do jaja meki i fini za sviranje, ono, nikakvu manu joj nisam nashao, to su ti Strat zvuci.
Nigde fret buzz-a jbt a totalno ok akcija. Vredi kupiti, za te pare jke do jaja
Naravno, bez karaktera je, jbg to je gitara od 90e, ali ja je probao na nekom tranzistorcu Laney i totalno je ok zvuchala, ja bio zadovoljan.
Probao sam i nekog Marathon strat-a, totalno dobra gitara, dopala mi se, 22K din. Pih, pa za male pare bash ima da se kupe fine gitarice.

Probao sam i nekog Marathon strat-a, totalno dobra gitara, dopala mi se, 22K din. Pih, pa za male pare bash ima da se kupe fine gitarice.

bugera 6262.drug uzeo,ekstenzivno sviranje,sve zivo sam probao,tajtovao i sa mxr zw i sa ts-om.fenomenalno radi sa g12t-75,ok voice-ovana,malo eq je tupav,ali nista sto regularan solidan pedal eq ne bi sredio.cini se da je izrada tipicna za behringer,ali kontam da moze to da izdrzi neko rabljenje,mozda ne world tour,ali ovo skc,danguba,ostali lokali vise nego dovoljno.
malo preostra ali opet,eq sredjuje.cak i clean je sasvim,sasvim ok,nista spektakularno ali ok.crunch je nesto bolji,narocito ako se fura do kraja i bustuje/tajtuje sa dobrim drajvom,dobro mastan i loose metal ton.lead je fokusiran,jasan,ne mulja ni ekstremno pojacan.furali smo do neke 8mice,preko nije bilo nikakve logike pojacavati koliko je glasno jer nismo imali nikakve ear plugove i sl.fx loop dobar,nema nikakvog klanja signala (ne znam koliko sam ja referentan sa mojim duncan aktivnjacima),suma,hum-a,sve ok.
e sad,ja je nikad ne bih uzeo samo i samo zato sto hvatovi i akordi nece da izadju.jedan ton,kvinta,ok zvuci,cak odlicno.vec tri e previse pod gainom.kad bih svirao u dm bendu ili sl,za te pare ne bih se mislio,ali za mene neupotrebljivo.kolicina gaina nema veze sa ovim,kao ni OD.cak i na nekoj malo vise nego kranc teritoriji tonovi ne izlaze.moje misljenje je da je to do izlaznih lampi,mozda grijesim.generalno,ovo sto ja izvodim vecma slusam na 6550,k88 i el34,na 6l6 i ne toliko.za lead i klasicno riffovanje,dobra,cak odlicna sprava.
jos jdna primjedba,nece svaka kutija da je izbaci.sve sto smo kacili a nisu bile g12t 75tice (znaci kutije sa g12l,cini mi se rocketima) nisu mogle da se izbore sa visokima sa bugere.kontam ovo je vise do kutija nego do bugere.
e da,crunch kanal vise voli ZW,a lead ts-a,sto mu dodje logicno.ali moze i lead da se namjesti da lijepo sljaka sa zw.
- tHe bLuEsMaN
Auu coveceDersu Uzala wrote:Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
All hand-made Honduras mahagoni telo (one piece) i vrat, Gabon (Gaboon) abonos fretbord, 'velvet' custom hand made pickups, 'adriatic treasure' finish. Umesto sertifikata autentikacije hand made treasure chest sa hang-tagom za gitaru koji se moze nositi kao ogrlica.
Spoiler:

Chisto da ih vidimo josh jednom.tHe bLuEsMaN wrote:Auu coveceDersu Uzala wrote:Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
Spoiler:![]()
Imaju li ove gitare svoj sajt?
Cortex wrote:Chisto da ih vidimo josh jednom.tHe bLuEsMaN wrote:Auu coveceDersu Uzala wrote:Scala Backbone - Adriatico Tesori (Adriatic Treasure)
Spoiler:![]()
Imaju li ove gitare svoj sajt?

- Hotstepper

skroz mi je u fazonu:

i njegovom:

Daj zajebite citiranje, na stranici 4 puta po 20 slika -.-
Imate ovaj novi spoiler tag, pa tako linkujte
Imate ovaj novi spoiler tag, pa tako linkujte