Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Kauto Labs
Re: Oprema Koju Nemate
koji je ono metal muf bio?
EHX Metal Muff with top boost
...koji jedino u ehx video-ima zvuci half decent.
svuda drugde zvuci gore nego metal zone
Nije toliko los ako mu se podredi ostatak opreme, tj ako ga guras nekim TS-om, plus podesavanje eq-a na pojacalu... Za niske stimove fino radi
Čru det. Nisam mogao da verujem.Cortex wrote:...koji jedino u ehx video-ima zvuci half decent.
-
Sto se tice Metal Muff-a vs. Metal Zone-a, trenutno imam u posedu metal muff, ovaj kao micro model, mada opet veci od bosovih pedala, a imao sam i priliku da cesto sviram na metal zone-u. I mogu da kazem da je Meta Muff stvarno mnogo bolja pedala. I jeftinija i bolja tonski, barem uzivo, ja ne mogu da je prepoznam sa snimaka. 
Dok mi je Metal Zone bio nekako suv i nikako nisam mogao da mu nadjem ''taj'' zvuk, sa Muffom mi je bilo mnogo lakse. Ali bih napomenuo da je top boost funkcija realno slabo upotrebljiva... jer stvarno nikako ne zvuci kada je ukljucena, barem u standard stimu.

Dok mi je Metal Zone bio nekako suv i nikako nisam mogao da mu nadjem ''taj'' zvuk, sa Muffom mi je bilo mnogo lakse. Ali bih napomenuo da je top boost funkcija realno slabo upotrebljiva... jer stvarno nikako ne zvuci kada je ukljucena, barem u standard stimu.

totalni promasajKill surf city wrote:kuciste je fejl.
mada je mozda i najbolji oktaver koji sam do sad cuo
http://www.ehx.com/products/cradle
ono... bolje nego nista ali je resavanje nepotrebnog problema.
sem sto je novo i zanimljivo, ne kapiram uopste ovu njihovu ideju za kuciste. Totalna glupost
ono... bolje nego nista ali je resavanje nepotrebnog problema.
sem sto je novo i zanimljivo, ne kapiram uopste ovu njihovu ideju za kuciste. Totalna glupost
-
Def™ najbolji i najcistiji polifoni shifter, al taj dizajn je skroz naopak. Plus ne mozes ostaviti pedalu u bilo kojoj :izmedju: poziciji.
Zamisli wah iz iste serije i ovaj shifter jedan pored drugog na bordu, milina za kablove.
Video sam te kolevke, bzvz je fora. Zesci bedak, jerbo je zvuk vrhunski.
Zamisli wah iz iste serije i ovaj shifter jedan pored drugog na bordu, milina za kablove.
Video sam te kolevke, bzvz je fora. Zesci bedak, jerbo je zvuk vrhunski.
zato su i jeftine, zato sto je ono kuciste samo liveni komad aluminijuma, mnogo jednostavnije od obicne wah pedale.
posto racunam da imaju proximity senzor, verujem da se moze presaditi u wah kutiju, a prox seznor zameniti hall senzorom i magneticem... samo ti treba kuciste od waha.
posto racunam da imaju proximity senzor, verujem da se moze presaditi u wah kutiju, a prox seznor zameniti hall senzorom i magneticem... samo ti treba kuciste od waha.
- rock action

mozda nabavim za jedno mesec dana... po manjoj ceni iz amerige, s tim da bi moralo da bude na nevidjeno... videcu jos
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Stize u ponedeljak na probu. Pojavio se polovan (a ko nov) za 150e, morao sam
. Lik ce da mi posalje da probam sve i ako mi odgovara uzecu u ponedeljak. Ovaj crni.
Fender Sonoran SCE

Fender Sonoran SCE

Probavao ja dva komada. Da ne pise na njima Fender, ne bi vredeli ni sto evra. Daj Boze da tebi uleti neki dobar komad, ove sto sam probao ne bih primio ni na poklon 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hm, ja sam probao u Mitrosu u NS neki crveni i bio je strava koliko se secam, zato mi i odgovara shto mi je lik dao opciju da vratim ako mi se ne svidi djitra. To je okej dil po meni.Historik wrote:Probavao ja dva komada. Da ne pise na njima Fender, ne bi vredeli ni sto evra. Daj Boze da tebi uleti neki dobar komad, ove sto sam probao ne bih primio ni na poklon

Malo svirki, sporo sa bendovima ide, pa krece boles da izvire, jbg shta cu kad mi je sve ostalo dosadno, nije da nisam probao da se zabavim na drugi nacin, ali ne ide. UBER smara sve shto nema veze sa muzikom, jbg...