Napredak i u cevnoj tehnologiji? Mislim i ja sam za napredak, taman da se toliko napreduje da se prave radio cevi kao nekadaTrzalica wrote: Ja sam ipak za napredak i u muzičkoj opremi!![]()
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
guvnor, ako iskreno kazem, stvarno između jednog i drugog (1978-2001) proteklo je puno vremena, tako da se ne sečam dobro. ali znam jedino to, da i kao tada, tako i danas ne bi uzeo neki drugi, nego opet taj isti.
zasto? jednostavan razlog: prezadovoljan sa zvukom.
zasto? jednostavan razlog: prezadovoljan sa zvukom.
- rockozaurus
Maco,heroj Holivuda,Brus Vilis je zaboravio da napomene da je moderno pojacalo o kojem govori u domenu njegovih naj mokrijih snova(kao i zardjali "Vibrolux") a njegova original gitara(koliko se secam) je neki original kineski Skvajer..?Bozha wrote:kako je smekerski taj macho sam protiv svih heroj holivuda manir. brus vilis za kompjuterom, a iza njega original gitara i moderno pojacalo. steta sto nema vise zena na forumu...Trzalica wrote:Sada očekujem paljbu lokalnog "čopora" ... well ... NAPRED junaci moji![]()
![]()
naleteo sam na lepe slike vibroluxa pa da nastavite da balite

- rockozaurus
Lepota!Voleo bih da vidim i gitaru vlasnika pojacala... 
lepe slike ali mi nije lepo pojacalo, malo je too raspad za mene.Cortex wrote:
- mislim_stvarno
bas sam to i ja pomislio...
gaaaay
dobro da je reko neko da ne moram ja
has "lack of testosterone" written all over it
al dobro, gay je ok
has "lack of testosterone" written all over it
al dobro, gay je ok
-
Boogie Woogie
a koji je vama antrak pa stalno iskate testosteron i tažite "muda", čak i u pojačalima..?
we can argue about that but, dude that shit that you posted is still gay
rule number seven of decatronic mind cohesion experiments: you can change the ball, can even change the field, but you can't win the game
rule number seven of decatronic mind cohesion experiments: you can change the ball, can even change the field, but you can't win the game
Гитара ми се ич не свиџа, али то је зато што не волим тон гитара које имају бочну и задњу плочу од јавора.
Појачало је потпуно феноменално, волим арт деко, и држао бих га макар као комад намештаја таман и да ми се не свиђа како звучи.
Појачало је потпуно феноменално, волим арт деко, и држао бих га макар као комад намештаја таман и да ми се не свиђа како звучи.