P.S. Nisam mislio koliko se vremenski ugradjuju magneti, nego koliko se marici ugradjuju u cenu...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
1. Probaj i Jacksona i Ibaneza, pa vidi shta ti vishe odgovara i lezi...Makijavelli wrote:U, odlichno, odlichno... Idem u petak da smaram prodavce... Ali, imam josh tri pitanja...
1. Ko se sve slazhe da je JACKSON DK2 TBK DINKY UPGRADE bolji od vec pomenutih Ibaneza 260 i 32?
2. Jel ima neko da mozhe sa sigurnoshcu da kazhe da je taj Jackson bolji i od svih navedenih, dakle + i ona Yamaha?
3. Recite mi gde ima josh radnji, poshto ja znam samo za Mitros kod zheleznichke?
Tototo... Toliko puta smo ovo rekli ljudima, da sad jedino vikom mozesh da dopresh do njih...mislim_stvarno wrote:Idi probaj!!!!!!!!! SVE
Ja bih rekao sigurno.johnny_b_good wrote:yamaha pacifica 112 mozda najbolja gitara za nekih 250 evrica
To kad ljudi krenu da ti pomažu šta da kupiš, pa još kreneš da čitaš po forumima, možeš samo da poludiš. Nije bitno koju gitaru kupuješ po brand-u ili šta kažu za model četiri pametnjakovića amera iz Oregona na nekom forumu. Najvažnija stvar koja ti treba je prijatelj koji se razume u gitare, ali zaista, ne ono, svira godinu dana, nego da može da primeti da nešto tehnički nije u redu sa gitarom. Ako sviraš neko vreme, valjda si stekao poznanstvo sa takvom osobom. Časti ga pićem, kupi mu ručak i povedi ga negde gde je dobar izbor gitara (ili ako si hteo da probaš neke iz oglasa, na malu turneju po gradu). Tamo probaj gitare koje imaju sličan karakter kao ono što bi ti hteo (znači neka univerzalna gitara, u tvom slučaju samo treba da ima hum u bridge poziciji, i da ili ima singl u neck-u ili da ima singl u sredini, a neck hum može da se splituje u singl). Probaš gitare, i ona koju ti je najlepše da sviraš (šta god pisalo na glavi gitare), nju daš ortaku da checkira je li sve ok, i kupiš je. Što ti konkretno znači da je neki Jackson xxx best buy ili da se sviđa Miki i Šilji ako tebe ne loži da sviraš 5 sati dnevno i ne osećaš se kao guitar hero kad se pogledaš u ogledalu na gajbi. Preplati gitaru, kupi nepoznat brand, samo kupi ispravnu, dovoljno kvalitetnu gitaru koju ti je mnogo lepo da sviraš, leži ti uz telo, i dopalo ti se kako zvuči. Dok doteraš dotle da ti više niko ne treba da te savetuje šta da kupiš, verovatno ćeš već i prodati tu gitaru, ili ti neće biti ni bitno.Makijavelli wrote:U, odlichno, odlichno... Idem u petak da smaram prodavce... Ali, imam josh tri pitanja...
1. Ko se sve slazhe da je JACKSON DK2 TBK DINKY UPGRADE bolji od vec pomenutih Ibaneza 260 i 32?
2. Jel ima neko da mozhe sa sigurnoshcu da kazhe da je taj Jackson bolji i od svih navedenih, dakle + i ona Yamaha?
3. Recite mi gde ima josh radnji, poshto ja znam samo za Mitros kod zheleznichke?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest