http://www.thomann.de/gb/vox_ac30_cc2_gitarrencombo.htm

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
You are here:enaB wrote:Pa ovo je "muzički forum", ne samo gitaroški, iako vas ima najviše
enaB wrote:Pa ovo je "muzički forum", ne samo gitaroški
Ja sam tebi samo ukazao gde se nalazis, posto sam primetio da toga nisi svestanenaB wrote:Da, jesam, i, šta se pališ?
cccira wrote:Ja sam tebi samo ukazao gde se nalazis, posto sam primetio da toga nisi svestanenaB wrote:Da, jesam, i, šta se pališ?
Na osnovu čega?Haralampije wrote:i za kaznu sad svima po 1500 evra,i nema necu!
Slažem se, ali ja nisam napisao da nisam znao gde se nalazi tema pre nego što sam poslao poruku, tako da to nije ni bio pokušaj pravdanja.nenadnenad wrote:neznanje nije opravdanje
Moji pravi, all original, NOS 'vrici ce otici u ruke gosn' Tase uskoro it seems, dobro, vecinu ce uzeti gos'n Stew Mac and Co, al' dobro...MUzzY wrote:Hm posle igranja sa Dr.ovom tamburom mojih imaginarnih 1500 evrica bi otislo u ruke gosn' Tasi.
Viseumlje? Vise je spam. Msm, ja ne idem u podzanr goa trance muzike da bi tamo gnusajuci rekao kako me to ne interesuje.enaB wrote: takođe nigde ne piše da samo gitaristi imaju pravo da odgovaraju na teme u podforumima vezanim za gitareŠto će reći da u principu problema nema, osim što vas pogađa 'višeumlje'.
You're talkin' to me?enaB wrote:Na osnovu čega?Haralampije wrote:i za kaznu sad svima po 1500 evra,i nema necu!.
http://en.wikipedia.org/wiki/Forum_spamDrGreenthumb wrote:Viseumlje? Vise je spam. Msm, ja ne idem u podzanr goa trance muzike da bi tamo gnusajuci rekao kako me to ne interesuje.enaB wrote: takođe nigde ne piše da samo gitaristi imaju pravo da odgovaraju na teme u podforumima vezanim za gitareŠto će reći da u principu problema nema, osim što vas pogađa 'višeumlje'.
A posto je pitanje vezano za gitarsku opremu u vrednosti od 1500e tvoje misljenje nije pozeljno, posto te gitare, je li, ich ne interesuju. Geddit now?Forum spam is the creating of messages that are advertisements, abusive, or otherwise unwanted on Internet forums.
ali matori tvoj odgovor cak nespada ni u "Ostali instrumenti" jer nisi pomenuo nijedan drugi instrument... skroz je filosofski odgovor tvoj... opustenoenaB wrote:Da moram da potrošim te pare na gitaru i opremu za gitaru verovatno bih opljačkao sam sebe, pošto me električne gitare ič ne interesuju
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest