Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Salio sam se, naravno 

Meni se mnogo svidja kako se gitare uklapaju u taj zuti zid. Dzitre sumerk wrote:ne trrebaš! sve što sam imao, ostavio sam muzici, i u toj ljubavi ustrajem!!! i opet kod mojim 55 godina uradio bih isto još jednom!

-
Blic photo za pobjedu !

Prvi i jedini akusticni instrument, kupljen posle prve elektricne gitare, od drugarice bubnjarke. Musima® Euro Classic™ klasicna gitara, ide na pecanja/nocenja, u njivu/na planinu, boravi na otvorenom i leti po gepeku. Zice se menjaju jednom godisnje, nekad i redje
, komplikovaniji bare akordi od devetog praga prema visim registrima™ zvuce kao ring modulator 

Prvi i jedini akusticni instrument, kupljen posle prve elektricne gitare, od drugarice bubnjarke. Musima® Euro Classic™ klasicna gitara, ide na pecanja/nocenja, u njivu/na planinu, boravi na otvorenom i leti po gepeku. Zice se menjaju jednom godisnje, nekad i redje

OMB [o moj bozhe!]

- Hotstepper
Takvu jednu bi svi trebali da imamo!!! 

mene je ovaj ring modulator deo kupijo
Opa, cestitke.
Sta bi sa Vox-om?

Sta bi sa Vox-om?
sta si se stisko, daj vece slike

bravo matori 
cestitam!

cestitam!
Duane, nadam se da nas ne zezaš, jerbo ako nas zezaš sutra je jam a tamo će biti dosta izneverenih forumašaDuane wrote:

-
Oho, cestitke ! Uz prigodan hit, naravno.

- Dersu Uzala
Kill surf city wrote:Oho, cestitke ! Uz prigodan hit, naravno.![]()

Now you can

nezezam!
nije moja fotka, uzeo sam negde sa neta, nemam kako da uslikam... e za dzem savo, ja bi voleo doneti to cudo, al neznam kako, GSP bi me unistio(a i verovatno ovi strejteri na dzemu sto oce da sviraju samo klin i drajv na solazama
)
inace da se zahvalim i ovako formalno kako dolikuje, pred celim forumom i coveku koji me je maksimalno ispoštovao za deal(i uslišio molitve bogu Ampegu
), gosn +Hopkins+ 

nije moja fotka, uzeo sam negde sa neta, nemam kako da uslikam... e za dzem savo, ja bi voleo doneti to cudo, al neznam kako, GSP bi me unistio(a i verovatno ovi strejteri na dzemu sto oce da sviraju samo klin i drajv na solazama

inace da se zahvalim i ovako formalno kako dolikuje, pred celim forumom i coveku koji me je maksimalno ispoštovao za deal(i uslišio molitve bogu Ampegu

Chestitam bro! Neka te dobro sluzi ,uzivaj