Chestitam! Lepa je i boja.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Zvuci standardno dobro
Cortex wrote:Boleo Squier logo, boleoooo.....DD
Chestitam! Lepa je i boja.
E da, vidi i na mom Lite Ash telcu po specifikaciji stoji da su medium jumbo, kao i za standard MIM stratove, ali se meni cini da su se zeznuli ili su imali neki FSR kad su stavili vintage pragove. Na obe gitare su isti, vintage spec pragovi i meni su sasvim ok, dozvoljavaju nisku akciju, shto je najbitnije. Iskreno sam feel JUMBO pragova mi se u poslednje vreme nije svideo, ranije sam kontao da je super, sad mi medium jumbo najvece koje mogu pod rukom podneti, sve preko je nekako cudan osecaj, kao da pritiskam vishe no shto bi trebalo jer su visoki, pa bole prsti posle nekog vremena sviranja (ako razumesh shta hocu da kazem).Audio wrote:Lep je ko lutka. Samo, nesto su mi majusni ti pragovi ili mi se cini.
Ok, stize uskoro.sinisake wrote:Ma, pravi, sta te kosta.![]()
Ko zna koliko ce se ova zadrzati kod tebe... pa cisto da cujemo meksickog stradzu... pre no ode...
Do 2006. su imali vintage pragovenemanjavelimirovic wrote:E da, vidi i na mom Lite Ash telcu po specifikaciji stoji da su medium jumbo, kao i za standard MIM stratove, ali se meni cini da su se zeznuli ili su imali neki FSR kad su stavili vintage pragove.
Eto onda je to. 2005to godishte je.Haralampije wrote:Do 2006. su imali vintage pragovenemanjavelimirovic wrote:E da, vidi i na mom Lite Ash telcu po specifikaciji stoji da su medium jumbo, kao i za standard MIM stratove, ali se meni cini da su se zeznuli ili su imali neki FSR kad su stavili vintage pragove.
Da, zvuci loshije mnogo na bassmanu, inace ga ne sviram na njemu. Zato na Vox-u radi, ubija. Bassman vishe voli overdrive, a ne dist.Cortex wrote:dok si svirao clean bio sam u fazonu meeeh,..
medjutim drive me je oduvao, odlichno radi djitra!
taj tvoj rat zvuchi ko govno u poredjenju sa bad monkey-em.my two cents...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest