Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Milanares

Re: Oprema Koju Imate

Post by Milanares » 02 Dec 2011, 01:16

E pa bravo matori, totalni si tsar! :ziveli:
Hocemo snimke uskoro, i stvarno da nije tebe ova tema bi bila znatno siromasnija :D
I zelim ti da joj nabodes bigsby neki uskoro :mrgreen:

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 02 Dec 2011, 01:20

u jbt kako sam se nalozio sada na ovu gitru aj snimaj odma!!!
(trebao bi raditi u mitrosu, a ne ko ovi u NS, jos ih nisi ni pitao, odma ti kazu F**k off!)

Kill surf city

Post by Kill surf city » 02 Dec 2011, 01:27

:ziveli:

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 02 Dec 2011, 01:58

Kill surf city wrote::ziveli:
+1

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 02 Dec 2011, 02:01

whosyourdaddy wrote:u jbt kako sam se nalozio sada na ovu gitru aj snimaj odma!!!
(trebao bi raditi u mitrosu, a ne ko ovi u NS, jos ih nisi ni pitao, odma ti kazu F**k off!)
Snimicu ujutru, kasno je sad. Pa nemam pojma ja nemam zamerke nikakve na osoblje iz Mitros'a ni u Ns ni u Bg...nem pojma... :) :ziveli:
Milanares wrote:E pa bravo matori, totalni si tsar! :ziveli:
Hocemo snimke uskoro, i stvarno da nije tebe ova tema bi bila znatno siromasnija :D
I zelim ti da joj nabodes bigsby neki uskoro :mrgreen:
Hvala! Bice snimci ujutru. zadovoljan sam :D samo da smislim shta da snimim :) :mrgreen: Bigzbi...tja :mrgreen: :lol: :ziveli:

@ Kill, & Z :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 02 Dec 2011, 07:37

Matori chestitam! Zaista si...a piece of work :lol: :ziveli: :ziveli: Ma boli te racku, samo uzhivaj, to je jedino bitno. Meni je iskreno gitara ruzhnjikava, ko i sve njihove, ali kapiram da to dobro radi. Ono shto me je nasmejalo je ovaj njen top zaobljeni izgleda kao da gitara ima pivski stomak

Image

Image

:lol: :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 02 Dec 2011, 08:33

Srecno nemanja, lepa gitara (izuzev finisha :mrgreen: ) :ziveli: nadam se da ce ti ova trajati duze od prethodnih :D

jos jedan predlog, mogao bi da otvoris neku temu i da objedinis sve tvoje rivjuove, i tekstualne, i video. Mnogo bolje i korisnije nego da bude razbacano po ovoj ogromnoj temi :D :ziveli:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 02 Dec 2011, 09:20

:1:

To jeste!

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 02 Dec 2011, 09:36

Predlog = uloži ostatak parica u dobrotvorne svrhe :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 02 Dec 2011, 11:34

mislim_stvarno wrote:Srecno nemanja, lepa gitara (izuzev finisha :mrgreen: ) :ziveli: nadam se da ce ti ova trajati duze od prethodnih :D

jos jedan predlog, mogao bi da otvoris neku temu i da objedinis sve tvoje rivjuove, i tekstualne, i video. Mnogo bolje i korisnije nego da bude razbacano po ovoj ogromnoj temi :D :ziveli:
Mozda, mada nije bash toliko strashno....nema tu preterano puno stvari tojest ima puno gitara previshe ali ovog ostalog nema....
Cortex wrote: Meni je iskreno gitara ruzhnjikava, ko i sve njihove, ali kapiram da to dobro radi. Ono shto me je nasmejalo je ovaj njen top zaobljeni izgleda kao da gitara ima pivski stomak
:lol: :ziveli:
Hahahah eto onda smo ja i gitara slicne gradje :XD: Meni je jako lepa, tu se ukusi razilaze svakako. Lici mi na 3 gitare odjednom samlevene u jednu...Kao da se neko zayebavao kad je dizajnirao i to mi se svidja i te kako! :D :ziveli:
Rocket Roll wrote:Predlog = uloži ostatak parica u dobrotvorne svrhe :ziveli:
Nema ostatka :mrgreen: :XD: ...Sad se ide da se zaradi pa ce valjda opet biti neke kolicine love (100-200evra)...Ali evo obecavam da me necete gledati u skorije vreme (osim rivjua za ovu gitaru). :ziveli:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 02 Dec 2011, 11:36

bas sam video u subotickom mitrosu tu gitaricu , mislio sam da je i skuplja.
inace , bio je nedavno neki topiK na hcuf gde je neko pitao nesto tipa ' dal cujete razliku izmedju set neck i bolt on vrata?' ..nisu bili bas nesto komentari za set neck povoljni.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 02 Dec 2011, 11:39

Meni ne treba taj sustejn fazon kao na les polovima, tako da ako je i kraci sustejn, meni to nishta ne znaci...Naravno ako bi je kupovao neki solo gitarosh ono u pravom smislu te rechi, onda nek se opredeli za malo skuplji neki model koji ima set neck. Meni je ovo vise nego dovoljno a i cena je bila jako povoljna 310evra jer imaju popust na ESP/Ltd, i eto. :) :ziveli:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 02 Dec 2011, 13:35

nemanjavelimirovic wrote:
Idem kuci i razmisljam: dobro znash da si bolestan, znas da ovo radish jer ti prija da kupujesh gitare i menjas isprobavash posedujes prodajesh i slicna GAS sranya, a s druge strane zice - pa shta drugu i imash. Ne pusish, ne pijesh, ne vitlash zenske, ne kockash se.... uglavnom jedina zabava ti je sviranje i G.A.S.
Ono shto si hteo da kazhesh je "idem kuci i razmishljam shta sad da kazhem zheni da me ne ubije!"
Vidi se da si ovaj tekst taktichki smislio u kolima i izrekao chim te je ugledala na vratima! :lol:
Ne brini, ako te ikad izbaci iz gajbe, mozhesh kod mene, samo ponesi opremu da se igramo! :mrgreen:

Nego, meni se bash svidja kako izgleda, jedva chekam da chujem snimke! Daj nam neki lep clean kroz sve pozicije za pochetak. :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 02 Dec 2011, 14:48

Ipak nista od testa zasad izvinjavam se, snimam je u nedelju uvece, krenuo sam da uradim snimak ali nije dobro ispao a sad moram da palim, sviramo u Bosni 2 dana u nedelju cu okaciti :-)

xspaceman

Post by xspaceman » 02 Dec 2011, 15:02

a mogo si uzet jaguara...ima ih 2 na kp! :mrgreen: :bambi:

Post Reply