Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Uh ovaj Orange izgleda autoritativno. Chestitam! I lampe su mu totalna perverzija!
- BaalBehrit
Predobar je ovaj Orange, bio sam kod Tuflija kada smo se menjali i stvarno dobro zvuči, pogotovo na njegovom setupu. 

Cestitke svima na prinovama!
Svaka čast za Orange, ekstra izgleda!
Danas sam probao OCD u studiju na nekom otpanjenom lejni hibridu za bas (trandza ili hibrid, nisam siguran, 2x12). Zvuk JEDE. Mislim da sam zavrsio sa distorzijama/drajvovima za bas. Tone potom menjam cistinu distorzije, kolicinu basa, nekako tone pot vise utice na zvuk od gain potenciometra. Treba da se proba da bi se poverovalo 

Juce sam snimio neshto na brzaka chisto da cujem kako zvuci amp na kompu. Nije mi ni bila ideja da bude demo ampa nego cito kao proba , ali poshto nemam neshto vremena moze posluziti kao demo pojacala.
Za bolji zvuk, skinite mp3 pa pustite preko nekog playera na kompu.
Orange Matamp OR100
http://www.box.net/shared/nk77gd243qzi38nft2mo
Za bolji zvuk, skinite mp3 pa pustite preko nekog playera na kompu.
Orange Matamp OR100
http://www.box.net/shared/nk77gd243qzi38nft2mo
Dobar, dobar, klin pogotovo, nisam ocekivao takav cistak od oranzade...
Svirio sam ovaj Tuflijev Matamp poprilicno, a svojevremeno sam probao i OR120 i neki matori manje vataze iz graphic serije... Nema toliko veze sa stoner reputacijom Orandza, ovo je nesto najblize matorom Hiwattu 100w... Partridgerija je to
Mahom je tamniji od Hiwatta, ali ume mnogo vishe
Ovaj djitrash Freea ga je rabio, znaci rockenrolla 

Previse opreme za moj (skromni) talenat 
Ibanez RG2550EGK Prestige sa zamenjenom elektronikom (DiMarzio Petrucci humbuckeri i Vai single izmedju) i mirror maskom

Gitara rucne izrade sa DiMarzio Tone Zone i Paf Pro, Schaller floyd rose, flame top i slicno

Squier Strat sa promenjenim svim delovima (locking grover civije, kinman magneti i jedan DiMarzio Virtual Vintage Blues)
(svi znaju kako izgleda)
Od pedala:
Boss DD-20 delay, Crybaby Q95 wah, MXR 6 band EQ, Hardwire RV7 reverb i Palmer PDI-09 speaker sim
Pojacala:
Rucno pravljeni Soldano SLO (5W izlaz)

Rucno pravljeni Mesa Mark IIc+ preamp

Rucno pravljeni Soldano SLO preamp
Rucno pravljeni Trainwreck Express (2W izlaz)
i jos gomila sitnica
Pozdrav,
Bane

Ibanez RG2550EGK Prestige sa zamenjenom elektronikom (DiMarzio Petrucci humbuckeri i Vai single izmedju) i mirror maskom

Gitara rucne izrade sa DiMarzio Tone Zone i Paf Pro, Schaller floyd rose, flame top i slicno

Squier Strat sa promenjenim svim delovima (locking grover civije, kinman magneti i jedan DiMarzio Virtual Vintage Blues)
(svi znaju kako izgleda)
Od pedala:
Boss DD-20 delay, Crybaby Q95 wah, MXR 6 band EQ, Hardwire RV7 reverb i Palmer PDI-09 speaker sim
Pojacala:
Rucno pravljeni Soldano SLO (5W izlaz)

Rucno pravljeni Mesa Mark IIc+ preamp

Rucno pravljeni Soldano SLO preamp
Rucno pravljeni Trainwreck Express (2W izlaz)
i jos gomila sitnica

Pozdrav,
Bane
To Bane..lepe sekire.A gde si nasao tu maciju sapu za Soldano?Bas je original za Messu Dual Rec?Evo mog pokusaja Dual Rec
viewtopic.php?f=18&t=16763&start=15
viewtopic.php?f=18&t=16763&start=15
Jel mislis na lim? To sam kupio u USA, tamo je takav standardni, kao sto je kod nas onaj sa vise strafti sto si ti iskoristio.
Kupio sam ga u nekoj eBay limarskoj radnji
Dobar ti je recto, jel imas neki klip? Soldano koji sam pravio je dosta slican bar na papiru, tj obrnuto posto je Mesa pokrala Soldano i dodala par prekidaca.
Pozdrav,
Bane
Kupio sam ga u nekoj eBay limarskoj radnji

Dobar ti je recto, jel imas neki klip? Soldano koji sam pravio je dosta slican bar na papiru, tj obrnuto posto je Mesa pokrala Soldano i dodala par prekidaca.
Pozdrav,
Bane
Eh USA,tamo sve ima
Treba da napravim footswitch,da ispisem pozadi 8 oma,send,return i tako to pa cu da snimim...

Strava!
Jel ovaj mesa preamp onaj mesa boogie studio preamp ili bash mkII+? Ako je onaj studio, to zvuchi sjajno.
Jel ovaj mesa preamp onaj mesa boogie studio preamp ili bash mkII+? Ako je onaj studio, to zvuchi sjajno.

To sam ja pravio po uzoru na Mark IIc+.
Hvala
Hvala
- mislim_stvarno
jako lepa kolekcija, sad sam odslusao onaj klip za mark, octavarium solo, svaka cast...
jedno pitanje, koliko to je od prilike izasla izrada? Mislim samo na delove...

jedno pitanje, koliko to je od prilike izasla izrada? Mislim samo na delove...