Stigli su i ovi napokon, prosli carinu. Ima jos plava i bela boja na ovaj fazon, opasno izgledaju. Gitare ko gitare, znaci ono superstrat fazon sa tremolom. Elektronika i hardver su sve korejski, ukljucujuci i Floyd ('original korejski'

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ApplePie wrote:Ih al si ga zakomplikovao ... Imam ja malo glodalo na CNC-u za pragove, kad radim fingerboard samo ga ne prosetam do kraja. malo krajcujem tang od praga i mislim da bi uspelo .. probavam čim se vratim sa odmoraNikolaNis wrote:Darsu, i hoćeš li nam otkriti tajnu kako su namešteni pragovi? Ja imam ideju da je to neka kružna testerica kojom dođeš tik do kraja fingerboarda. Posle isečeš krajeve praga (mislim na deo koji ulazi u drvo, onaj "zub"a) i ubaciš ga u žleb![]()
Ala sam ga objasnio, sam sebe sam jedva razumeo
Ma samo zbog ebony i bindinga na vratuCortex wrote:shto bre mora da bude shiljAto bre Trooper, shto?
Jes, al' on je u pravu. Ovi to upravo i rade tim CNC ganjanim glodalom. Ali ne secam se sta rade sa pragovim, da li i tu nesto petljaju. Oboss mislim da je spominjao i ove krajeve pragova prema ivici fretoarda, ove gitare sto sam ovde kacio su sve rucno turpijane. Svaki prag ponaosob dobije isti repetativni tretman.NikolaNis wrote:ApplePie wrote:Ih al si ga zakomplikovao ... Imam ja malo glodalo na CNC-u za pragove, kad radim fingerboard samo ga ne prosetam do kraja. malo krajcujem tang od praga i mislim da bi uspelo .. probavam čim se vratim sa odmoraNikolaNis wrote:Darsu, i hoćeš li nam otkriti tajnu kako su namešteni pragovi? Ja imam ideju da je to neka kružna testerica kojom dođeš tik do kraja fingerboarda. Posle isečeš krajeve praga (mislim na deo koji ulazi u drvo, onaj "zub"a) i ubaciš ga u žleb![]()
Ala sam ga objasnio, sam sebe sam jedva razumeo
Šta ćeš, mozak mi funkcioniše na ovaj način jer ne koristim CNC pa njega izbacujem iz računice![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest