Aj dok možeš, vidiš da uskoro maloletnik neće moći ni da prdne ako nije u prisustvu roditelja ili starateljaTrzalica wrote: Odoh na pivce

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Aj dok možeš, vidiš da uskoro maloletnik neće moći ni da prdne ako nije u prisustvu roditelja ili starateljaTrzalica wrote: Odoh na pivce
Imas pogresnu informaciju da je sapun skuplji ovde xD Inace Evropa je skuplja i to mnogo. Mislim da uopste nije vazno da li je kopija ili original dok sljaka kako treba. Ako zelis da udovoljis motiv odes lepo odstampas logo fender i zalepis sebi. Resen problem...Trzalica wrote: Vidje jednog ozbiljnog?!?
Drug, pilo to vodu ili pivo, bitno je to i koliko ko ceni svoj rad. Znaš, ti mali kinezi ne vrednuju isto svoj rad kao neki srbin iz Zemuna!U srbiji je i sapun skuplji nego u EU ... verovatno je kvalitetniji jer je kopija, ha?!?
Izvini, moja greška ... možda bi imao oktavu više u rasponu glasa ako bi držao mog tukija u ruci i pevao mi serenadedoyle777 wrote: Pod dva, nisam gitarista, ja sam pevač, ne treba mi Fender ni za go k*r*c.
.
Trzalica wrote:Izvini, moja greška ... možda bi imao oktavu više u rasponu glasa ako bi držao mog tukija u ruci i pevao mi serenadedoyle777 wrote: Pod dva, nisam gitarista, ja sam pevač, ne treba mi Fender ni za go k*r*c.
.![]()
Pazi, to je autentični ORIDJINALE srpski TUKI(u prevodu za ovdašnju decu: qurach)!
ako do tada ne popiješ ban!Trzalica wrote:E sad me nema, gasim komp ... puniću vas malo kasnije kada se vratim iz kafane ...
Je li ovo prvi do sada zabeleženi coming out na forumu ili se varam?Trzalica wrote:ako bi držao mog tukija u ruci i pevao mi serenade
Orginal nije jedan već se meri u iljadama, recimo, oni iz 1962 i 1954 se računaju da su orginal. Trebaće ti malo bogatiji tata. Svi modeli današnje proizvodnje su ipak samo kopije.Trzalica wrote:Koja vam je to logika? ORIGINAL je jedan i sve ostalo su kopije. To da li će imitacija biti bolja od originala zavisi samo od onoga ko poseduje tu KOPIJU a ne od samog kvaliteta kopije.
doyle777 wrote:@Trzalica
Ok... Prvo sam misliJo da si vasko... Onda sam mislio da si glup... A sad mislim da si čudo majke prirode. Koliko ti imaš godina, al' iskreno?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest