Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne znam za Wolfgang ali znajuci Musicman Axis i ono sto Van Halen voli na gitarama, vrat ti je slican stratu, malo uzi, nelakiran samo voskiran, medum pragovi i jako, jako niske zice.Chord-Master wrote:Jel mi se cini ili ima bas sirok vrat?
I da, Rocket to je glupa fora u Peaveyu sa tim gornjim delom glave nelakiranim, i malo iskrivljenijim telom da ne bi bio isti kao Musicman.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Nisam nisam, hvala bogu, takav je dizajnRocket Roll wrote:A znači ona ima fabrički tako sređen headstock - malo ima crne farbe, malo nema? Kad god ti vidim avatar (što ovde, što na Rumskom) stalno razmišljam šta joj se to desilo - da je nisi odvalio u zid, da nije pala...

Vrat je na prvu skroz čudan, nije širok ali je debel. Nisam vjerovao da ću se uopšte moći naviknuti na takav vrat ali vjerovali ili ne, za desetak dana tako dobro legne, kao da ga sviraš čitav život. Nevjerovatno je kakav osjećaj lakoće sviranja stvara u rukama.
- Rocket Roll
- Tiki the Boyler
- Urednik
Evo danas sam doneo da isprobam jedan polovan fotoaparat(koshta svega 40e) pa su slike koliko para toliko muzike.
Ubacio sam josh jedan humbucker, josh da pospajam sve sada.
Gitara 1

Gitara 2

Pedalboard

Yamaha akusichna i frendov Fender Strat Made in Japan, prilichno star, koliko se moze videti i na slici.

Ozvucenje

Gitara 1

Gitara 2

Pedalboard

Yamaha akusichna i frendov Fender Strat Made in Japan, prilichno star, koliko se moze videti i na slici.

Ozvucenje