Instrumenti i pojačala koje niste mogli da zadržite

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Rocket Roll

Re: Instrumenti i pojačala koje niste mogli da zadržite

Post by Rocket Roll » 20 Apr 2009, 16:47

Častim ga i ja jednim.

Vrlo netipično rešenje. :D

muki17
Urednik

Post by muki17 » 20 Apr 2009, 16:49

:D :D :ziveli:.ne,ali treba da budes stvarno mozak da izmislis ovo... :D originalno,nema sta

majtimika

Post by majtimika » 20 Apr 2009, 22:45

pa sad ti reci da echolette nije dobro pojacalo :D :D :D

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 21 Apr 2009, 00:29

Da, ipak je to nemački rad... Eto, taj BS40 u oglasima - samo da nema dva vrlo neobična izlaza - 5 oma i 20 oma - i da se pertinaks ne lomi oko lampi, bio bi zanimljiva kupovina.

http://reviews.harmony-central.com/revi ... S+40+/10/1

Sava

Post by Sava » 21 Apr 2009, 10:10

sirac-šunka wrote:Ima jedan lik iz Arandjelovca, za koga bih po njegovim silnim oglasima rekao da je preprodavac, ili nesto slicno. Nadam se da pojacalo nije otislo kod njega.

A koliko se lepe opreme prodaje za gitariste gotovo svakog dana na raznim oglasima, stvarno pozelim da imam neki angazman sa gitarom. Jos kad bih znao da je sviram :)
Da li je to taj lik zaista ne znam, on ima i Acoustic lampaša. Meni je žao što to nije uzeo jedan jazz muzičar iz Beograda koji me je više puta zvao jer se pojačalo ubilo za jazzere (clean do kraja, uopšte nema izobličenja ni na maksimumu!), ali bio je sporiji, šta da mu radim.

Ja sam pišući recenziju predmetnog Acoustica i napisao u tekstu da je poenta da ljudi malo više saznaju o staroj, a odličnoj opremi koja može da se nabavi preko oglasa. Možda nije loša ideja da se otvori jedna rubrika tipa "Muzej" pa da svako ko ima neku stariju opremu napiše kratak prikaz i kaže šta je dobro, a šta ne kod tih uređaja.

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 21 Apr 2009, 11:13

Sava wrote: Ja sam pišući recenziju predmetnog Acoustica i napisao u tekstu da je poenta da ljudi malo više saznaju o staroj, a odličnoj opremi koja može da se nabavi preko oglasa. Možda nije loša ideja da se otvori jedna rubrika tipa "Muzej" pa da svako ko ima neku stariju opremu napiše kratak prikaz i kaže šta je dobro, a šta ne kod tih uređaja.
Apsolutno podrzavam, jer i sam posedujem Acoustic-a, a i zanima me sta drugi imaju :mrgreen:

droopy

Post by droopy » 31 Oct 2010, 13:22

Ja imam jedan problem. Dobio sam na poklon banjo bluegrass sa 5 zica marke stagg na desnu ruku, sviram gitaru levom rukom pa nemogu da se prilagodim. Ako je neko zainteresovan prodao bih ga, moze i zamena za tenor banjo. Inace sam i Bajine Baste.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 31 Oct 2010, 14:45

Huh, videh ovu temu i svatih da bi moj post bio predugacak...pa necu nishta napisati :XD: :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 31 Oct 2010, 15:12

Meni je samo bassmana zao. :(

droopy

Post by droopy » 31 Oct 2010, 15:57

droopy wrote:Ja imam jedan problem. Dobio sam na poklon banjo bluegrass sa 5 zica marke stagg na desnu ruku, sviram gitaru levom rukom pa nemogu da se prilagodim. Ako je neko zainteresovan prodao bih ga, moze i zamena za tenor banjo. Inace sam iz Bajine Baste.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 31 Oct 2010, 16:05

droopy wrote:
droopy wrote:Ja imam jedan problem. Dobio sam na poklon banjo bluegrass sa 5 zica marke stagg na desnu ruku, sviram gitaru levom rukom pa nemogu da se prilagodim. Ako je neko zainteresovan prodao bih ga, moze i zamena za tenor banjo. Inace sam iz Bajine Baste.
postoji podforum oglasi

Hillybilly

Post by Hillybilly » 31 Oct 2010, 17:33

droopy wrote:Ja imam jedan problem. Dobio sam na poklon banjo bluegrass sa 5 zica marke stagg na desnu ruku, sviram gitaru levom rukom pa nemogu da se prilagodim. Ako je neko zainteresovan prodao bih ga, moze i zamena za tenor banjo. Inace sam i Bajine Baste.
Shibni mi na PP koji je model i cena?

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 31 Oct 2010, 20:38

Fender Pro Reverb iz 1967.

Prodao sam ga jer nakon svega, unutrašnjeg lomljenja, premišljanja i lupanja glavom više nisam mogao da se borim sa činjenicom da nigde ne smem da ga pojačam da bi radio kako treba, a nisam imao luksuz da mi on ostane i da pored njega posedujem još jedno pojačalo koje ću aktivno da sviram. Nadam se možda da ću jednog dana da ga vratim, mada mi je čovek koji ga je kupio rekao da ga nikad neće prodavati jer zna šta je uzeo.
Takođe mi je krivo što sam bio konj kojega je mrzelo da ga odmah ovako kozmetički dotera, nego sam to uradio tek mesec dana pred prodaju, a posedovao sam ga više od 6 godina. Majmun, šta reći. :grummel_2:

Image
Image
Image

Takođe sam posedovao Fender Telecaster Thinline RI 72 MIM, i jeste mi žao, ali sam ga menjao uz doplatu za PRS-a, tako da sam lako prebrodio tu promenu. :D

Ostalo što je bilo i otišlo tokom godina nije vredno naročitog pomena, jer sam uvek menjao za bolji instrument/pojačalo/komad opreme...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 31 Oct 2010, 20:46

Bas mi zao sto nisam probao pojacalo dok je bilo tvoje.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 31 Oct 2010, 20:54

Baš šteta. To je jedina prodaja koju neću prežaliti. Pojačalo je san snova, neverovatan klin. Pun, zdrav, debeo (ovo zvuči kao opis nekog Lale iz Banata :lol: )
Šalu na stranu - pojačalo je samo za sebe bilo neverovatno. Svaku pedalu prima odlično, a kad se pojača na 3 - 3.5 toliko zvuka u kući da ne možeš da veruješ. A kristalno čisto... :cry:

Post Reply