Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
LifelessDead

Re: Oprema Koju Nemate

Post by LifelessDead » 23 Feb 2013, 16:35

Tacno. Ljudima nikad dosta.

Milanares

Post by Milanares » 23 Feb 2013, 17:07

prodas jedno od 2 pojacala, tele deluxea i baju i tu si negde...ili neka druga kombinacija. nema razloga da ne uzmes bash gitaru koju dugo zelis i pritom znash da se neces pokajati. vidis da je lik spreman i na neke zamene. otkud znam, treba probati, jedan je zivot ...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 23 Feb 2013, 17:18

Ma brate, da je pre 70tih, mozda bi se ludilo iscimavao jer kasnije imam i neku materijalnu satisfakciju u fazonu Fretted Americana.. :D. :XD: Naravno da zelim mnoge stvari (i naravno da cu ih kad tad imati)..., medju kojima je i pravi stari jazzmaster, ali da je bar 65to godishte (januar :mrgreen: ) recimo, prodao bih sve i uzeo ga, pa cak i ako mi ne legne, nema gubitaka...ovako, iako je to NAJLEPSI vrat ikad i super zvuci djitra overall, (mada secam se da je hteo i da pishti na drajvu pomalo, bar na OPO koncertima), ne isplati se jer tele deluxe je neshto shto ipak ne dam nikom i nikad, osim ako ne bude neka ultra frka. Blacktop jaguara i bassmana bi se najpre resio, mozda i tele 52-a poluhandmade-a, iako i ono radi previse dobro da bi ga podcenjivao, al ajde, ako to prihvati uzecu jazzmaster, ako ne necu se iznervirati ni najmanje. (ionako sam na pola dal da ostavljam bassman ili ne...radi to fino skroz, ali nikad ga nisam izneo iz sobe...cak ni glavu. Gde god odemo imaju super velike pojke na bini, a sve manje mi zvuk zavisi od pojacala, pravim polako i drugi bord... jbg :oops: .)...

:ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 23 Feb 2013, 17:41

Ja zamalo isto tako da isprodajem pola stvari pre neki dan i uzmem 72 custom tele u Mitrosu medjutim kad sam je probao razocharao sam se. Snizhena sa 100 000 na 73000 a osecaj u ruci kao da drzhish neshto od 35 hiljada. Zvuk tu negde takodje. Mrtvo, lagano parche drveta.
Moram da ih izlozhim da donesu jednog J Mascis-a da ga uzmem ja a ti Nemanja onda da plachesh :PPPP :ziveli:

Btw, probao sam i Gibson LP Juniore koje su imali tamo i bash sam se razocharao.

nebojsak

Post by nebojsak » 23 Feb 2013, 17:56

nemanjavelimirovic wrote:sve manje mi zvuk zavisi od pojacala
?

Prelaziš na vintage Line 6 rackove?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 24 Feb 2013, 04:19

Cortex wrote:Ja zamalo isto tako da isprodajem pola stvari pre neki dan i uzmem 72 custom tele u Mitrosu
Moram da ih izlozhim da donesu jednog J Mascis-a da ga uzmem ja a ti Nemanja onda da plachesh :PPPP :ziveli:
Koji ce ti custom? Uzmi dva wide range-a, shta ce ti samo jedan? Wide Range equals pobeda. :) :ziveli:

Ne moras J Mascis-a, ali eto tako neki matori urnisani grozni Jag/Jazz, pa cemo se lako menjati. Moze i neki pre 65te, tipa 59to, nije frka nikakva. :XD:
:mrgreen: :D :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Feb 2013, 11:35

Celokupna gitara je odavala bled i jeftin utisak, bash bzvz. A meni je 72 custom bash perfect varijanta jer ima jedan wide range, medjutim taj wide range je bio strashno mutan i basovi na 5-oj i 6-oj zhici se nisu razaznavali uopshte. Jako tanak zvuk cele gitare, ne znam, razocharao sam se.
Naravno, znash da ni ti wide range-ovi koje ti imash u deluxe-u nisu oni koji su se radili u sedamdesetima...imash takve kao tvoje da kupish lupam na thomannu za 90-ak evra, dok su pravi wide range-ovi tj vintage correct dostupni za kupovinu na drugim sajtovima po ceni od oko 190e komad, kazhu da je razlika u zvuku velika. Opet, naravno da u dobroj gitari, a tvoj deluxe je vr gitara, i ovi noviji wd rade vr' :ziveli:
Neshto se mislim da utopim samo CV 60's pa da naruchim Mascis-a, tj iscimam ove iz Mitrosa da dovuku jedan, ili onaj zonfa preko Mega Music-a koji vrshe uslugu dovlachenja sa thomann-a. Jel zna neko koliko se ugradjuju u odnosu na cenu koja pishe na Thomann-u?

fattwang

Post by fattwang » 25 Feb 2013, 08:17

Bilo 10%. Treba biti strpljiv kod iščekivanja isporuke.

Tufli

Post by Tufli » 25 Feb 2013, 15:13

Image
Image
Image

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 26 Feb 2013, 09:21

Cortex wrote:Celokupna gitara je odavala bled i jeftin utisak, bash bzvz. A meni je 72 custom bash perfect varijanta jer ima jedan wide range, medjutim taj wide range je bio strashno mutan i basovi na 5-oj i 6-oj zhici se nisu razaznavali uopshte. Jako tanak zvuk cele gitare, ne znam, razocharao sam se.
Meni inače 98% gitara u prodavnicama zvuči loše, što zbog setupa, matorih žica, toliko i zbog toga što mi glupo da se pojačavam, i da puno njakam gitare....pa mi polovne uvek zvuče lepše, jer su ipak sređene za svirku, još, ako je prodavac normalan lik, pa možeš da sviraš opušteno... :)

dweezil

Post by dweezil » 27 Feb 2013, 15:59

samo za pacenike :bambi:

Image

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 27 Feb 2013, 16:50

dweezil wrote:samo za pacenike :bambi:

Image
pacenik 1 se javlja...fap fap fap...sve FANO ocu ja. :mrgreen: :XD:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 27 Feb 2013, 16:57

eee dechaci dok je cortex prichao fano niko nije obracao pazhnju na ovom forumu...
:P dennis fano totalni rklja, chovek ume i ima oko

dweezil

Post by dweezil » 27 Feb 2013, 20:01

:D da ja priznajem da sam za Fano cuo tek od skoro, neke su mi strava a neke su mi bash hororjolanaste™ :bambi:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 28 Feb 2013, 10:48

ovo mi zvuchi jaaako jako dobro.

Post Reply