Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Nemate
I to sto kazes. Da ne bude zabune, opusteno bih vostio tu djitru.
- mislim_stvarno
uh rendi, svidja mi se kako razmisljas 
ovo prvo bi mi se mnogo vise svidjalo da je jedan krak kraci
ali i ovako je bruka 
nego ovaj ibanez, jel' to bas slika gitare ili je neko nesto editovao, mock-upovao... izgleda mi nesto cudno...

ovo prvo bi mi se mnogo vise svidjalo da je jedan krak kraci

nego ovaj ibanez, jel' to bas slika gitare ili je neko nesto editovao, mock-upovao... izgleda mi nesto cudno...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Meni su kul bili i magneti i civije, za divno cuto fret work bio perfektno odradjen u svakom smislu i niska akcija i nije grebala gitara. Kad sam sa NenadNenadom bio u Mitro's-u kad je on uzimao tu djitru, bolje je radila od duplo i troduplo skupljih gitara. Stvarno shteta shto se ne prave vishe...redak skvajer (a da nije MIJ) koji mi se svideo.Milanares wrote:meni su civije drzale stim. za magnete bi se pouzdano znalo tek uz odgovarajuce kondenzatore i potove. dotle nisam stigao![]()
Black Dove nisam probavao ali sam nekako ubedjen da je strava gitar.

Ne znam ,meni se više sviđa V od Rhoadsa Randyamislim_stvarno wrote:uh rendi, svidja mi se kako razmisljas
ovo prvo bi mi se mnogo vise svidjalo da je jedan krak kraciali i ovako je bruka

To je neki što sam video na Ebayu pa mi se svideo
http://www.ebay.de/itm/IBANEZ-XG307-BKF ... 43ba03f991

Kao 6-žičani mi je ružan al kao 7-žičani

Mislim za 6-žičanu mi nekako preveliko telo
Spoiler:
- mislim_stvarno
nekako mi trip ova mat siva boja, ne izgleda mi stvarno gitara, izlgeda kao modelovana u nekom programu za 3d ili fotosopovana...
a usput da kazem, prestacu da priznajem skoro sve ibaneze koji nemaju naopaku glavu XD

Samo primer jedan,ni da je drzim uzivo,ne bi mi izgledala stvarno,ne mogu da se otmem utisku da je prevucena filterommislim_stvarno wrote:... ne izgleda mi stvarno gitara, izlgeda kao modelovana u nekom programu za 3d ili fotosopovana...

-
dream job
Одлично изгледају ови ромбоидни отвори. Има ли нека фабричка верзија Трини Лопеза са Бигзбијем, или је ово накнадно додато?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
DejvGrol'DKill surf city wrote:

Jel lepa djitra...

Тражио сам, и тражио
и изгледа да је било толико верзија да је готово немогуће да се каже шта је све излазило из фабрике. Обрнута глава, оваква глава, трапезоидни кордар, Бигзби (за сада ми се чини да ипак никад није такав излазио из фабрике, али су често то људи додавали), скроз шупљи труп, овај полушупљи труп, шиљатији рогови као на 175, ови облији рогови као на 335, без пикгарда, са ромбоидним пикгардом, са стандардним 335 пикгардом... А како немам амбиције да будем енциклопедијски поткован - одустајем од тражења