Hocemo snimke uskoro, i stvarno da nije tebe ova tema bi bila znatno siromasnija

I zelim ti da joj nabodes bigsby neki uskoro

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Snimicu ujutru, kasno je sad. Pa nemam pojma ja nemam zamerke nikakve na osoblje iz Mitros'a ni u Ns ni u Bg...nem pojma...whosyourdaddy wrote:u jbt kako sam se nalozio sada na ovu gitru aj snimaj odma!!!
(trebao bi raditi u mitrosu, a ne ko ovi u NS, jos ih nisi ni pitao, odma ti kazu F**k off!)
Hvala! Bice snimci ujutru. zadovoljan samMilanares wrote:E pa bravo matori, totalni si tsar!![]()
Hocemo snimke uskoro, i stvarno da nije tebe ova tema bi bila znatno siromasnija
I zelim ti da joj nabodes bigsby neki uskoro
Mozda, mada nije bash toliko strashno....nema tu preterano puno stvari tojest ima puno gitara previshe ali ovog ostalog nema....mislim_stvarno wrote:Srecno nemanja, lepa gitara (izuzev finisha)
nadam se da ce ti ova trajati duze od prethodnih
![]()
jos jedan predlog, mogao bi da otvoris neku temu i da objedinis sve tvoje rivjuove, i tekstualne, i video. Mnogo bolje i korisnije nego da bude razbacano po ovoj ogromnoj temi![]()
Hahahah eto onda smo ja i gitara slicne gradjeCortex wrote: Meni je iskreno gitara ruzhnjikava, ko i sve njihove, ali kapiram da to dobro radi. Ono shto me je nasmejalo je ovaj njen top zaobljeni izgleda kao da gitara ima pivski stomak
![]()
Nema ostatkaRocket Roll wrote:Predlog = uloži ostatak parica u dobrotvorne svrhe
Ono shto si hteo da kazhesh je "idem kuci i razmishljam shta sad da kazhem zheni da me ne ubije!"nemanjavelimirovic wrote:
Idem kuci i razmisljam: dobro znash da si bolestan, znas da ovo radish jer ti prija da kupujesh gitare i menjas isprobavash posedujes prodajesh i slicna GAS sranya, a s druge strane zice - pa shta drugu i imash. Ne pusish, ne pijesh, ne vitlash zenske, ne kockash se.... uglavnom jedina zabava ti je sviranje i G.A.S.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest