Tone to die for
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Tone to die for
Nesto cheesy. Sinisi Imetu ce se svideti.
Trevor Horn zapravo, Rabin je gitaroš, a Horn je pre toga bio u bendu kao pevač za kratko ali je nakon toga definitivno otišao u produkcijske vode. Verovatno si pomešao jer je isto ime obojceDersu Uzala wrote:Ovaj neki lik, Trevor Rabin valjda, ubio boga u meni onomad sa aranzmanima. I produkcijom. Valjda imati u vidu da su kod nas carevali Srebrna Krila i (C)Horus, Bog Jednog Oka, ili tako nesto.
E da, razvaljivanje.

- Dersu Uzala
Horn je tu statirao u kukuruzu. Sve je odradio Rabin. 

Da, zbilja grozno.Dersu Uzala wrote:Nesto cheesy. Sinisi Imetu ce se svideti.

Meni je ovo bolje izvodjenje još jedne cigle u zidu:
Ko zna da svira i koristi efekte, ne trebaju mu fensi pedale od 200 i kusur evra, služi ga lepo i Boss DD6 Delay & Boss RC2 loop station.
Doduše, trebate čuti Gluvakova kako veze ovo na električni način!
Ko zna da svira i koristi efekte, ne trebaju mu fensi pedale od 200 i kusur evra, služi ga lepo i Boss DD6 Delay & Boss RC2 loop station.

Doduše, trebate čuti Gluvakova kako veze ovo na električni način!

Control to die for:
[youtube]cksvLRO8YaY&list=LLdGSj5PFU3nBx9YNhUHQm2A&feature=mh_lolz[/youtube]
jeste a gilmor je siso vesla dok je to snimaoTrzalica wrote:
Ko zna da svira i koristi efekte, ne trebaju mu fensi pedale od 200 i kusur evra
fakat jeste da većini nas(a pod nas mislim lezilebovići koji n'umeju a lože se) ne treba tako nešto, ali koji ***** moja kinta, moji failovi, šta sad treba da se osećam krivo što bane gluvakov svira line6 procesor(u šta sumnjam al ajde)?
Koliko kostaju RC i DD?Trzalica wrote: Ko zna da svira i koristi efekte, ne trebaju mu fensi pedale od 200 i kusur evra, služi ga lepo i Boss DD6 Delay & Boss RC2 loop station.![]()

Trzalica wrote:
Ko zna da svira i koristi efekte, ne trebaju mu fensi pedale od 200 i kusur evra
ђе си Нео, ово је Матрикс, ово је Матрикс.
j*b*ga sad'
[youtube]7yBNa8MTSAA&NR=1&feature=endscreen[/youtube]