Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Zamerio si se komsiji,jesi jesi,priznaj 

v8 kojeg vozi rokatanski u dvojci 

- mislim_stvarno
ne ne ne, nisi razumeo shinko, Marshall treba da ima 4 rupe, CETIRI sinko 

Skromno skromnomislim_stvarno wrote:
![]()
![]()

Kako je ovo proslo nezapazeno?
http://www.ibanez.co.jp/products/u_effe ... ries_id=99

Za fanove DE7-ice uz tap tempo. Nista specijalno, ali izgleda bas lepo vintagey i kazem, fanovi DE7-ice, kojih ima dosta zapravo, ce voleti ovo po ceni od nekih 150 dolara kolko vidim.
pa ono, za te pare je ok ako uzmemo u obzir i izgled zbog cega bih ga ja prvenstveno i kupio
poor man's moog alike hahaha
ima za te pare delay-evi od Earthquaker-a i SubDecay-a da se useres kakvi su...mada opet, sve sto ima pt2399 u sebi me nesto odbija ne znam koji mi je...
za ovo trube da je analog delay ali verovatno negde pise jako sitnim slovima analog voiced digital delay...mislim ne zvuci kao analogni pod brojem jedan...

ima za te pare delay-evi od Earthquaker-a i SubDecay-a da se useres kakvi su...mada opet, sve sto ima pt2399 u sebi me nesto odbija ne znam koji mi je...
za ovo trube da je analog delay ali verovatno negde pise jako sitnim slovima analog voiced digital delay...mislim ne zvuci kao analogni pod brojem jedan...
ma kupis de7 i ne zajebavas se.
pored svih dilejeva koje imam i koje sam imao, uvek se vratim na njega

a i delay time klizac je totalni promasaj po meni...trebali su da stave klasican pot...ovako ce bit malo teze podesiti zeljeni delay time...de7 rula!
teze u smislu ako te bas mega mega boli tuki za tap tempo?
samo kazem da je klizac lošije rešenje od klasicnog pota...a za tap me mega boli tuki...Cortex wrote:teze u smislu ako te bas mega mega boli tuki za tap tempo?