Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
ja sam ovog doneo iz hrvatske, izasao me je dosta jeftinije nego kod nas... inace sam prilicno zadovoljan, doduse nemam nesto mnogo iskustva, ali i par ljudi koji su u muzici dugo su se odusevili pojacalom.. ne znam sta te konkretno zanima.. mislim ne koristim ga nesto posebno dugo pa da pricam o trajnost ili nesto tako, sad smo ga koristili za slavu, prostoriju od 50 kvm sa 30 ljudi popuni prakticno sa pola snage, ako ti to nesto znaci...
Kupih juce Fender CD-60 akustaru... Ni po cemu posebna, ali neverovatno svirljiva gitara (na njoj su neke Fender 12-ice, mislio sam da su devetke koliko se lako svira...). Naravno, nikad ne bih dao 12000 za takvu gitaru, kada ima mnogo jeftinijih istih, nego je uhvatih na nekom snizenju za 8500, te je uzeh bez razmisljanja... Sve u svemu, ja maksimalno zadovoljan... Kad vec nisam uspeo da skupim za pojacalo koje zelim, rekoh da se castim akusticnom, da budem kul u drustvu 

Cestitam za CD-60, ae okaci neke slike...
Jel vredi tu kintu? Ja sam se bas razmisljao ovih dana da idem da probam i mozda pazarim tu istu (i posle da ne jedem mesec dana jer sam nesto tanak sa kintom). Kontam da bi mi fino dosla za izlete da ne vuce Pacificu i MC sa baterijama

Jel vredi tu kintu? Ja sam se bas razmisljao ovih dana da idem da probam i mozda pazarim tu istu (i posle da ne jedem mesec dana jer sam nesto tanak sa kintom). Kontam da bi mi fino dosla za izlete da ne vuce Pacificu i MC sa baterijama

Nema slika, jer nemam cime uslikati... A sto se gitare tice, odlicna upravo za to-sviranje ribicama
Kao sto rekoh, mene je najvise privuklo to sto je maksimalno svirljiva, svirljivija od ostalih gitara te cene... A i izrada je dosta finija, sto ces uostalom i sam videti kada je probas... A i stvarno nije skupa, 8500...

- BaalBehrit
Prodadoh Sunn pa sam uzeo Laney VC15-110 sa kupujemprodajem:

Vrlo sam zadovoljan kako leži mom stilu sviranja, 15W lampaša je baš ono što mi treba jer mogu i u stanu da ga otpanjim, a i na svirkama. FIno se slaže i sa pedalama, sad treba samo da kupim Laney footswitch pošto ne dolazi uz pojačalo.

Vrlo sam zadovoljan kako leži mom stilu sviranja, 15W lampaša je baš ono što mi treba jer mogu i u stanu da ga otpanjim, a i na svirkama. FIno se slaže i sa pedalama, sad treba samo da kupim Laney footswitch pošto ne dolazi uz pojačalo.
Do jaja, i ja sam ga razmatrao jedno vreme, odlicho pojachalce!

- BaalBehrit
Svrati da ga probaš. 

Dobio sam Schecter Demon fr6 u zamenu za Jackson DR 7...Evo par slika 

7zica je 7zicaDimo wrote:Dobio sam Schecter Demon fr6 u zamenu za Jackson DR 7...Evo par slika

Znam...Obozavam tog Jacksona...Ali,nastavnik koji mi daje casove gitare,ne slaze se sa tim da to sviram,i onda sam menjao...

Bolje da si menjao nastavnika...
Salu na stranu, cestitke, uvek je lepo videti jos jednog Schectera na forumu. Ja sam ovde izgleda najveci zaludjenik za iste... 

- Hotstepper
Juche sam bio ovde u NSu u ducjanutm i trenutno je to na nekom opasnom popustu, oko 500e mi reche ducjandzija da je, mrzelo ga da trazhi tachno..BaalBehrit wrote:Prodadoh Sunn pa sam uzeo Laney VC15-110 sa kupujemprodajem:
![]()
Ma sasvim solidna gitara...A to za nastavnika,nema sanse xDTenji wrote:Bolje da si menjao nastavnika...Salu na stranu, cestitke, uvek je lepo videti jos jednog Schectera na forumu. Ja sam ovde izgleda najveci zaludjenik za iste...

Doduse moj izgleda kao da ga je tenk pregazio, malo sisti i pisti, ali sto je dzabe i bogu je drago
sta koji k**** je to???????majtimika wrote:
Doduse moj izgleda kao da ga je tenk pregazio, malo sisti i pisti, ali sto je dzabe i bogu je drago