Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
imam i ja iste al su jedno 3 nedelje stare 

- Hillybilly
Moja skromna kolekcija tape echo makina je dobila prinovu!
Jeste priznajem, nisam normalan, skroz sam podilkanio, GAS me iz'eo...
!
Dynacord Echocord Super 75! Moracu malko da se angazujem da ga dovedem u tip top stanje

Ako nadjem vremena uslikacu ih sve na gomili jednom prilikom!

Dynacord Echocord Super 75! Moracu malko da se angazujem da ga dovedem u tip top stanje

Ako nadjem vremena uslikacu ih sve na gomili jednom prilikom!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ludnica! Cestitke 

Hillybilly, pobedio si!
Svaka čast, čestitke!
Ja sam nedavno u završnom naletu rasprodaje opreme prodao Behringerov VD400 i Cool Cat Vibe, te pare stavio na gomilu, i ipak se vratio chorus-u (smatram da je neophodno imati bar jednu ''šminku'' u lancu za svirke), kupio polovan, extra očuvan, pod garancijom još 9 meseci:

Prezadovoljan sam kako radi. Snimiću uskoro mali test sa Pocket POD-om na nekom klin presetu koji sam namestio..
Još jedini višak koji mi je ostao je Behringer US600, i njega želim da se rešim, pa ako neko želi da ga kupi jeftino, nek me kontaktira na pp...

Svaka čast, čestitke!

Ja sam nedavno u završnom naletu rasprodaje opreme prodao Behringerov VD400 i Cool Cat Vibe, te pare stavio na gomilu, i ipak se vratio chorus-u (smatram da je neophodno imati bar jednu ''šminku'' u lancu za svirke), kupio polovan, extra očuvan, pod garancijom još 9 meseci:

Prezadovoljan sam kako radi. Snimiću uskoro mali test sa Pocket POD-om na nekom klin presetu koji sam namestio..
Još jedini višak koji mi je ostao je Behringer US600, i njega želim da se rešim, pa ako neko želi da ga kupi jeftino, nek me kontaktira na pp...

- whosyourdaddy

nije me skupo izaslo

nisam do sad rabio zbog nedostatka omiljenih mi marsala,ali eto rijesih da isprobam budda pojacala,na kraju zavrsih sa njihovim masterpiece-om koji na break-upu zvuci maestralno.ne sjecam se da sam toliko malo gaina i akorda koristio,pa vala nikad.malo dobrog reverba i sacica dileja i univajba,fenomenalno.pogotovo dobro zvuci sa 4x12 kabinetima sa tradicionalno sonicki british zvucnicima (eminence legend v12,greenback-ovi) vjerovatno zbog te breakup teritorije.sad se pitam kako li tek zvuci uzivo ovo pojacalo.
superdrajv zvuci takodje odlicno,ali tek propjeva na maksimalnom gain-u,i uz dobar boost.nisam nikad mislio da ce bas ovoliko 6l6 pojacala da mi se svide,bar sto se tice emulacija,narocito za tu breakup teritoriju,do sad su mi najbolje zvucali raniji marsali.
Zasto?whosyourdaddy wrote:(prebacen na pcb, a bio je PTP
Funkomat wrote:Zasto?whosyourdaddy wrote:(prebacen na pcb, a bio je PTP

Inače, otišao Classic 30.

- whosyourdaddy
zato sto je na ptp induktor bio vezan zicama pa svaki put kad se otvori ispadao je prvo induktor, onako visi. A i vec sam bio napravio pcb, i bilo mi dosadno i reko ajde da prebacim da bude sve tight fitBaba Slim wrote:Funkomat wrote:Zasto?whosyourdaddy wrote:(prebacen na pcb, a bio je PTP

da i primeti se da vise nije Hot Potz II nego neki 'vintage' pot sa banzai-a
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ode VOX...Smanjujem opremu, kao i njenu vrednost, preterao sam ga, **bao me GAS, u jednom momentu pogledam po sobi i skontam...dva ogromna KONCERTNA ampa, a vuchem Roland Cube koji jos nisam ni platio na svirke, ne iznosim ova dva (vox-a i bassmana) uopshte...Kome treba dva ogromna pojacala koja ni ne iznosi na svirke jer su velika i teshka...Mislim aj jedno pa da se ima za ponekad, a to jedno je bassman...pa sam preduzeo sledeci potez: (uzgred Hvala Babaslimu na pomoci i savetima oko kupovine tojest menjaze za ovo pojacalo):

Laney Lionheart L20T-112 20W Class A Boutique Amplifier
http://www.omegamusic.co.uk/shop/music- ... ts_id=3311
A u doplati sam dobio ovo:
i ode odmah na oglase...Jer je to i bila caka - manje pojacalo i neshto shto mogu prodati za neke normalne pare, da ne gubim mnogo, jer iako je ovaj Carl Martin najbolja pedala ikad, ja vec imam svoj bord, pa mi je vishak a ko zna shta je cenice sigurno....400 evra ko hoce moze forumashki popust na 370 plus pivo. Nov je 520 u miksu i oko 600 ovako po netu. 
Test oba uskoro!

Laney Lionheart L20T-112 20W Class A Boutique Amplifier
http://www.omegamusic.co.uk/shop/music- ... ts_id=3311
A u doplati sam dobio ovo:

Test oba uskoro!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Matori, jos jednom cestitam, super je ispala cela akcija i drago mi je da si se javio, siguran sam da ces biti prezadovoljan.
Pojacalo i sad na snimcima zvuci odlicno, zaista. Meni se izuzetno svidja zvuk, a siguran sam da ce biti i vise nego dovoljno glasno za svirku. I super prima pedale, nema greske.
Quattro necu ni da komentarisem osim - sabija kako radi!
Perverzna izrada i kvalitet, sve u jednom pakovanju.
Jednom kad budem dosao, ako budem mogao ponecu klona Carl Martin AC Tone-a, i Carl Martin Classic Chorusa pa da snimimo demo, nije lose zabeleziti kako to radi.
Takodje mi je drago sto smo sinoc isprobali i kako klon AC Tone-a radi rame uz rame sa "pravom stvari" (za one koji ne znaju, u Quattro-u je drive sekcija PlexiTone), i bukvalno klon ni za zeru ne zaostaje kvalitetom i punocom zvuka, samo je drugaciji voicing pedale, kao sto i treba da bude uostalom. No, snimicemo ako bude prilike pa neka bude zabelezeno kao informacija vise...
Jos jednom, neka te pojacalo u zdravlju sluzi!
(I ziveo downsizing...
)

Pojacalo i sad na snimcima zvuci odlicno, zaista. Meni se izuzetno svidja zvuk, a siguran sam da ce biti i vise nego dovoljno glasno za svirku. I super prima pedale, nema greske.

Quattro necu ni da komentarisem osim - sabija kako radi!

Jednom kad budem dosao, ako budem mogao ponecu klona Carl Martin AC Tone-a, i Carl Martin Classic Chorusa pa da snimimo demo, nije lose zabeleziti kako to radi.
Takodje mi je drago sto smo sinoc isprobali i kako klon AC Tone-a radi rame uz rame sa "pravom stvari" (za one koji ne znaju, u Quattro-u je drive sekcija PlexiTone), i bukvalno klon ni za zeru ne zaostaje kvalitetom i punocom zvuka, samo je drugaciji voicing pedale, kao sto i treba da bude uostalom. No, snimicemo ako bude prilike pa neka bude zabelezeno kao informacija vise...
Jos jednom, neka te pojacalo u zdravlju sluzi!

- Rocket Roll
Jedno dve nedelje sigurno hoće. Zavisnost je opaka bolestBaba Slim wrote:...siguran sam da ces biti prezadovoljan.

Nista sto nekoliko samostalnih iznosenja preteske opreme iz kuce pa utovaranje i istovaranje iz kola, nosenje i namestanje u prostoru za svirke, i posle svirke kompletan obrnuti proces ne moze da izleci. 

- Hotstepper
Nemanja, chestitke
Pojachalo prelepo zvuchi sa telcom, klin je sjajan.
A ova pedaletina je ludnica, pao sam na dupe dok sam slushao!

Pojachalo prelepo zvuchi sa telcom, klin je sjajan.
A ova pedaletina je ludnica, pao sam na dupe dok sam slushao!