Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Stvarno, što kaže kolega Dweez, dražesno, uberdražesno! 

Sve si nam rekao i pokazao,samo ne rece najvaznije...koliko te je izasla ta glava djuture sa carinom i ostalim drzavnim pljackama????
Hvala svima na cestitkama!
Danas sam probao amp sa dodatnim efektima posto se neko zalio kako mu lose radi sa Blackstar HT Dual pedalom. Naime, nakacio sam TS9 i Fulldrive 2 i zaista jako dobro sve to radi
Imam u planu snimanje kamerom ali hocu da snimim kako treba. Trebalo bi da nabavim onaj A/B footswitch da mogu da na istu gitaru nakacim i Marshalla pa da uradim Marshall/Cornford test, mislim da ce biti zanimljivo
Pozvao sam i kolegu Dweezila da dodje do mene kad moze da obogatimo snimak
@sirkan,
Evo ovako :
Pojacalo je odlicno sacuvan second-hand - 499.17 funti (oduzeto nekih 70-80 funti VAT-a)
Fedex posiljka: 140 funti
Ukupno vrednost: 639 funti ili 780 EUR (racunam toliko jer su mi toliko naplatili u banci promene eur za dinare pa dinare za funte)
Fedex troskovi carinjenja: 5840 din - oko 55 EUR
Carina 15%+PDV 18% - 31200 din (dakle skoro 300 EUR)
Dakle ukupno : oko 1135 EUR
Sve u svemu, kao da sam uzeo neku povratnu jeftinu kartu do Londona i doneo sam pojacalo bez troskova
U principu sam imao ortaka koji tamo radi, ali kad sam sracunao, nisam hteto da za ovo njega maksimalno cimam. Em bih cekao dugo posle da dodje za Srbiju, em je on rezident tamo pa bi morao da plati VAT, sto znaci da bih ustedeo nekih 40 funti za transport i naravno za carinu i pdv ako bi ga prebacio. Ali on ima kabriolet mecku, zaista nisam imao dushu da mu pakujem i ovu mrcinu i da se znoji na carini...
A samo mint pojacalo u Andertonsu kosta 750 funti sa VAT (dakle negde oko 650 funti, gore dole, vez VAT)
Troskovi dakle : 140 funti
Ukupno : 790 funti za carinjenje + 55 EUR+18+15%, sto bi tek bilo
http://www.andertons.co.uk/electric-gui ... w-head.asp
U principu sam zadovoljan, posebno kad vidim cenu za USA :
http://www.rocknrollvintage.com/buy-cornford-amps.htm

Danas sam probao amp sa dodatnim efektima posto se neko zalio kako mu lose radi sa Blackstar HT Dual pedalom. Naime, nakacio sam TS9 i Fulldrive 2 i zaista jako dobro sve to radi

Imam u planu snimanje kamerom ali hocu da snimim kako treba. Trebalo bi da nabavim onaj A/B footswitch da mogu da na istu gitaru nakacim i Marshalla pa da uradim Marshall/Cornford test, mislim da ce biti zanimljivo

Pozvao sam i kolegu Dweezila da dodje do mene kad moze da obogatimo snimak

@sirkan,
Evo ovako :
Pojacalo je odlicno sacuvan second-hand - 499.17 funti (oduzeto nekih 70-80 funti VAT-a)
Fedex posiljka: 140 funti
Ukupno vrednost: 639 funti ili 780 EUR (racunam toliko jer su mi toliko naplatili u banci promene eur za dinare pa dinare za funte)
Fedex troskovi carinjenja: 5840 din - oko 55 EUR
Carina 15%+PDV 18% - 31200 din (dakle skoro 300 EUR)
Dakle ukupno : oko 1135 EUR
Sve u svemu, kao da sam uzeo neku povratnu jeftinu kartu do Londona i doneo sam pojacalo bez troskova

U principu sam imao ortaka koji tamo radi, ali kad sam sracunao, nisam hteto da za ovo njega maksimalno cimam. Em bih cekao dugo posle da dodje za Srbiju, em je on rezident tamo pa bi morao da plati VAT, sto znaci da bih ustedeo nekih 40 funti za transport i naravno za carinu i pdv ako bi ga prebacio. Ali on ima kabriolet mecku, zaista nisam imao dushu da mu pakujem i ovu mrcinu i da se znoji na carini...
A samo mint pojacalo u Andertonsu kosta 750 funti sa VAT (dakle negde oko 650 funti, gore dole, vez VAT)
Troskovi dakle : 140 funti
Ukupno : 790 funti za carinjenje + 55 EUR+18+15%, sto bi tek bilo

http://www.andertons.co.uk/electric-gui ... w-head.asp
U principu sam zadovoljan, posebno kad vidim cenu za USA :
http://www.rocknrollvintage.com/buy-cornford-amps.htm
Hvala na odgovoru....sjajna je glavudza stvarno vredi te pare,jedino mi zao sto si morao ovim nasim secikesama da platis na svakom koraku.U zdravlju ga svirao!!!! 

Jučerašnji rezultat GAS-a:

Stavljeno u pedalboard, spremno za akciju.
U četvrtak je proba pa ćemo da je čujemo na adekvatnoj glasnoći. Isprobana više puta pre kupovine u radnji, za namenu kojoj će služiti (low --> mid gain drive) odlična pedalica. E da, a cena je bila 3729 rsd, iz radnje, nova.
To je to. Brišem sebi KP iz bookmarks-a, i blokiraću sebi odlazak na sajtove muzičkih prodavnica.
Barem neko vreme. 

Stavljeno u pedalboard, spremno za akciju.

To je to. Brišem sebi KP iz bookmarks-a, i blokiraću sebi odlazak na sajtove muzičkih prodavnica.

Cestitam matori!
Umesto cega je on uleteo?

Umesto cega je on uleteo?
E pa fino.
Prelepo si ukrasio wah i SHO.
Prelepo si ukrasio wah i SHO.

Pošto si ti u pitanju, 99% sam siguran da ne misliš ozbiljno.Funkomat wrote:Prelepo si ukrasio wah i SHO.

Od juce:

Hvala, hvala. 
ne kontam kako smo mogli da funkcionisemo na forumu dok nisu ubacili ziveli smajli. nema posta bez njega

ne kontam kako smo mogli da funkcionisemo na forumu dok nisu ubacili ziveli smajli. nema posta bez njega

- Guitar_thrill
- MF veteran
Čestitke! Hoce to menjati overloarda i ts-a? Kako radi u poređenju sa njima? 

Hvala lepo.
Trenutno je overlord u bordu ali ce ga sad zameniti ocd pa cu videti koja se bolje pokazuje u svirci sa bendom.
Sto se zvuka tice, jos uvek ne znam nista pametno da kazem. Tek sam je juce kupio.
Trenutno je overlord u bordu ali ce ga sad zameniti ocd pa cu videti koja se bolje pokazuje u svirci sa bendom.
Sto se zvuka tice, jos uvek ne znam nista pametno da kazem. Tek sam je juce kupio.