Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Chestitke! 

Odlicno pojacalo,po meni,zaista
cestitke

ja sam vrlo zadovoljan, al nisam se sad ponovio, nego nisam stavljao sliku ranijemuki17 wrote:Odlicno pojacalo,po meni,zaistacestitke
![]()

samo pitanje sto dole pise avt tribute? sta im to znaci?
advanced valvestate technology..ranije su imali tu seriju pa su prestali da prave, a ovo je kao tribute koji su pravili do 2009 valjda (AVTXT)..Born_Dead wrote:samo pitanje sto dole pise avt tribute? sta im to znaci?
ma znam sta znaci avt,nego sto tribute,ali hvala na objasnjenju 

vidis kako je siv, kao retro..sad prave sve crneBorn_Dead wrote:ma znam sta znaci avt,nego sto tribute,ali hvala na objasnjenju

"LIMITED EDITION TRIBUTE MODEL TO CELEBRATE THE END OF THE AVT RANGE - LIMITED EDITION VINTAGE STYLE GRILL AND TRIBUTE LOGO PLATE MADE ONLY DURING MARCH 2008.
VERY LIMITED AVAILABILITY."
a ako je dobar nije mi jasno sto bataljuju da ga prave? isto tako i za randall warhead odlican tranzistorac i batalili da ga prave....... jel to fazon izbacicemo kad tad samo ljudi da se malo uzele? xD
ma prave oni i sad valvestate, samo stalno izbacuju nove serije da bi im bilo zabavnijeBorn_Dead wrote:a ako je dobar nije mi jasno sto bataljuju da ga prave? isto tako i za randall warhead odlican tranzistorac i batalili da ga prave....... jel to fazon izbacicemo kad tad samo ljudi da se malo uzele? xD

M'budale 

- BaalBehrit

Kupio od mog šureta, Cortexa. Ja sam oduševljen ovom pedalicom, 'ajd što mi lepo boostuje klin, nego što je drajv kanal na mom Laneyu VC15-110 mnogo bolji sa njim, zvuk dobije totalno drugu dimenziju. Od sad mi je nezamenljiva pedala u lancu.

Ne znam kako radi,ali da izgleda ubitacno,izgleda

- Guitar_thrill
- MF veteran
testiram Picasa....

još mi nisu najjasnije sve funkcije, direktan link do slike, i tako te jednostavne stvari....
još mi nisu najjasnije sve funkcije, direktan link do slike, i tako te jednostavne stvari....

Tema ima 357 strana.. hmmm. nadam se da niko ( necija devojka/zena) nema rec magnum uz ovaj broj... mislim...