Malo i ja da se hvalim :)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Malo i ja da se hvalim :)
a marija bursac? i moj djed sto jos ima geler u vilici jer je rusio neke svapske mostove ko ce ga zvati... sad trebao na neku magnetnu rezonancu da ide... malo nije izazvao nuklearnu zimu 

- Guitar_thrill
- MF veteran
uh ovde se ozbiljno zakuvava, da, ali posto moj cale ima tri puske, jedna ima snajper, pa sve i da samo Chord Masta i ja idemo na vas trojicu (mada nisam skontao ko je treci, drugov cale ili kasikara?), ja bih jednog skinuo jos iz daleka snajperom, a ove dve puske su sacmare, tako da imaju veliki damage na maloj razdaljini,a sve i da se bijemo golim rukama(gitarama) ti si stara alkos,tako da imas manje healtha i slabije pogadjas(mada tii je moral visok) ...u jbt. sad preterujem sa proracunima
pa da,zato mi juznjaci hocemo te stare stratove,jos iz vremena kad su nam Svabe radile na plantazama suncokreta,eh kad se samo setim......(u pozadini se cuje Sweet Home AlaBanat)

pa da,zato mi juznjaci hocemo te stare stratove,jos iz vremena kad su nam Svabe radile na plantazama suncokreta,eh kad se samo setim......(u pozadini se cuje Sweet Home AlaBanat)
- Guitar_thrill
- MF veteran
pa sta je djed griz'o mostove?Duane wrote:a marija bursac? i moj djed sto jos ima geler u vilici jer je rusio neke svapske mostove ko ce ga zvati... sad trebao na neku magnetnu rezonancu da ide... malo nije izazvao nuklearnu zimu

cuti,tvoj djed je jos dobar,mom snimaju mozak svaka dva meseca,a od mene konstantno misli da sam sestrina drugarica

Aaaaaa ko se ovde cime hvali??? mislim daj da cestitamo coveku.... ??? ili da ga mrzimo zato sto on moze a mi ne!!
P.S. ajmo malo dosta sa offffffom, i prestanite da se ubijate, treba neko i da pise po forumu...
P.S. ajmo malo dosta sa offffffom, i prestanite da se ubijate, treba neko i da pise po forumu...
- Guitar_thrill
- MF veteran
pa pazi ja predlazem da ovo bude univerzalna tema za hvaljenje, znaci moj tata ima te i te puske, moj deda je bolesniji od Duaneovog, itddejankuki wrote:Aaaaaa ko se ovde cime hvali??? mislim daj da cestitamo coveku.... ??? ili da ga mrzimo zato sto on moze a mi ne!!

a imam ja jos drugara lovaca, al reko dosta mi ovaj jedan, nis moracu da zovem druga iz srema, bem ti sunce... sta's sad? a njemu i surjak od tetke ide u lovu, tako da ste vi iz alabanata bivsi... heee haaww!! bice vama allman bradersi i linard skinard po tamburi!! a ne fak, to su dobri bendovi... bice vama lee, stonewall jackson i ostala lelemudija 
e na onom za moral sam se pocepao
aj dejankuki neljuti se kord masta'... pa mislim on je prvi poceo
ubaci mi se ovaj lelemud u post! lelemude!
i znas sta.. znas sta? .. jel znas? da da... znas znas? .. a? ima problema? pa resi ga sam
i potrazi aardvark u recniku, to je verovatno jedina stvar koja pocinje na aa... a jos nije ni stvar nego zivotinja 
ps. i ja se radujem kad neko dobije strata naravno! ovo je sve friendly fire

e na onom za moral sam se pocepao

aj dejankuki neljuti se kord masta'... pa mislim on je prvi poceo

ubaci mi se ovaj lelemud u post! lelemude!
i znas sta.. znas sta? .. jel znas? da da... znas znas? .. a? ima problema? pa resi ga sam

ps. i ja se radujem kad neko dobije strata naravno! ovo je sve friendly fire

e,a sto ne bi okacio koju sliku??
- Chord-Master
- MF veteran
dejankuki wrote:Aaaaaa ko se ovde cime hvali??? mislim daj da cestitamo coveku.... ??? ili da ga mrzimo zato sto on moze a mi ne!!
Okej, jos ranije sam rekao da nisam vican davanju normalnih imena temama koje postavljam, a ovu sam nazvao "Malo i ja da se hvalim", samo zato sto je u to vreme, dok sam je postavljao, na pocetku prve strane u ovom podforumu stajala tema pod nazivom "Moram da se pohvalim" ili tako nekako.
Nisam neki iskompleksirani lik koji zadovoljava svoj ego time sto se hvalise svojom opremom. Pa nisam uzeo neki PRS od 3000e ili tako nesto, vec meksickog strata, kojeg doduse smatram veoma kvalitetnim i za koji sam i vise nego srecan sto sam ga kupio, ali koji mi sigurno ne sluzi kao sredstvo da bi me vise cenili i postovali, ovde ili bilo gde drugde, to je apsolutna glupost.
Cisto da razjasnim

Inace ne ljutim se ja zbog off-a, pa moj deda ima ceo sanduk dinamita.

bokicasa wrote:e,a sto ne bi okacio koju sliku??
Pa stavio sam slike, nalaze se na trecoj strani.

e,jbg,nesam vidjeo..xaxaxa