Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- BaalBehrit
Re: Oprema Koju Imate
Do jaja zvuči, na 06:40 na snimku je melem za uši. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Odlicno zvuci...Jel to preko VOX-a?

- whosyourdaddy
nije preko GuitarRig-a, i mislim da je bio Twang ili tako nesto. Pa dobro zvuci i preko Vox-a, samo sto ne mogu to da prenesem (usnimim).nemanjavelimirovic wrote:Odlicno zvuci...Jel to preko VOX-a?![]()

sjajno zvuchi matori 

Bravo! Ali Bravo! 

ne rise da si pao na reklamu
shto matori? nisam ga uzeo s mislima da uzimam nekakav holy grail of tone, nego ono, svi kupuju crveni, ja reko e bash necu nego cu da kupim zhuti!
i zvuchi tachno onako kako sam prochitao da zvuchi - kao da neko povraca
od ovoga nema vishe vintage, jeff beck izlazi najopushtenije.
nije loshe da pomenem neshto shto me je veoma usrecilo, a to je da je vrednost porudzhbine sa poshtarinom bila 39e. i nije mi ocarinjeno! ne znam da li se radi o nekoj greshci ili zaista mozhemo reci da je granica sa 25e povishena na 50e, ali bash sam se iznenadio kad mi je phtar doneo nalog za uruchenje a ne poziv na carinu.

nije loshe da pomenem neshto shto me je veoma usrecilo, a to je da je vrednost porudzhbine sa poshtarinom bila 39e. i nije mi ocarinjeno! ne znam da li se radi o nekoj greshci ili zaista mozhemo reci da je granica sa 25e povishena na 50e, ali bash sam se iznenadio kad mi je phtar doneo nalog za uruchenje a ne poziv na carinu.

Do 75 evra je sada bez carine.
50, i ja sam mislio da je 70-75, ali su mi ocarinili paket od 55e, kao to za 70 je samo za privatne posiljke -.-
- BaalBehrit
Do 70e je sa poštarinom, ali se u tih 70e računa i poštarina.
- LifelessDead
Bas super, ja nisam nista cuo o tome. Mnogo to znaci, jer svasta moze da se uzme za tih 50-70evra. Ja sam doduse samo jednom platio carinu na neki bridge za LP a narucivao sam dosta puta u vrednosti vecoj od 20evra.
Žuti Fasel ima i u Mitrosu za 1413din. http://www.mitrosmusic.com/proizvod/796 ... -YELLW-EA/Cortex wrote:nije loshe da pomenem neshto shto me je veoma usrecilo, a to je da je vrednost porudzhbine sa poshtarinom bila 39e. i nije mi ocarinjeno! ne znam da li se radi o nekoj greshci ili zaista mozhemo reci da je granica sa 25e povishena na 50e, ali bash sam se iznenadio kad mi je phtar doneo nalog za uruchenje a ne poziv na carinu.
A ja sam se ponovio za nešto što preporučujem svakome, vrlo jeftino a mož da koristi:
Plastični točkić koji kada se stavi - šansa da vam se otkači gitara sa kaiša postaje ravna nuli:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/324 ... LOK-STRAP/
Baš je lepo urađeno, ima urađen i mali žljeb, kada smanjiš rupicu na minimum, mali žljeb blokira da čak ne može ni točkić slučajno da se pokrene.
- Hotstepper
...ja ovo troshim vec 2 godine... Super je jer se i lako skida..komil wrote: A ja sam se ponovio za nešto što preporučujem svakome, vrlo jeftino a mož da koristi:
Plastični točkić koji kada se stavi - šansa da vam se otkači gitara sa kaiša postaje ravna nuli:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/324 ... LOK-STRAP/
Baš je lepo urađeno, ima urađen i mali žljeb, kada smanjiš rupicu na minimum, mali žljeb blokira da čak ne može ni točkić slučajno da se pokrene.
eh, shta sve NEMA u Mitrosukomil wrote:Žuti Fasel ima i u Mitrosu za 1413din. http://www.mitrosmusic.com/proizvod/796 ... -YELLW-EA/Cortex wrote:nije loshe da pomenem neshto shto me je veoma usrecilo, a to je da je vrednost porudzhbine sa poshtarinom bila 39e. i nije mi ocarinjeno! ne znam da li se radi o nekoj greshci ili zaista mozhemo reci da je granica sa 25e povishena na 50e, ali bash sam se iznenadio kad mi je phtar doneo nalog za uruchenje a ne poziv na carinu.

pored fazela naruchivao sam i potenciometar za wah i neke trandzhe zato je toliko ispalo, sam fejzel je jeftiniji nego u mitrosu