Vrlo netipično rešenje.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da li je to taj lik zaista ne znam, on ima i Acoustic lampaša. Meni je žao što to nije uzeo jedan jazz muzičar iz Beograda koji me je više puta zvao jer se pojačalo ubilo za jazzere (clean do kraja, uopšte nema izobličenja ni na maksimumu!), ali bio je sporiji, šta da mu radim.sirac-šunka wrote:Ima jedan lik iz Arandjelovca, za koga bih po njegovim silnim oglasima rekao da je preprodavac, ili nesto slicno. Nadam se da pojacalo nije otislo kod njega.
A koliko se lepe opreme prodaje za gitariste gotovo svakog dana na raznim oglasima, stvarno pozelim da imam neki angazman sa gitarom. Jos kad bih znao da je sviram![]()
Apsolutno podrzavam, jer i sam posedujem Acoustic-a, a i zanima me sta drugi imajuSava wrote: Ja sam pišući recenziju predmetnog Acoustica i napisao u tekstu da je poenta da ljudi malo više saznaju o staroj, a odličnoj opremi koja može da se nabavi preko oglasa. Možda nije loša ideja da se otvori jedna rubrika tipa "Muzej" pa da svako ko ima neku stariju opremu napiše kratak prikaz i kaže šta je dobro, a šta ne kod tih uređaja.
droopy wrote:Ja imam jedan problem. Dobio sam na poklon banjo bluegrass sa 5 zica marke stagg na desnu ruku, sviram gitaru levom rukom pa nemogu da se prilagodim. Ako je neko zainteresovan prodao bih ga, moze i zamena za tenor banjo. Inace sam iz Bajine Baste.
postoji podforum oglasidroopy wrote:droopy wrote:Ja imam jedan problem. Dobio sam na poklon banjo bluegrass sa 5 zica marke stagg na desnu ruku, sviram gitaru levom rukom pa nemogu da se prilagodim. Ako je neko zainteresovan prodao bih ga, moze i zamena za tenor banjo. Inace sam iz Bajine Baste.
Shibni mi na PP koji je model i cena?droopy wrote:Ja imam jedan problem. Dobio sam na poklon banjo bluegrass sa 5 zica marke stagg na desnu ruku, sviram gitaru levom rukom pa nemogu da se prilagodim. Ako je neko zainteresovan prodao bih ga, moze i zamena za tenor banjo. Inace sam i Bajine Baste.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest