Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Gagi

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Gagi » 26 Jan 2013, 09:53

dweezil wrote:carski :bambi: gle ovo jbt.... :bambi:

Overdražesno™ :D ovo treba DIY probati, evo još jedne fotke:

Image

I ovaj odlivak je simpa :1: :
Spoiler:
Image
OnT:
NAMM 2013 F-Pedals Introduces Eddie Kramer Signature Series. A new line of incredibly compact, versatile and mindblowing guitar pedals, F-Pedals™ is officially launching the EK- Distortion™ in February 2013 (available for pre-sale online starting Dec 15, 2012) as the first pedal of its Eddie Kramer® Signature Series a collection inspired by the sounds of legendary producer Eddie Kramer, who has recorded and produced many iconic artists from the Golden Age of Rock such as Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Rolling Stones, The Beatles, Kiss and many more.

Edit: teško vreme došlo za (analogne) producente.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 26 Jan 2013, 12:06

Kristijan wrote:Је л' зезаш? Како, где?
jok, sinoć svirao kod, brankovog mosta neko mesto, džemali, ostavio gitaru uza zid na metar od ljudi koji su trenutno svirali, odem do wc-a, vratim se, vamo tamo, pita ortak de je džitra, ja pogledam tu je... ono kao skontam aj da ja s'vremena na vreme bacim pogled jbga nije bila džabe, pogledam posle 2 minuta, nema je.. i ništa tu frka panika, al jebga ništa, ušao neki tip, kao počeo da svira vamo tamo i samo šmugnuo, pro. posle kaže jedna devojka da je ona videla lika ali da nije mogla da izvali jer je lik počeo da svira to nekom i nije izgledalo ništa ono sumnjivo... posle se ispostavilo da je jedan lik zapravo prošao pored njih i da su klinci deknuli gitaru i zaboli tu blizu i svirali... ono a la boli nas uvo stajl

nebojsak

Post by nebojsak » 26 Jan 2013, 22:05

E jebeš ga, bjedak :(

ontopic

Image

Milanares

Post by Milanares » 26 Jan 2013, 22:24

ima sad švapski travis

http://www.travisbean.de/

ukradoše i hectok i oblik a matrijali drva, pu. štaćeš....
mada...

nebojsak

Post by nebojsak » 26 Jan 2013, 22:32

Njk :o

Šta je ovo, imaju neku licencu? Mislim, predrkano izgledaju đitre, ne bih se bunio, ali i cijene su predrkane.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 26 Jan 2013, 22:34

nebojsak wrote:ali i cijene su predrkane.
:1:

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 26 Jan 2013, 22:49

Iznerviram se kad neko tako lupi cenu tri hiljade evra, and stuff.

nebojsak

Post by nebojsak » 26 Jan 2013, 22:52

Uvek se može uzeti staaari originalni Travis sa nekog ibeja, za fanove Stivija i Milića, za 5-6 soma baba. Makar vrat ladi ručicu u neprijatnim uslovima probanja leti.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 26 Jan 2013, 23:08

Duane wrote:jok, sinoć svirao kod, brankovog mosta neko mesto, džemali, ostavio gitaru uza zid na metar od ljudi koji su trenutno svirali, odem do wc-a, vratim se, vamo tamo, pita ortak de je džitra, ja pogledam tu je... ono kao skontam aj da ja s'vremena na vreme bacim pogled jbga nije bila džabe, pogledam posle 2 minuta, nema je.. i ništa tu frka panika, al jebga ništa, ušao neki tip, kao počeo da svira vamo tamo i samo šmugnuo, pro. posle kaže jedna devojka da je ona videla lika ali da nije mogla da izvali jer je lik počeo da svira to nekom i nije izgledalo ništa ono sumnjivo... posle se ispostavilo da je jedan lik zapravo prošao pored njih i da su klinci deknuli gitaru i zaboli tu blizu i svirali... ono a la boli nas uvo stajl
Бедак. Не вреди, не можеш тако с инструментима, на гадном месту и у гадно време живимо. Мени није никакав гушт што сам стално опрезан по том питању, цимање је то, и стално се осећам као да сам се испараноисао, али чињеница је да само тако можеш да спречиш овакве непријатне ситуације. Не знам колико те то занима, свакако није рђаво да се то пријави мурији.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 27 Jan 2013, 00:44

Kristijan wrote:
Duane wrote:jok, sinoć svirao kod, brankovog mosta neko mesto, džemali, ostavio gitaru uza zid na metar od ljudi koji su trenutno svirali, odem do wc-a, vratim se, vamo tamo, pita ortak de je džitra, ja pogledam tu je... ono kao skontam aj da ja s'vremena na vreme bacim pogled jbga nije bila džabe, pogledam posle 2 minuta, nema je.. i ništa tu frka panika, al jebga ništa, ušao neki tip, kao počeo da svira vamo tamo i samo šmugnuo, pro. posle kaže jedna devojka da je ona videla lika ali da nije mogla da izvali jer je lik počeo da svira to nekom i nije izgledalo ništa ono sumnjivo... posle se ispostavilo da je jedan lik zapravo prošao pored njih i da su klinci deknuli gitaru i zaboli tu blizu i svirali... ono a la boli nas uvo stajl
Бедак. Не вреди, не можеш тако с инструментима, на гадном месту и у гадно време живимо. Мени није никакав гушт што сам стално опрезан по том питању, цимање је то, и стално се осећам као да сам се испараноисао, али чињеница је да само тако можеш да спречиш овакве непријатне ситуације. Не знам колико те то занима, свакако није рђаво да се то пријави мурији.
pa sad sam naučio tu lekciju... mislim ja sam na tom mestu svirao vec par puta i mesto je uber kul, opuštena prijateljska atmosfera sve, prosto nisam očekivao da će neko da uleti da se izmajmuniše i marne gitaru...

karton

Post by karton » 27 Jan 2013, 00:51

Strašno! Saosećam...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 29 Jan 2013, 08:25

@Duane - gitare i ostalu opremu drzis uz sebe, always. Rule No1. :( gitare ne davati nepoznatima, niti poznatima u pijanim/ostalim stanjima. :)
jbg...

Samo da nije reverse headstock, ovo bi bilo simpa...Mrzim reverse headstock :povrac:
Image
ovo je :homer:
Image
Ovo ako ikad stigne kod nas, aktivirace mi se GAS ponovo, tako da se nadam da nece :oops:
Image
...
Image
Me Want Pawn Shop. :metal:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 29 Jan 2013, 09:18

nemanjavelimirovic wrote:Samo da nije reverse headstock, ovo bi bilo simpa...Mrzim reverse headstock :povrac:
nikad od tebe metalac :grummel_2: :mrgreen:

Image
Spoiler:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 29 Jan 2013, 09:21

mislim_stvarno wrote:
nikad od tebe metalac :grummel_2: :mrgreen:
:cry: :metal2: :mrgreen:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 29 Jan 2013, 09:27

nemanjavelimirovic wrote:Ovo ako ikad stigne kod nas, aktivirace mi se GAS ponovo, tako da se nadam da nece :oops:
Image
Be still my beating heart :D

Једино ми је увек био ружан овај Фендеров отвор, изгледа као да си нормални отвор са виолине или неког гломазног џез-бокса мало растегао, па је испао сав џигољигав. Боље је да су урадили нешто сличније Рикенбекеру.

Post Reply