Evo najavljivanih novosti

Naime, rec je o odlicnom radu Pece iz Zemuna,tj.P&K audio firme.
Ukratko : BLACKFOOT, all tube combo amp, 20W, cevi 2xECC83, 1xECC81, 2x6V6, 2 kanala, triodni mod, low power switch, zvucnik Vintage Celestion 30, radjeno point-a-point tehnikom, delovi - CTS potenciometri, ILINOIS elektroliti, ORANGE DROP i SILVER MICA kondenzatori.
KAo sto sam Petru poslao u mailu, ukratko cu o zvuku :
Izrada : Iako i sam radim i igram se oko hi-fi tehnike (u izradi je Pass B-Fish) pa bi shodno tome trebalo da uvek imam primedbe (nisma ja takav), rad je izuzetan! Jako je lepo sve uradjeno, unutra je rad izuzetno cist i lep za oko, nema ikakvih brljotina. SJAJNO!
Jacina: Ova bebica ili mali monstrum kako sam ga od miloste nazvao zaista izuva sve u okolini! Ovo su oni pravih 20W, slicno kao hi-fi ampovi u A klasi, znaci izuzetno je glasan, pa ga u manjem prostoru ponekad treba i svicovati na low power.
Clean zvuk : Mogu da uporedim sa onim sto imam i sto sam cuo i za moj ukus ovo je IZUZETNO! Rekoh Petru, iako se odlicno slaze sa reverbom i delayom na cleanu, izuzetno mu je lep njegov "sirov" zvuk bez dodataka, kao da ima malki chorus i reverb u sebi, sjajno to zvuci, def.jedan od naj cleanova koje sam ikada cuo!
Overdrive: Ovde se josh trazim. Naime, ima nekih stvari koje mi mozda manje leze. Poklonici surove i ciste ovredrive distorzije sa sve fat i midboost funkcijama zaista mogu da mu se klanjaju. Ja imam problema da namestim dist zvuk da dobro saradjuje sa efektima a opet da se dobije manje surovosti a malko vishe mekoce u zvuku ( navedoh November rain solo i sl.). Dodushe, podeshavanja zaista ima mnogo tako da verujem da cu na kraju uspeti da pogodim svoj zvuk. Jbg, kad nekad volim taj placipickastiu zvuk, kako sam ga nazvao

Dakle, malko vishe fali modernizovanijeg dist zvuka, ali verujem da cu ga naci.
Upotrebljivost/funkionalnost: NA cleanu izuzetno saradjuje sa ostalim efektima pa cak i spoljnim distorzijama i moze se dobiti sjajan zvuk. Na overdrivu malko vishe ima problema ali ne neresivih. Kao sto rekoh, jedina mana je nepostojanje send/return ulaza i izlaza, posebno za saradnju sa procesorom, ali je i to resivo. Dodatne funkcije poput Midd Boost-a, Fat-a i sl. zaista sjajno rade a bitno je reci da svaka mala promena na potu se manifestuje na sam zvuk sto je jako bitno.
Sve u svemu, ja sam PREZADOVOLJAN! Petar je zaista sjajan lik,a nisam ni sumnjao da zna znanje, jer mi, audiofili, vec duze vreme motamo trafoe kod njega, sto direktno sto indirektno.
Zaista se razume itekako u meteriju, rad mu je sjajan, pojacala su mu sjajna, tako da zasluzuje svaku moju preporuku.
Svakako da cemo nastaviti saradnju i radujem se nasim buducim poduhvatima!
A,sad malko slicica :