Duane wrote:
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Čestitke Duane, da te služi dugo.
E vala, koliko si više trubio o Ampegu, red je bio da se ovakvo nešto zamuti i realizuje u univerzumu.
E vala, koliko si više trubio o Ampegu, red je bio da se ovakvo nešto zamuti i realizuje u univerzumu.
živjeli svi, tura na moj račun

guv'nor wrote:Duane wrote:Zlo i naopako!
![]()
bravo! prva pametna stvar koju si uradio od kad si doshao na forum
PP
vrlo bih voleo da probam
voleo bih i ja da probam
ma nemogu danas da teglim na dzem, al ono sledeci dzem cu da se iscimam da donesem... its an epic warhead
ma nemogu danas da teglim na dzem, al ono sledeci dzem cu da se iscimam da donesem... its an epic warhead
Haaaaos, rekoh ti vec preko fejsa. U zdravlje i srecu da ga sviras i pivo sa njega da pijes (mada ovo poslednje ti i ne savetujem
)

samo vinjak i džeja 
može!
Cestitke na prinovama! 
- Hotstepper
I Baba Slim je danas mene i moj Big Ben Drive chastio njegovom lampom 12ax7, pa da mu se ovde josh jednom zahvalim!
Nema na čemu, još jednom.

Sad malo sviraj sa ovom lampom, pa ćemo uskoro da stavimo 12AT7, da vidimo kako sa njom radi. U svakom slučaju će biti više gain-a nego sa fabričkom 12AU7...
Sad malo sviraj sa ovom lampom, pa ćemo uskoro da stavimo 12AT7, da vidimo kako sa njom radi. U svakom slučaju će biti više gain-a nego sa fabričkom 12AU7...
Jel zna neko kakve su lampe Tronal Radio? Pominju ih u slichnom drushtvu ko i Siemens, Telefunken, tako nekako...Imam priliku da kupim jednu koja je ecc83 ekvivalent, pa sam mislio da je probam u Tube Driver-u. Ovo verovatno Peca zna...
A Pinnacle lampe? EI Nish, kakve su, po vama?

A Pinnacle lampe? EI Nish, kakve su, po vama?