Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
guv'nor
-
Uz Clean Blend pedalu, Cvaki!
Ozbiljno, mislim da je to najprakticnije i najdobro resenje, jer nikada ne znas sta ti drajv pedala blenduje kao klin, tj ponekada i nece bas lepo da se cuje.
Imam zelju da to uradim za mnoge prljavstine, jos od kada sam pre mnogo godina prvi put svirao one stare tranzistorce Session-e (Clean kanal, Drive kanal i Mix oba - i to je radilo odlicno), ali nikako da dodje na red.

-
Kill surf city
Mislio sam i o tome, nego vec imam dve sa klin blendom. Moze to da saceka i do neke naredne godine, cisto se informisem.Thnx.

-
nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
by nemanjavelimirovic » 06 Aug 2012, 01:23
Nadam se da ce ubrzo ove dve slike biti prebacene u Oprema KOju Imate

Definitivno mi trebaju ove pedale, a ne verujem da cu uzeti pravi POG2, iako ga zelim, previshe je to love....i micro je vrh.

i

-
dejankuki
- Ćale - moderator
-
Kill surf city wrote:ako hoces misljenje/iskustvo iz prve ruke o jammanu, sibni pp.
podeli sa nama... nije gre'
jedino otvori novu temu.. da se ne spamuje ova...
-
komil
Kill surf city wrote:ako hoces misljenje/iskustvo iz prve ruke o jammanu, sibni pp.

Ja imam upravo ovakvu sa slike, mogu i ja oponesto da dodam o tome.
-
Cortex
- The Necromancer
PGS je toliko pocheo da me smara da ne mogu vishe nijedan njihov video da gledam duzhe od 15 sekundi. Mislim da je vreme za unsubscribe. U svakom video-u je pink floyd rifazha u nedogled, epska produkcija, secha klipova iz filmova, apsurdno. Svaka overdrive pedala zvuchi isto, svaka gitara slichno, postali su ko gearmandude i gregor hilden.
najbolji youtube review-ovi koje sam gledao su sa jetcitymusic-a i musictoyznetworks, mnogo bolje pokazuju mogucnosti pedala, redovno unutrashnjost, i sviranje je mnogo zanimljivije. vishe truda ulozhe, i to dosta.
-
+Hopkins+
Šta znam, bolji je od onog mog običnog hardwire reverba sigurno ili su me tako istripovali iz ovih uber reklama, kao da reklamiraju novi model mercedesa, bacili su se na ozbiljan marketing ovi iz PGS-a. Alter Ego je fejl po meni a ovo tek treba da se analizira. Guranje flojda i hendrixa u svaki klip je pomalo lejm jer se svi pecaju na to...
-
Cortex
- The Necromancer
Pa bash tako. Ili je to Hendrix, ili su to PF, Brian May, Zeppelin. Mislim preterashe ga...
-
+Hopkins+
A za taj Alter Ego su me najviše smorili. Koje pompezno reklamiranje je to bilo, pre svega ne znam kako im je dopušteno da toliko ubacuju flojde, sto posto su platili dobrano pink floyd korporaciji za to. Bolje da su za te pare poslali onaj Binson po kome su radili tu pedalu u Binson UK servis da ga poprave pa onda da prave po njemu pedalu a ne da je prave po pokvarenom primerku sa previše bespotrebne modulacije... onda stave ovog lika koji svira kao zmaj sa mega gitarom i pojačalom i kao slušajte gilmurov zvuk, kako da ne...
Skupljam ja pare da pošaljem mog Binsona na taj servis pa kada se vrati dajem ga tebi Cortex da napravimo pravu Binson pedalu i obogatimo se hahaha.
-
Cortex
- The Necromancer
-
+Hopkins+
Hahaha, šalio sam se naravno, ali bilo bi kul
Imam ga već dve godine, kačio sam fotke, propustio si verovatno ili se ne sećaš, nema veze. Evo iskopao sam post:
-
Cortex
- The Necromancer
Wow. ali wow. i sad neko misli da mozhe OVO da dochara pedalom...I mean bitches pleaaaase.
pa shta nije u redu sa njim??? i kako to da do sad nisi prodao jedan bubreg da ga popravish

nisam se narochito interesovao za te stare sprave sem shto ovlash znam po neshto o svakoj, pa da pitam, kakva je razlika izmedju echoplex-a i ovoga? mislim kontam da je razlika velika, ali ono, koje su glavne karakteristike jednog i drugog u smislu toga da bi se sad jedan eric johnson odluchio za echoplex a jedan guilmour za binsona. mnogi ovi blues svirachi furaju echoplex, misim ono, evo su binsonci
Two of the most famous users of Binson units were Pink Floyd's original frontman Syd Barrett and guitarist David Gilmour. The classic Binson delay effect can be heard on songs such as "Interstellar Overdrive", "Astronomy Domine", "Shine on You Crazy Diamond" and "Time".[1] Jimmy Page of Led Zeppelin also used a Binson echo unit which was used on the drums in "When the Levee Breaks." Binson echo units were also used by Hawkwind, and more recently by Tarantula Hawk. Jon Courtney of British Nu-Prog band Pure Reason Revolution is also a frequent user of the Binson units.
a evo su echoplexashi
Notable users
Duane Allman[14]
Chet Atkins[1]
Tommy Bolin,[15][16][17] especially for the "ray-gun" effect heard on Billy Cobham's Spectrum[18]
Wes Borland[19]
Miles Davis[20]
Don Ellis[21]
Jerry Goldsmith[22][23]
Eric Johnson[24][25]
Esteban Jordan[26][27]
John Martyn[28]
Brian May[8]
Chet Atkins[1]
Tommy Bolin,[15][16][17] especially for the "ray-gun" effect heard on Billy Cobham's Spectrum[18]
Wes Borland[19]
Miles Davis[20]
Don Ellis[21]
Jerry Goldsmith[22][23]
Eric Johnson[24][25]
Esteban Jordan[26][27]
John Martyn[28]
Brian May[8]
Steve Miller[29]
Gary Moore[30]
Jimmy Page[1][8]
Chuck Rainey[31]