Steve Reich - Electric Counterpoint:Dersu Uzala wrote: E sad, nagradno pitanje. Da li iko zna za video gde sedi na nekom koledzu, dosli i profani, neka heavy schoole, Jilliard, Montreal? I krene on da svira, i objasnjava on tu sta ce da radi. On, gitara i magnetofon. I jos neka verovatno elektronika. Magnetofon je recimo 16 kanala. I tu on uz pomoc valjda noznog tape controllera za taj magnetofon (bez ikakvih seksi pedala ili rack uredjaja) ubi boga u kompoziciji tako sto je poceo da naleze sve te kanale polako jedan iza drugog u REALNOM VREMENU.
Tone to die for
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Tone to die for
-
cela svirka ide na taka-taka-taka..i to u jednom akordu..i to tri minuta..
imao sreću te je fina publika
http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_ReichBoogie Woogie wrote:cela svirka ide na taka-taka-taka..i to u jednom akordu..i to tri minuta..
- Dersu Uzala
Na tebe sam i racuno, 'tico.zwelj wrote: Steve Reich - Electric Counterpoint:

E vilen danke, bitesn, dankesn, 20 godina u emigraciji ne mogu ovo da nadjem a imo ga na VHS. Zivot je dick neki put.
Dersu Uzala wrote:Na tebe sam i racuno, 'tico.zwelj wrote: Steve Reich - Electric Counterpoint:![]()
![]()
E vilen danke, bitesn, dankesn, 20 godina u emigraciji ne mogu ovo da nadjem a imo ga na VHS. Zivot je dick neki put.

- Dersu Uzala
Jedan covek i gitara. A world synphonia da parafraziram onog drugog.Boogie Woogie wrote:cela svirka ide na taka-taka-taka..i to u jednom akordu..i to tri minuta..
- Dersu Uzala
Ovo valja nabaviti o originalu, moram da pogledam gde ima da se pazari. Jel ima negde ceo experiment? Micim, kacam vido da je dvaipo minuta.zwelj wrote: Steve Reich - Electric Counterpoint:

Al opet prija ko keva. Pat je keva, end of story.
- Dersu Uzala
Kunem se da sam hteo da kazem 8. Pa cam ce predomicio, pa kao 8 ili 16. I na kraju celjak, 16. MIcim, zvuci ubedljivije, pac mater.Dersu Uzala wrote:...Magnetofon je recimo 16 kanala.

- Dersu Uzala
It takes Mozart to recognize Mozart. Dobro aj' Salieri, ali minimum.Boogie Woogie wrote:cela svirka ide na taka-taka-taka..i to u jednom akordu..i to tri minuta..
Who...are you, again?
- Dersu Uzala
Vis' nisam to ni znala.zwelj wrote: http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Reich
Gotta get the whole tape.

Rezultat akumulacije nekih gadnih kompleksa.
http://www.amazon.com/Reich-Different-E ... B000005IYUDersu Uzala wrote:Ovo valja nabaviti o originalu, moram da pogledam gde ima da se pazari. Jel ima negde ceo experiment? Micim, kacam vido da je dvaipo minuta.zwelj wrote: Steve Reich - Electric Counterpoint:![]()
Al opet prija ko keva. Pat je keva, end of story.
http://www.amazon.com/Acoustic-Counterp ... B000000R2S
Ovaj potonji je verzija sjajnog klasicnog gitariste David-Tanenbaum-a.
- Dersu Uzala
Ovo zvuci zdravo.sinisake wrote:Ne, drajv + konacno dobra podesavanja.Dersu Uzala wrote:Nisam ni klikno, pretpostavljam da je fuzz jel.sinisake wrote:kozne gace, to!
Ne znam, Pablo ovih dana ima daleko zdraviji zvuk:
Ne znam sta je, ako ali je ovo fuzz, ganjajte taj. Meni i dalje ne zvuci organski. On mora da predje na MB, to je svima jasno. Ali oni ne placaju nikoga. Herein lies the problem. Niti ikom poklanjaju opremu. You play what you bought.
Bottomline, svidza. Ovo mu je najbolji zvuk posle (prastaj starom shredderu, njemu, ne meni):
See, outttaphase.
P.S. Ubi Santana na steroidima.
- Dersu Uzala
Da bre. Ali hocu i ovaj ceo Metheny oridjidji tape/DVD. Ne mogu sad kevu da smaram da kopa, a verovatno cu za 30 godina i presnimili te VHS trake sa nekom aktualnom robinjom Isaurom.zwelj wrote:
Ovaj potonji je verzija sjajnog klasicnog gitariste David-Tanenbaum-a.
-
[quote="Dersu Uzala"
It takes Mozart to recognize Mozart. Dobro aj' Salieri, ali minimum.
Who...are you, again?[/quote]
wrong batice
da je tako, mocarta bi slušali samo mama i tata..i eventualno komšija
It takes Mozart to recognize Mozart. Dobro aj' Salieri, ali minimum.
Who...are you, again?[/quote]
wrong batice
da je tako, mocarta bi slušali samo mama i tata..i eventualno komšija